27

поли

преди 5 години

ами сега дежурният полицай за този регион да я плати от джоба си - така веднага ше се намерят крадците

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 28"българите" като теб със сигурност,и лошо че крумовите закони не са ви изчистили

25

Анонимен

преди 5 години

Българите сме световно признати крадци. Неслучайно едни от първите закони срещу кражбата са крумовите. Никой не прави закон срещу нещо което го няма.

24

Анонимен

преди 5 години

Тя и бронзовата къща ще бъде набрана

23

Анонимен

преди 5 години

Дайте работа на децата излизащи от каменоделната гимназия(Професионална гимназия по каменообработване,село Кунино,Врачанско),това е единствено такова училище на Балканския полуостров,а и не само!Камъка не се краде.Трябва да се подкрепят последните майстори,за да не се загубят професионалните каменоделни умения,те могат да направят не само склуптори,но и цяла композиция пред банята и плоча с надпис!

22

Basia

преди 5 години

Недопустимо е на това място да няма камери.

21

Професор

преди 5 години

Преди няколко години пак беше крадена и намерена.Нали има охрана,защо това се повтаря.Отново някой е спал?

20

ДОКОГА паразитите

преди 5 години

ще унищожават София?Кой измисли глупавото правило, че трябвало било да ядат? Народът е казал: Който не работи, няма да яде!Преди години откраднаха и една миниатюрна скулптура на Чапа - Зевс, преобразен като бик, отвлича девойката Европа. Беше монтирана върху чешмата в градинката на площад "Михаил Такев" (прекръстен от комунистите на пл."Райко Даскалов" и, за резил на софиянци, още носи това име). Уж възстановиха статуетката, но сегашната е много по-грубаПредлагам да се трошат крадливите ръце!

19

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Пораби...слободията и безнаказаноста от години,вандализмът на безродниците...процъфтява.Ооо свещена...простота,е казал Ян Хус,когато една стара баба хвърляла сама съчки на кладата му.Какво ни остава,освен и ние това да кажем и да...чакаме да минат 500 години,за да стане...промяната.

18

Гост

преди 5 години

Ако не греша точно в този сайт пуснахте преди няколко дни новината, че банята е пред разруха и публикувахте снимки. Дори и някой да не е знаел за състоянието и след статията разбраха много хора и сред тях такива, които само чакат подобни истории. Хайде спрете с такива публикации за да няма после кой какво и къде открадна.

17

Анонимен

преди 5 години

Важното, че Тиквата е на среща между Европейските и Африканските лидери, той разбира се е на масата на Банановите републики. Честито другари гербери - банани, да ни е честит вожда не забравяте, като се върне да му целунете... За.д.ни. ка и едно ибриче да му направите.

16

Анонимен

преди 5 години

Ами поставете чучури от бамбук и няма да ги крадат,смяната им ще е евтина и еекологично.Статуите може да направите и от дялън камък,така пак никой няма да ги краде,последното майсторско училище за каменна склуптура и композиции у нас залязва,нямат средства,така ще помогнете и на тях да се запазят майсторите,занаята и училището! "Памет запечатана в камъкa" - https://youtube/watch?v=sdCtaFQbI6A

15

ДДТ

преди 5 години

Абе каква "строгост на закона"?!! За това се сече ръката ,точно там откъдето са откраднати . Публично! След 2-3 секири няма да има нужда от камери .

14

крадец

преди 5 години

Ех, едни цяла държава откраднаха та ние една статуика нема да вземем.

13

Шопо

преди 5 години

***.

12

Анонимен

преди 5 години

Поредната постъпка причисляваща ни към развитата цивилизация. Цял свят ни се смее...

11

Ум

преди 5 години

Чета новините - убита, кражби, катастрофи, мизерно свършен ремонт, пране на 1 млн лева, сбиване, измамени с 30 хлд лв, взломна кражба ...Дивия запад сме, даже изпреварваме Сомалия мисля

10

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРИтински римски император.

9

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

ами нормално,,италианците ,,да са я демонтирали.Ще краси палата на някой богат италианец в Факултето

8

Анонимен

преди 5 години

Аз пък си помислих, че са откраднали някое еленче от коледната украса.Няма ли да пишете за някоя пукната плочка пред градската баня или че Иван погледнал сърдито Петкан?