24

Вещо лице

преди 5 години

По отношение на общинските съветници законът не беше дообмислен, затова се наложиха промени. Пояснявам със следния пример: имаме общински съветник лекар, който е сключил договор за наемане на кабинет в общинско ДКЦ. Преди цитираните по-горе промени в закона той трябваше да реши дали да остане общински съветник, но да си търси друг кабинет под наем или да подаде заявление за прекратяване на мандата. Това е цялата работа, никакви политически чадъри не се разпъват.

23

Анонимен

преди 5 години

Същата подла хватка я прилагат и в съдебната система.Обикновените съдии доказват доходи до девето коляно, а далавераджиите от висшия съдебен съвет и и съдебните началници не доказват доходи.Тоест, цялата тази система е за замазване на очите на населението

22

Жо

преди 5 години

До Активист на БКП 19ХА-ХА-ХА! Дясната партия ГЕРБ!Всички, които са над 50 години в ГЕРБ са бивши комунисти и сътрудници на ДС, начело с Вожда им Буда.

21

Анонимен

преди 5 години

Ами да ги публикуват в интернет. Ще струва около 50 лв на година за домейн и хостинг

20

Анонимен

преди 5 години

До ЖоЕДИН ЗАКОН не може да действа избирателно. Тогава това не е закон, а разтегателен локум, който осигурява диктатура на силния над слабия.To понеже законите са за всички и всички УЖ сме равни - една шайка си пренесе делата в СПЕЦ СЪД със СПЕЦ КОМИСИИ а вече си правят и СПЕЦ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО специално за шайката....иначе всички сме равни пред закона ;)

19

Балчишкият

преди 5 години

голфаджия с бмв-то за 160 хил.общински пари кога?

18

Активист на БКП

преди 5 години

До ЖоНашето време вече има давност ! Каквото било-било ! Сега ,след 10 години управление , отговорността се носи от дясната партия ГЕРБ !!! Точка !!!

17

Шопо

преди 5 години

До ЖоАма имаше леб и сиренье ! А сега сиреньето е 10 лева килото ,а овчето сиренье е 13 . Па и сите селянье дойдохте у София...

16

чистота

преди 5 години

Данаил Кирилов - НОСЕНЕ НА КОНКРЕТНА ОТГОВОРНОСТ. ТРЯБЕВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА УМИШЛЕНА ПРЕСТЪПНА БЕЗОТГОВОРНОСТ, ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ КОИТО СА ГЕНОЦИД НАСОЧЕН КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. СЪД, БЕЗ МИЛОСТ!!!!!!!

15

ГЕОРГИ ИВАНОВ

преди 5 години

ПОГРЕБАХА ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА,ТОЛКОВА НАГЛОСТ ,АЛЧНОСТ И ЗЛОБА .ТАКОВА КРАДЕНЕ ЕДВА ЛИ ИМА НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА .МЕСТНАТА ВЛАС Е ЕДНА ОТНАЙ КОРУМПИРАНИТЕ .ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСИЧКО ПРЕКЛЮЧИ В НАШАТА ДЪРЖАВА.ВСЕКИ КМЕТ НА ОБЩИНА НАД 5000 ДУШИ Е ДОКАЗАН МИЛИОНЕР.ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ТЕЗИ КРАДЛИВИ УПРАВНИЦИ.А КАТО СЕ СЕТЯ ,ЧЕ ДОГОДИНА ИДВАТ ИЗБОРИ ,КАКВО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ЩЕ ИМА.

14

Жо

преди 5 години

До Активист на БКППО ВРЕМЕТО на вашето управление законите се прилагаха само за обикновените хора и политическите опоненти. Партийната върхушка беше недосегаема, членовете на семействата и носеха документ "Не подлежи на проверка", който показваха на милиционерите. . Съдът и Прокуратурата бяха подчинени на Политбюро на БКП, Държавна сигурност беше Партийна сигурност, Народната милиция беше полиция на Партията с главно "П".

13

Жо

преди 5 години

ЕДИН ЗАКОН не може да действа избирателно. Тогава това не е закон, а разтегателен локум, който осигурява диктатура на силния над слабия.

12

Дедо

преди 5 години

Много добър модел е в Китай. При доказана корупция разстрел на стадиона в неделя пред широка публика. Това ще работи и тук ,бъдете сигурни!

11

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

10

Активист на БКП

преди 5 години

Кой не скача е червен ! Наскачачахте ли се ???

9

Аз123

преди 5 години

Тия трябвя да си ходят вече. Само, дано се появи нова алтернатива, че останалите(БСП) са ни до болка познати...

8

Дядото

преди 5 години

Ха....така,!!!... НАРОДЕ СПИШ ЛИ, ОЩЕ ЛИ Е ДУШАТА ТИ РОБСКА А ПОГЛЕДА НАВЕДЕН...!!! Заради СТРАХА си днес.... Децата ни ще страдат цял живот!!!

7

Аз

преди 5 години

Целта на герб е да вкарат в местната власт бизнесмените из страната, които срещу имуществена амнистия ше им спечелят изборите с парите си и натиск по места. Хитър ход, но нека някой пише до ЕК ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА НЕДОСЕГАЕМА КОРУПЦИОННА КАСТА НА ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 5 години

Кметства,общински служители..там е най-голямата корупция

5

Анонимен

преди 5 години

Все едно вече, тая държава замина в историята...