34

Американ

преди 5 години

До 35:Нямаш си хал-хабер какава власт имат кралете на Обединеното Кралство, друг е въпросът, че се въздържат в повечето случаи.Бъпросът за робството е решен преди почти 200 години с неговата забрана.А че ще го духат с brexit-а неще и дума.

33

До Анонимника 33

преди 5 години

Короната в случая няма право да се изказва. Кралицата си държи устата затворена по закон. Освен това кралицата мисли предимно как да богатее и да се държи на власт. Тя няма думата за Брекзит. А по въпроса за робството и влиянието- британците от години слугуват на немската фамилия Сакскобурготски , правят я богата , кланят и се. Това свобода ли е?

32

Наблюдател

преди 5 години

Така се случва, когато едни кресливи политици , опитвайки се да се задържат на власт лъжат нагло народа. Тереза Мейхам със зъби и нокти не дава власт и право на различно от нейното мнение. Това е диктатура, безмислен инат , който води британците към дъното. Ще минат години преди да успеят да сключат търговски споразумения и икономикаатта им да се върне до предишното ниво. Британия е станала стабилна и богата след влизане в ЕС . Те имаха най- изгодните условия за членство и проп всичко от глупост

31

Анонимен

преди 5 години

Англия не е Франция! Короната мисли за поданниците си! Британците никога няма да бъдат роби!

30

Ira

преди 5 години

До Европейският съюзТози тип съюзи? Значи още ще има, вълнуващо. Защото сегашното извращение е само машина за привилегии и подслон за подлизурковци.

29

Анонимен

преди 5 години

Наглите инглизи очкваха без проблем да си уредят отношения като на Норвегия и Швейцария, само че забравиха преди това да видят *** си, колко е далеч от тези 2 държави и колко им зависи икономиката от ЕС.

28

Ами...

преди 5 години

Бритите са дърти изнудвачи, но тоя път нямат насреща си Бонго-Бонго и нещо не им се получава. В крайна сметка, какви сме им ние, че да се кахърим за тях? Да се оправят!

27

Анонимен

преди 5 години

Германски колеги са ми разправяли с усмивка по лицата как Германия е успяла да завладее Европа без един изстрелян куршум. Англия не иска да е немска колония, не иска децата й да ходят да работят там. Възхищавам се на британския кураж и им стискам палци.

26

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

25

Mick&Jack

преди 5 години

Едните крадци искат да прецакат други крадци.Все пак енглизите са най старите разбойници и са писали правилата на играта другите ги учат сега,атрети както всички знаем си нямат хал хабер.

24

Анонимен

преди 5 години

До МдаЕв.рейските номера са сложни и трудно разбираеми...Но при всички случаи-вредни за всички останали--еврейско-масонските номера винаги текат по два, напръв поглед противоположни пътя, които накрая пак водят до една и съща крайна точка.

23

Анонимен

преди 5 години

Вързахме магарицата със синджира.... (вижте снимката, какво виси на врата и)

22

Мда

преди 5 години

Ев.рейските номера са сложни и трудно разбираеми...Но при всички случаи-вредни за всички останали.

21

Анонимен

преди 5 години

Браво Великобритания!Скоро и Италия

20

данаил

преди 5 години

Точно така, твърд, твърд брекзит, какъвто първоначално си го поръчаха. То колко да е твърд, ама точно колкото си трябва. Стига с това "*** ми - дойди ми". Казваме си чао и после ще се видим - от другата страна. Светът не свършва с една Британия. Пък била тя някога и велика. Светът чака други империи. Онези - предишните, да му мислят.

19

Скептик

преди 5 години

Най после им узряха кратуните, че са си най- добре да излязат от раз без договаряне под масата. След това ще се оправят. На ЕС, Парламента на Европа и други безмислени органи им е изпята песента. Междувременно някои се облажиха 2500 милиарда евра Ние за жалост се трудим за всяко едно от тях.

18

Анонимен

преди 5 години

Тази Мей ако беше мъж щеше да е двойника на Гаргамел.

17

Бай Иван

преди 5 години

Тия ще се оцапат до ушите в говната, помнете ми думите

16

татул

преди 5 години

Точно така ,Ели-2 няма да кандиса,дорипаунда да стане гологанче.Сигурно имаплан да рестартират паунда,инак откъдетова спокойствие.

15

Бритиш Лейлънд

преди 5 години

Велика Британия няма да се остави на немският диктат.Това не е Франция!