267

11

преди 5 години

др. физкултурник,не са от немската фондация,която при всичките избори,до сега,финансира герб-комунисти,лично банкянския ,го е казвал.

266

1

преди 5 години

До Анонимен-304,откъдето са за 6 апартамента,къщата в Барселона и островчето,от там са парите.

265

Анонимен

преди 5 години

И аз не харесвам цецо но сте банално с тия апартаменти... Откъде са милиарди те на хора като Първанов... Доган... Ген. Гоцев и много други защо не попитате

264

Аз бе

преди 5 години

Как може Цветанов да каже че българите са социално слаби? Нали Борисов казва че българина бил забогатял, ходел на почивки в Гърци и къде ли още не, имал пари, добре живеел и сега изведнъж... баааам, Цветанов излиза и казва че българина е социално слаб и нямал пари.Посмешище са всичките в тоя парламент, ако питате мен. И трябва да си ходят. Всички заедно.

263

extremist

преди 5 години

ЦВЪКО МИ ТЕБЕ КОИ ТЕ ФИНАНСИРА БЕ КРАДЕЦ

262

Дедо Мраз

преди 5 години

Цвък, купи ли седмия апартамент или още си жалене със шестте. Мнооооого си нагъл, бе, шестак. Поне друг да беше пуснал на амбразурата. Макар че не ви останаха вече. Горан, Цветан, Бийкан, Лилан.....все крадлива гмеж сте насъбрали.

261

Анонимен

преди 5 години

Американците казаха:Или купувате F-16,или вадим грамите с подвизите на Боко,Цвъки и компания...

260

Ха!

преди 5 години

А кой финансира "закуските" му във Вашингтон?!

259

Анонимен

преди 5 години

Отиват си.Още малко им остава.Не им обръщайте внимание.Апартаментите са най малкото за което ще бъдат обвинени.

258

БКП-(б)

преди 5 години

Имало дело, и разследването е доказало вината, но Цецко не е осъждана да влезе в затвора защото е подготвил документи и пари в сандъка на тьощунка му които остваил тя да си дозакърмя диабето с кислео млекце, та е сте парици тя щала да изкъпи стая по стая, килия по килия целиа та целия затвор та затвор и после на Буида и всички гербараси седалката да им е яка.Цецко е тайния кон на БКП-(б), кви болшевики бе, ***, Бегачи бе, ***!

257

Анонимен

преди 5 години

Говорящата Глава,носена от тялото на Ц.Ц,каза...

256

Анонимен

преди 5 години

Пътници.Ариведерчи.

255

Анонимен

преди 5 години

Винаги ще гласувам за президент който има жена!

254

бай Вълчо от Хисара

преди 5 години

Как кой бре Цуро ? Аз бе!!!!Ами продадох 2дка гора в Средна гора и му финансирах кампанията.И така е редно. Щото със суджук и апартаменти става.Кка обаче , ще се изследва догодина в съдебна зала.

253

Анонимен

преди 5 години

Цецо кажи си кой ти финансира апартаментите ти. До сега колко пъти проверихте кой е финансирал кампанията на Радев ? Ако имаше нещо ,да сте изкарали сто пъти до сега.

252

До Винету

преди 5 години

В края на краищата,Вината за дереджето на държавата един ден трябва да бъде поета от някого.Най удобния за всичко и всички,ще бъде Борисов.Не искам да съм лошият пророк,но развоят на събитията ми трасират пътя на тоталната безизходица в която се е наврял сам бат,ти Бойко.Оттук нататък всеки негов ход го води към път без изход.Ръцете му са извити и от Изток и от Запад и от Юг.Не му остават шанс отникъде.Поздрави.

251

Анонимен

преди 5 години

Един ден тия две мутри ще са в затвора както правешкия им ментор беше в затвора като падна от власт.Добре ще им е в затвора на мутрите.

250

До 293

преди 5 години

Не ти бъркаш я погледни 2009 2014 2017 гласове за партията ти да видиш а на предсрочните 2019 и милион гласа няма да имате и власт няма да има з авас повече който и да дойде след вас ще е по-добре

249

Винету

преди 5 години

До 292 червен анонимник. Бах.ти и втръсналия банален коментар си направил. Ама тази сказка, как си отиват скоро, я четем и слушаме от 2013. Сега сме 2018. И това не става с ялови призиви на невзрачници като теб.

248

Бсп са гадове

преди 5 години

До 285. Нещо бъркаш в сметките. А гласовете на БСП намаляват по естествен път, така че няма как да дойдат на власт. И не скоро, аму изобщо.