30

Анонимен

преди 5 години

А ПЪК АЗ ИСКАМ ДА СИ УВЕЛИЧА ХЕЯ

29

Св. Августин

преди 5 години

Паметта е настояще за миналото, виждането е настояще за сегашното, очакването е настояще за бъдещето. Тези три времена не можем да видим никъде другаде, освен в душата. Душата е онова вечно сега! "В тебе,о душо моя, меря времето" казва Св. Августин

28

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

IBM Bot locate fake news.In fact IBM can manage and store data in a single atom - "A Boy And His Atom"

27

Анонимен

преди 5 години

Коментарите пак се напълниха с родни учЕни и разбирачи :)

26

Ку-Ку

преди 5 години

Тоя Ед Бойдън, се води че е невролог. Как точно се очаква от невролог да изобретява тепнологични уреди? Баш по "специалността му е :D

25

Анонимен

преди 5 години

Статията звучи като да е преписана от Флиц, само липсва по някоя и друга непреведена руска дума.

24

Анонимен

преди 5 години

........Някой е решил да напише научна сензация.....По-скоро някой е решил да напише сензационна статия, без да си няма хал-хабер за какво иде реч.

23

Анонимен

преди 5 години

Супер че си смалим касетките с буркани от село и че си ги возим у влако. Мъчно е обаче че Нела се е родила с вече смален по природа мозък. Нело с тая статия у ТЕЛК все че ти дадът нещо.

22

До нанотехнолога

преди 5 години

Колко си малък, пък колко си умен...Можеш ли да се сетиш каква е разликата между нанотехнология и смаляване на РЕАЛНИ обекти? Примерно, смаляваш си куфара, слагаш го в джоба и се качваш на самолета без да плащаш за багаж. Мечтата на мноого хора... Айде стига упражнения по празнословие от епълфенски тип. Такива статии залагат на егото на хората, не на реалността и на технологични познания ;)-

21

Капитан

преди 5 години

Нашите колбасари отдавна са го измислили това смаляване. Обелете едно пар4е шпек и го оставете в хладилника за месец. Поне на 40% ще е по-малко.

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНанотехнологията съществува и се развива,колкото и да не ви се вярва,един от първите експерименти направиха преди доста години,като поставиха нано тяло в човешки организми,което да следи за здравното състояние на болни от диабет и дава информация.

19

V

преди 5 години

Статията е малко помпозно написана .Не може да се направи човека по малък .Просто се принтира някаква форма но в много умален размер .Само формата да се възпроизвежда .Това става като лазера изгаря излишният материал .Обратното на обикновените 3д принтери .Просто лазера е много прецизен. Не е кой знае кво .В медицината се ползват подобни лазери .И различни материали се гравират по този принцип.Някой е решил да напише научна сензация ;)

18

До V

преди 5 години

Виж пич, ти не можеш да пишеш, за фотони и фундаментална физика ми говориш. Какво ме интересува дали са фотони или електрони или макарони, след като допускаш повтарящи се правописни грешки? И, като говориш с мен, мисли като за някой с 10 години образование в областта на физиката и математиката. Къде съм учил? Ами да започна да изброявам, а?... *** и нещастния субхюман... Защо винаги комплексарите вместо да си вземат бележка налитат на бой... Я демонстрирай сега колко си смел и колко си умен ;)

17

V

преди 5 години

До ,,образования,, радио лъчите всъщност са фотони.Ти къде си учил ве???В гората ли??? Тва съвременното образование е мноооого зле ;) Тия се мъчат да правят нано пирамидки за да разсеят по ефективно дългите вълни . КАК Е ВЪЗМОЖНО В ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА ПОНЕ ДА НЕ ОБЯСНЯВАТ НА ХОРАТА КВО СА РАДИОВЪЛНИТЕ ???

16

Стамат

преди 5 години

Технологиите са самия сатана!

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе пак измислени новини... Колко би било хубаво да има някаква реалност в медиите... С всеки изминал ден нещата отиват от зле към по - зле... Не знам от къде ги копирате тези статии, но това си е паралелна реалност. Имайте го в предвид когато ги пускате.---Не,за съжаление това е истина,просто ти не си информиран за нанотехнологиите,с тях се отваря вратата на ада и пази Боже някой да те е нарочил,дори не е нужно да има причина,за да ти ги приложат в негативен план.

14

Анонимен

преди 5 години

Още преди години казах,че нанотехнологиите са много опасни,както могат да бъдат полезни,така и невероятно опасни и вредни за човека!Поставят се и в лекарства без да подозирате и могат не само да ви проследяват,но и да ви контролират мозъка.Човечеството навлезе в ада,няма шега!

13

До V

преди 5 години

Не знам какви фотони си видял в стелД технологията, но не вдъхваш повече доверие от тази статия/ По ниво на образованието, имам впредвид ;)-

12

Анонимен

преди 5 години

Абе пак измислени новини... Колко би било хубаво да има някаква реалност в медиите... С всеки изминал ден нещата отиват от зле към по - зле... Не знам от къде ги копирате тези статии, но това си е паралелна реалност. Имайте го в предвид когато ги пускате.

11

az

преди 5 години

Смях в залата. Защо не сложихте, че оня бил професионален фотограф още в началото на статията, че да спрем с четенето до там?