80

апи

преди 5 години

Ако няма снегорини 'Защо не чистят съсипаха я тая държава?', ако излязат снегорини 'Тия па сега ли намериха да чистят, да правят задръстване, ще си карам в аварийната' - е как да стане ?

79

Анонимен

преди 5 години

Само не знам, защо не споменавате магистрала тракия софия- пазарджик?!00 км вчера се взимаха за 6 часа!

78

Анонимен

преди 5 години

Заради снега? Кой сняг? Тоя, дето няма и 5 см. натрупване в ден с положителни температури?Мили Боже, а какво ще правим, ако у нас дойде истинска зима? Не ми се мисли в кой век ни натириха крадците на бюджетни пари!

77

Анонимен

преди 5 години

До кога по първокласните пътища ще продължават да се изхвърлят тонове мизерия като пясък и чакъл?? Разбирам по второ и третокласни пътища ама по скоростните като София-Варна за едно ходене колата да ти е с пукнато стъкло, а боята все едно е карана на песъкоструй не е нормална работа...В кок век живеем?

76

extremist

преди 5 години

Сложна пътна обстановка. МВР съветва да си стоим у дома - ИДЕАЛНО. ДНЕС ПО СЪВЕТ НА МВР НЯМА ДА ХОДИМ НА БАЧКАНЕ. ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ЕДИН ПРОТЕСТ НА БЪРЗО

75

123

преди 5 години

Е за т'ва вчера си седях дома. А снегорините вчера чистеха чак след 1 часа посред нощ.

74

Щирлиц

преди 5 години

А полицията съгласна ли е да ходим пеша,или това допълнително ще усложни обстановката?

73

PSYCHO THE RAPIST

преди 5 години

Мили Дядо Коледа, под 'бело' имахме предвид друго! Какво да го правим сега този сняг?

72

тонката

преди 5 години

10 см сняг и Гербистан блокира :)))) какво нато, какви пет лева, защо им е на руснаците да ви нападат, да ги уморите от смях. При тях в такова време децата играят голи на реката :))))) тук затварят държавата и ви казват да не излизате от вкъщи

71

Анонимен

преди 5 години

Оставка Суджук мръсен!Окраде парите!

70

Анонимен

преди 5 години

Покрай 22 септ бях почивка в Банско и търсих ли, търсих, информационен канал за трафика да видя по кое време да се прибирам към София. На сайта на апи бяха запразнили яко и съобщенията бяха отпреди 4 часа. В новинарските сайтове също. На сляпо потеглих и преди Кресна попаднахме в тапа при сливането на пътя от Гърция. Нямаше катастрофа или смяна на ленти, просто пътят не можеше да поеме трафика. Та, някой и да е искал да изчака няма откъде да знае кой момент е подходящ, няма информация в реално в

69

Факт

преди 5 години

Учителката по руски се о ***,ОТНОВО,за ония от Банкя да не говорим.

68

Анонимен

преди 5 години

А някъде в България имаше ли днес силен снеговалеж? В София валя цял ден, но слабо и можеше да не се чисти. Интересното беше как днес по Данаил Николаев вървеше някаква почистваща машина и хвърляше изчистеното в другото платно. Какво ли ще стане ако наистина завали?!

67

Анонимен

преди 5 години

Всяка година едно и също. Декември зимата пак ни изненада :)

66

Кой

преди 5 години

ГЕРБ не могат нищо друго освен да крадат

65

Анонимен

преди 5 години

не е заради снега! ами заради това, че снега пак ''ни изненада'' както всеки път! защото не се чисти и се чака да се стопи сам, защото не се вземат меркипри условие че е декември, и се че очакват снеговалежи и има прогнози прогнози, защото във винету-библията на празните кратуни не пише нищо за снегопочистване!

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Няма да се косите другари , в момента др. Румен Овчаров пуска своя частен газопровод по всички магистрали и снега ще се столи. Ура..а..а..а

63

Герб Завинаги

преди 5 години

Пак ли недоволни бе

62

Анонимен

преди 5 години

Некадърността на ГЕРБ в снимки!

61

Анонимен

преди 5 години

До ГашоГолям европеец си станал бе не щеш сланина а кайзер пастърма ( не че някога си опитвал подобно нещо) Я ми кажи господин европеецо къде в Европа си видял при дъжд да не се вижда осовата линия на пътя,щото аз го видях преди няколко дни по ,,Северната тангента'' 18,30,тъмно вали дъждец и човек трябва да хвърля боб за да разбере в коя лента се движи,СЪС ЗИМНИ ГУМИ.