7

Анонимен

преди 5 години

че за какво пък тези чаени бисквити ?

6

Анонимен

преди 5 години

Само че преди да се смеси със захарта тиквата предварително се запържва.

5

Анонимен

преди 5 години

И моята баба правеше много вкусен *** със ЗАПЪРЖЕНА тиква. От сурова тиква боли стомах.Да ви е вкусно!

4

Бен Ган

преди 5 години

За рецептата:1. Вземете един Бойко2....

3

Душко Добродушков

преди 5 години

Баба ми приготвяше много вкусен ***, но с домашна тиква. Отглеждаше определен сорт тиква на двора, а не на нивата, за да не и ги оберат съседите и за да ги остави да узреят добре. Казваше че да ядеш тиква е много полезно, правеше чорба от тиква, печена тиква, и тиква с кори за баница, дори крем-супа от тиква. Но аз тиква не ям, яденето на тиква не е градско занимание.

2

Анонимен

преди 5 години

Защо не е с пудра захар?

1

Анонимен

преди 5 години

Казва се кори от баница. Госпожата от БНТ в кулинарното предаване каза така.