58

бачо

преди 5 години

Нали въведоха електрони гривни на краката,за такива домашни арести,където на повече от 50м. от вас не можеш да се движиш,тя къде е?

57

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да го направим министър на нещо, и без това такива си ги избираме , явно ни харесват .

56

Анонимен

преди 5 години

Защото герберастите пак лъжат,пише в Афера как стоят нещата.".......... От изнесеното излиза, че лицето премиер Бойко Борисов лъже, или има *** служби, след като не знае, че съветник на негов министър е станал собственик, две години преди той да обяви като собственик на Юлен Цеко Минев."

55

Анонимен

преди 5 години

много болен тоя бе... чаша вино щом пийва... по кръчми в София ходи, може би там му е дома и там си прекарва домашния арест?... айде сега тези, които са потвърдили лошото здравословно състояние на престъпника да обяснят как стана така и защо никой не е проверявал лицето Чоков дали си спазва "наказанието"

54

Анонимен

преди 5 години

ъъъ само ме интересува проверката на прокуратурата кога ще приключи, като изтече формалната присъда на престъпника или по-рано?

53

Анонимен

преди 5 години

Саше, всичко е хубаво дето го пишеш, ама защо си сложил името Драгалевци в кавички? При названия на географски или топографски обекти, без значение степента на тяхната известност, не се използват кавички. (виж Уикипедия Кавички Употреба, ако не ми вярваш). :)

52

герб

преди 5 години

При нас е така......

51

Мишо

преди 5 години

Държавата фарс! Управляват ни мутри!

50

АБВ

преди 5 години

Само създавате излишна работа на полицията! Вместо да си гледат работата, сега ще трябва да проверяват сигнала! Опааааа, ама това е включено в работата им! И ко ша прайм ся?

49

Щерю

преди 5 години

За празниците са го сложили на облекчен режим - под код кръчмарски арест...

48

Анонимен

преди 5 години

Ресторантът е на кръстника му, почерпил го е. Няма нищо нередно.

47

съндърлъ мъндърлъ

преди 5 години

това е един селски бег, а представете си цялата държавна мафия какво я огрява, нищо!

46

Анонимен

преди 5 години

Хахахах , а помните ли колко показно го раздаваха тогава пак ! Прах в очите ни ! Гедайте скоро и Баневи, Галеви 10 години Дързост и Красота!

45

Анонимен

преди 5 години

До вГЕРБ,... МЕРБ всички са "у далаверата". Мерят си мил., имоти, куп. на гласове, бизнеси Държавата винаги е жертва в днешно време. Всеки "влачи" колкото може. Другото е за "баламите", в които пишещите тук попадаме!

44

Активист на БКП

преди 5 години

До Иво 68Не само за Чоко ,а и за Боко !!!

43

в

преди 5 години

В държавата на ГЕРБ е така!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Отишъл е да се види със завряния зет и да се посмеят на хуманността на съда, както и да му се отчете, все пак доста хора назначи в съдебната система! Интересно как една телевизия може да го заснеме, а куките, които трябва да се грижат да не напуска Галиче не могат да го опазят. Бонусът от 100лв им е много

41

анонимен

преди 5 години

нищо ново при липса и безвластие на държава,всичко може да се очаква.

40

Иво 68

преди 5 години

Хубаво е да се върне Белене и Скравена за такива като този Чоко-чоко....... Правосъдие мисля че имаше преди 30 г повече......

39

Анонимен

преди 5 години

Г. Ганчев в интервю най-спокойно си призна, че е купувал първенството с Литекс и намекна , че то така се прави :). Доган нарежда министри без да е премиер, богат бил... това било негово, онова.... ББ си каза, че българина бил *** и мързелив и не търсел вината в него затова, че се е докарал до там да е безработен... Обществена тайна е, как всички правиха, правят пари . рекет, мутри, измами на всички нива, в цялата държава. И това продължава и до днес (с леки заобиколки). За сега тук е така