18

Анонимен

преди 5 години

КАТ и АПИ да не ме занимават с глупости и да ми казват да си оставя колата защото съм си платил данъка и винетка съм си купил,така че да се хващат и да си свършат работата т.е. да изчистят.25 см. сняг и олелеее ние не можем да изчистим оставете си колите,ами като не можете тогава ресто на парите и толкова,връщайте на хората парите за данъци и винетки и марш на село да садите картофи.

17

Nansko

преди 5 години

Kef...aide turistiii, uruuuush na ski v rbg!

16

Хе Хе

преди 5 години

Калинките толкоз чакааа снега че направо като се появи се посрааа за пореден път. Най-голямата пародия че закриа и трите магисрало на Вожда при 10 санта сняг. При 25 Вожди закривай държавата донапролет.

15

маркиз Дьо ла Панкур

преди 5 години

до #Бял конВ поза "партер" чакат нови 25 см , явно първите 25 см са им харесали!Къде ги видяха тези 25 см сняг не знам , но важното е да има шаш !В стремежа си да всяват паника ,уважаемите джорналисти са се оплели тотално - в България - сняг, а в Черноморието и Източна България -дъжд, явно тези области не са в България ! Или там дъждът е друг вид - падайки на земята набъбва като пуканки - цели 50 см ?!И стига вече с тези 2000 м н.в.- колко хора живеят там ; важното е да се пълни статията!

14

Анонимен

преди 5 години

Сега като натрупа повече сняг да не забравите да се возите на баракудите , газ до дупка и при нужда звънете на 112 . Най умните шофьори това са нашите юнаци.

13

BG citizen

преди 5 години

До Зам. НоменклатурчикБраво колега, абсолютно точно си коментирал каква е действителността! Как може *** и некадърници да те гледат в очите и да те лъжат, че очакват и да им повярваш и да се приравниш на тяхното "интелектулно" ниво! Само в България го може това - имаш право да си плащаш всичко, ама нямаш право да получаваш и да питаш защо!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен15Кога пък си спомняш сняг 1 метър в София?Нещо понаслъгаш.Вчера блокирането не беше всичко и беше за 2 часа.Аман от драматизатори като тебе.

11

Анонимен

преди 5 години

25 см е доста малко. Вчера най-много сняг имаше в Кюстендил - цели 15 см, Благоевград - 13 см, София, Враца и Видин - 10 см и т.н. и всико се блокира. Не знам ако падне сняг 50 см, 1 метър или повече, какъвто си спомням от преди години, какво ще стане.

10

Анонимен

преди 5 години

Пак ще ги изненада от снегопочистващите фирми пак ще бъдат не подготвени

9

Бял кон

преди 5 години

Какво точно чакате бе, ***-сайрджииска?!?!25 см в теб да влезнат, авторче!!! Вална малко, сега ще плюнчите пръста цяла седмица, празнодумци неграмотни, м3к да ви мъчи!!!!

8

olo

преди 5 години

Някои му викат глобално затопляне, други ледников период, било едно и също.

7

Стоян Спилбъров

преди 5 години

И в Сандански искаме сняг

6

Анонимен

преди 5 години

Дори в съсесдна Румъния, на които се подигравахме навремето, още преди месец започнаха да сменят маркировката на пътищата с оранжева и недопускат да се натрупа сняг по пътищата.

5

Анонимен

преди 5 години

Няма как да сравнявам Австрия с България, но там при 50-60см сняг, магистралите им са сухи дори...

4

Зам. Номенклатурчик

преди 5 години

Купете винетки, платете си данъка на колата с новите коефициенти, вземете си винетка НО НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ С АВТОМОБИЛИТЕ СИ!Само така можем да сме демократично общество!

3

Дядо Коледа

преди 5 години

Сняг да има много кво ми дреме за ващте мафиотска общтини че не си почистват районите😀😀😀😀

2

Анонимен

преди 5 години

У софиата колоко още ще натрупа ,че мечтаеме да стане 40 сантиметра

1

дДъдъ

преди 5 години

Дайте малко сняг и във Пловдив че тука ми писна да няма само гледам като гладно куче витрина снега по телевизията