10

Сексолог

преди 5 години

А феновете на Меси, като видят статия за Роналдо и пишат, че Меси е по-добър.... Ок. Но това има ли значение?... Непостижим успех сам по себе си е да те сравнят с Меси!!!... Не те сравняват с Валери Божинов.

9

Сексолог

преди 5 години

Един го обича, друг не.... Факт е, че какъвто и да е... е сред големите имена във футбола и няма човек на тази планета, който да не го знае. ... А как се постига. Ами помня един негов съотборник в реал беше казал... Тренировките ни започват в 9. Роналдо беше винаги там. Дойдох един ден в 8.00. Роналдо пак беше там. Един ден отидох в 7.00. Заварих Роналдо на стадиона сънен. ... Не го казвам аз, а негов съотборник. Дори това е вдъхновяващо. Не се става Роналдо без упоритост.

8

Навреме

преди 5 години

Цитатите му са много точни. Придружени с постоянен труд, човек си става виртуоз.

7

Анонимен

преди 5 години

Този ли беше изнасилил момичето? Само питам

6

bolbov

преди 5 години

Велик футболист и прекрасен човек.Цитата под номер две е просто потресаващ.Всичко има в този човек и трудно се прави сравнение с другите му колеги.

5

Анонимен

преди 5 години

до 4 И аз това казвам чрез вица...че Роналдо е голям играч, но сравни примерно топ 5 на най-зрелищните голове на Меси и Роналдо и ела пак. Няма място за сравнение...Голът на Меси срещу Хетафе...мисля 20005-та подобен на Марадона срещу Англия, където тръгва преди центъра на терена и навърза половината отбор + вратаря и Оня гол срещу Атлетик Билбао за купата една година където пак тръгва от центъра и направи шашави 5-6 човека и вкара не можеш да го видиш при Роналдо... ще ме извиняваш.

4

Анонимен

преди 5 години

3, Роналдо може да е голям симулант, но е наистина велик играч. И съперничеството му с другия велик- Меси е уникално. По 5 златни топки имат двамата и над 600 гола в кариерата си до момента.

3

Анонимен

преди 5 години

7. "Падай за дузпа като круша в наказателното поле на Владислав Стоянов и бъди себе си!"Такъв *** рядко се среща.Иначе за съперничеството му с Гения Меси к'во да кажа...оня си прави хеттрици напоследък и два гола в един мач от пряксвободни удари , а тоя от дузпи се разписва.Не случайно има такъв виц:Роналдо:- Господ ме изпрати на Земята за да покажа на хората как се играе футбол.Лео Меси:- Никого не съм пращал!

2

Shark

преди 5 години

Вдъхновяващи цитати....на Роналдо. Абе защо стана модерно някой си, казал нещо си и веднага това било вдъхновяващ цитат. Нищо такова не може да ме вдъхнови, особено казано от един футболист, пък бил той и Роналдо. Може и да може да тича и да рита топката, но чак пък да изказва вдъхновяващи мисли... айде малко в повече ми идва. Европа затова загива, защото ВИП-овете са футболисти и чалгаджийки и те вдъхновяват младото поколение. Честита ви Коледа

1

Анонимен

преди 5 години

Късай марулите голям си!