11

Пешеходец

преди 5 години

6 години присъда у нас е ТОЧНО по-малко от 2 години ефективна . Как го изчислих ли ? Вземат предвид лежаното в ареста преди присъдата ...... Няма други присъди , така че може да излезе след като излежи половината от дадената му присъда ..... Не е рецидивист , така че бързо ще бъде преместен в общежитие от лек тип и там ще може да работи . На работещите им се смята 2 дена за три . И ..ей го нашия доказан УБИЕЦ, НАРКОМАН отново на пътя .... и ако мислите че ще ходи пеша или ще спре да се друса..

10

Анонимен

преди 5 години

Този тип престъпления не може да бъде изкупен със затвор, нито дори с принудителен труд.Такива престъпления трябва да се наказват по начин, който да служи за пример на обществото. Присъдата трябва да е жестока и приложена на публично място, за да може хората да се обезкуражават за бъдещи подобни изпълнения.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако знам ,че ще лежа 6-7год и аз си имам един-двама които искам да бутна с колата...*** държавата и правосъдието.Мир на душата му.

8

Спас

преди 5 години

Я пак ми напомнете за господина препикал трикольора и запалил пред съда в Софията колко годинки му дадоха??

7

Анонимен

преди 5 години

ще напишете ли с главни букви,че когато пресичат пешеходната пътека,колоездачите трябва да БУТАТ колелото по време на пресичането,а не да го карат!Така е по правилник.иначе колоездачите са в нарушение.

6

Анонимен

преди 5 години

Един надрусан от дрога помел друг напил се.!

5

да

преди 5 години

До КонстантинВ България чувството за безнаказанос води до такива резултати.

4

Пешо

преди 5 години

Тази държава е рай за престъпниците.

3

Константин

преди 5 години

Да, гавра е, но все пак има осъдителна присъда. За московски няма и присъда. Друго искам също да напиша. Убиецът е бил пиян, дрогидран, със лошо зрение и без да е изкарал обучение за водач на МПС и съответния изпит. Това е крайно отклоняващо се поведение. Малка е присъдата. Но при демокрацията, престъпниците и дегенератите се ползват с огромни привилегии. Жалко за хубавото, почтено убито момче.

2

Гошо

преди 5 години

До Анонимен Нямате.Няма и да имате с БКП на власт.

1

Анонимен

преди 5 години

Само 6 години!!!Това е гавра със скръбта и мъката на близките и приятелите на убития. Що за правосъдие имаме.