52

Анонимен

преди 5 години

,,Колеги, колко трябва да врат буркани с месо от дива птица, за да приема че са стерилизирани? Един комшия пита само!,,Много е жилав и сух фазана, не знам и аз как трябва да се приготвя, за това по добре ги остави. Предполагам това е шега

51

Анонимен

преди 5 години

Те фазаните размножават ли се естествено, щото около нашето село също пускаха фазани, ама ги имаше само една година. Те се пускат в началото на пролетта и до зимата се отстрелват. Може тия да са по-различни. Иначе гората не е малка, добре е, ама аз стм ги срещал само по храсталаците, шипки глог трънки и си мисля че с това се хранят естествено. Дано да оцелеят, те от общината май са направили хранилки. Голямата част няма да оцелеят, то със всички птици в природата е така.

50

Таню

преди 5 години

Лично за мен това се превръща в мисия. Взимам колкото мога храна според диетата на този разред и я разхвърлям на по-недостъпни места. Колкото мога, толкова пъти ще го направя. СОС при Иванчева!

49

Анонимен

преди 5 години

Колеги, колко трябва да врат буркани с месо от дива птица, за да приема че са стерилизирани? Един комшия пита само!

48

турист

преди 5 години

Аз от години не съм виждал фазан 'на диво' - извън развъдник или 'резерват' (от онези - специалните където нас не ни пускат, ни с пушка, ни без пушка). Та след като те не могат да оцелеят просто така в обикновенна дива селска местност - кой слабоумник (партията да не споменавам) е решил че могат да оцелеят в градска среда сред глутници кучета, котки и т.н.? И да си мисли само за 'огромния ПР ефект' от това слабоумие?

47

Тинев

преди 5 години

Еее, по-нагледен пример от това какви бун*адясали - ****оти от ГЕРБ ни управляват няма!Що за извратено мислене? А явно ГЕРБ третират така и българският народ: Ние знаем, че ще ***. Но които останат ще са се адаптирали. А така като гледам, етническите българи са на изчезване.Виж цийганорите се плодят ли плодят.ГЕРБ са сигурни в избирателите си: Ще оцелеят.БЪЛГАРИТЕ ...... ДА ***!

46

Анонимен

преди 5 години

другата полвина *** *** ще ги изколят.Големият враг на фазаните даже не са ромите, а бездомните котки и кучета. Каквито в София има купища. Птицата е зашеметена от това, че е на свобода, освен това е много студно и става лесна плячка. Всичко можеш да завъдиш, ама за това се иска мозък и анализ, а не да си жадна за пиар кметица.

45

Гост

преди 5 години

До Анонимен 30Да върнат милионите от фазаните! Знаеш ли колко струва един фазан? Около 14 лв. , голямо нагушване е паднало от 120 фазана.

44

Гост

преди 5 години

До Анонимен 40Предимно зеленчуци, фазаните само това ядат.

43

Анонимен

преди 5 години

Столична община със съдействието на тоя Герасков продължава да доказва,че са абсолютни невежи.Явно в България не са останали учени хора след като някакви неграмотници и пълни некадърници казват че голяма работа умряли няколко фазана....коментарът е излишен

42

Анонимен

преди 5 години

Не е за вярване колко малоумно е това! Горките птици! Да се накажат инициаторите!

41

Анонимен

преди 5 години

До ГашоЕстествено , че имат акъл.Знаеш ли колко кинти са отклонили...

40

Гашо

преди 5 години

Луди ли сте ве, кви фазани в София. Полвината ша измрат от студ и глад, другата полвина *** *** ще ги изколят. Мислех, че поне ловците имат малко ъкъл в кратуните

39

Анонимен

преди 5 години

И с какво се хранят в този парк?Поне нещо за хапване насадихте ли им?Някое плодно дръвче,някои житни растения,слънчогледи,царевица,зеленчуци.

38

Анонимен

преди 5 години

Експерта казал, че измират птици, но на децата им е било забавно. Е, значи нема проблем.

37

Истина

преди 5 години

май трябваше да започнат с диви патки от някой парк в западна европа, ооо то няма вода за тях така че и те няма да оцелеят .... трябва някой с идеа и да подготви мястото поне година чак тогава да се пускат и както са написали няколко човека, трябва да е през пролетта, щеше да има много повече храна за тях.

36

ффф

преди 5 години

Аууу каква новина :)))))

35

Анонимен

преди 5 години

През пролет се пускат. Сега като падне снега остават без храна и са обречени.

34

Анонимен

преди 5 години

Абе трябаше да пуснат няколко мечока из тоя парк, да почнат да тропат по входовете на блоковете, да схрускат някой столичанин в повече.

33

Анонимен

преди 5 години

Е как фазан ще оцелее в такава ненормална среда бе. То София не е за хора, камо ли фазани да виреят.