24

Ум

преди 5 години

60лв за дневна карта? Вие нормални ли сте? В Австрия е по-евтино или както е казал народа сезон година храни.Смучи колкото можеш от бедните, грешка ... от най-бедните в Европа.

23

Дигай

преди 5 години

евтиное! Щом има такива тълпи лифта требе да е поне два пъти по-скъп!

22

Мирослав

преди 5 години

Хубаво, Банско го направиха зимен курорт, ама цените са като в Алпите.. Спане може да се намери тънко, но яденето, лифт карта и т.н. са скъпи според мен. Мутрите си пълнят джобчетата яко защото не мисля, че заплатите на обслужващия персонал са по-високи от в София или Пловдив! Аз разбирам да е скъпо, но да заради високите разходи за заплати, осигуровки, данъци... А те дават по 700лв, осигуровки на минимална, крият обороти, а цените за туриста са огромни...

21

Анонимен

преди 5 години

Всичките вие които пишете простащини,сте виждали Банско през крив макарон! А за планина,ски и туризъм ви трябва здраве и пари! Едното със сигурност ви липсва!

20

Пабло

преди 5 години

Всеки път , когато не отидеш на Банско , някъде там в джипа си плаче детето на бизнемен , на което не му достигат парите за Коka

19

Анонимен

преди 5 години

Простаците са навсякъде и първи писарушки!

18

до 12

преди 5 години

даа слънчака е по-скоро като гюпски плаж на река Ганг , а божинката каза , че враца е като ню йорк

17

11

преди 5 години

Системата е следната - на чуждия турист се дава цена за нощувка по 20 - 30 ? макс, докато за нас българите - 100 - 200лв. Дигат цените за нас само. После защо има само чужди туристи. Направете си резервацията през Англия или Германия и ще видите разликата. После защо ходим в Турция - по-евтино ни излиза.

16

PSYCHO THE RAPIST

преди 5 години

Казах на един просяк във Виена, че съм от България и той ми даде 2 евро...

15

Василев

преди 5 години

Само ГЕРБ. Цените са народни селяци, стига сте ревали Агент Фил Джоунс!ЦРУ!!!

14

маларт

преди 5 години

Има толкова по-спокойни места за ски. Банско е тъпканица, скъпотия. Но има хора, дето им харесва да ги стрижат и да се бутат с другите. Нека. Стига моите места за ски да спокойни. Нека си ходят да пълнят гушата Цеко

13

Василев

преди 5 години

Парите от туризма , които постъпват в бюджета не са реалните!Една трета се губят и се изпират, така както Арабаджиев , Банев, Гергов,Златев,Цв. Бориславова и др. ги изпират в шеицарските банки!!!Добро утро селяни прости!!!Агент Кев Мандис!ЦРУ!!!

12

Цвента Цветан

преди 5 години

Ските стават вече само за богатите. Четири членно семейство за една седмица о си чао за месеца

11

Анонимен

преди 5 години

така е, Василев е прав за пореден път, великите нации се бият и постигат целите си, слабите нации само философстват и мрънкат

10

Василев

преди 5 години

Селяни прости, зимната почивката не е за всеки!Поне благодарете на великия френски народ, който се бие на барикадите за вашите горива, които ги смъкнаха малко, както и за зимните сметки за парното!А почивката за сега е един мираж!Как мислете селяни прости, ако можехте да мислете, дали щяха да паднат цените на горивата, ако френските граждани не бяха излезли на барикадите!Агент Пийт Мейсън!ЦРУ!!!

9

до 15

преди 5 години

Слънчев не е дупка. Зависи какво търсиш де, естествено че ако си семеен с деца и т.н. ще отидеш примерно на Албена, Синеморец и т.н.Слънчев е европейския Лас Вегас

8

Анонимен

преди 5 години

Лъжи-нелъжи, истината прозира: на бедуинката й харесва у Банско, щото пистите са по-добри от пустинята :D Има с какво да се гордеем, хахаха!

7

невярна статия

преди 5 години

Това са пълни лъжи. Банско е една дупка като слънчев бряг..

6

До 4

преди 5 години

Мисля, че може...!!! Провери сам... Никой не може да ти забрани да си купиш туристически пакет в страна от EU... Имаше нещо такова с Дойчебан, немци си купуват билети от полския жпсайт, за пътуване до Франция. Качват се във влака на немската граница( Франкфурт/Одер )...и им излиза 3 пъти по-евтино...Каписко?

5

Анонимен

преди 5 години

Аз пък си ходя по Банско и Слънчака. Да, не е за всеки но това не ви е като при бай Тошо билетчето за градски по 5 ст. и т.н., който е умен има пари, който е пpocт - няма. Това е реалността, неприятно, но факт.