16

питанка

преди 5 години

Защо ?

15

Додо

преди 5 години

И още нещо - аман от риториката на Сорос, метастазирала из Мейнстрийм медиите (откъдето се преписват и 99.9% от нещата тук), народа вече се поокопити и вижда истината! Сводника на Новия Световен Ред - президента Макрон има зашеметяващите 18% одобрение, а т.нар. Жълти Жилетки протестират не срещу горивата, както ни лъжат, а срещу съсипалите с кафява, ислямска миграция държавата управници, в която един работещ етнически французин след данъците разполага с по-малко блага от един кафяв търтей!

14

Додо

преди 5 години

От какво са ги спасили, че не се разбира? А кой ще спасява после децата им от тези мигранти, като започнат да ги изнасилват, колят, гърмят, стрелят, взривяват, газят с камиони, коли, джипове и автобуси?

13

Анонимен

преди 5 години

Всички "спасени" да се оставят на африканския бряг, не на европйския! Това ще спре бизнеса на трафикантите. Заради такива "спасявания" сега измират сума си народ, опитвайки се за стигне Европа!!! Така не спасяват хора, а насърчават още много милиони да тръгнат по техния път. И като дойдат тук 100млн от тези, ние къде да ходим, на Антарктида ли? Няма значение, и там ще ни намерят. Няма да започнат да учат и работят.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако- не- събирате,.Наем,.Ще- го-плащате, вие,.Господа, Спаниоли- Касти,..

11

Анонимен

преди 5 години

МИ ДА ГИ ВЪРНАТ ОБРАТНО НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ, СИГУРНО СЕ ТРЕВОЖАТ ТАМ, НА СЕМЕЙНОТО ДЪРВО.

10

Анонимен

преди 5 години

Сoциалето Санчес изчака консервативния Рахой да падне от власт и започна да пълни Испания с мигранти както глобализма и чичко Шoрош повеляват!

9

Влади

преди 5 години

И после, като пораснат, тия двамата цанговци ще грабнат автоматите и ще идат на коледен базар. Или ще останат на соц. помощи, ще изтеглят Айшетата при тях в Европа, а после техните деца ще мачкат с камиони.европейци. Що не им спукат гумата навреме???

8

House M.D.

преди 5 години

И защо са ги спасили?Като цяло, новината за броя на издавилите се е крайно положителна.

7

шматка

преди 5 години

Тръмп праща войници а ние спасители.Пак говорете че рижия е луд

6

Анонимен

преди 5 години

Испанските служби са трафиканти на хора. Нека си плуват с гумата, а ако стигнат до испанския бряг, да ги арестуват и върнат обратно.

5

Анонимен

преди 5 години

POMOGNALI NA DVAMA NEPALNOLETNI,A TUK RASISTITE SE RAZREVAHA ZA EVROPA KOYATO NE MISLI VAOBSHTE ZA BALGARITE

4

Анонимен

преди 5 години

"Испанските служби спасиха мигранти, плаващи на гума от камион"---Голяма новаина! Това ли е най-важното за българина!?И к'во сега? Да викаме "Ура" ли? Не разбрахте ли, че българите имаме отрицателно отношение към нашествениците !? ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ НАТРАПВАТЕ ПИСАНИЦИ за тях!!И после се чудите, защо коментарите са такива !

3

Ха-ха

преди 5 години

Ами когато спасиш някого,то следва да го върнеш у дома.Тука явно не става дума за "спасяване",а за нещо друго-изпълняване на поръчка,а именно унищожаване на Европа!!!

2

Анонимен

преди 5 години

скоро ще започнат да идват и с пояс патенце купен от будката на плажа,ех тази европа,тук явно е единственото човечно място и всички животинки искащи да се почувстват хора пълзят насам.За съжаление повечето от тях водят със себе си порядките от които бягат.Как да им обясниш,че промяната идва от вътре а не от мястото където се намираш в момента.Ще пренаселят континента и ще трябва европейците да бягаме от него местейки европа на ново място.Защото европа е в нас не в територията

1

Анонимен

преди 5 години

Дали се чувстват герои?Знаейки че помагат на убийци и изнасилвачи.Дали вечерно време като гледат снимките на многото убити и изнасилени жени и деца си казват "аз помогнах това да се случи с тия хора?" Те и убийците така казват за свое оправдание-" аз само стрелях тва че куршумът е убил някой не е моя вина" Та и спасителите така.Те само ги спасяват,тва че спасяват убийци и изнасилвачи няма нищо общо не е тяхна вина.