14

Прокурор

преди 5 години

до анонимен братле не се краде с каруци нито с виетнамки наи много се краде с тировете 120 хиляди тона годищно крадат юидп!

13

анонимен

преди 5 години

На истина се краде дърва с каруци но най големите и най много се краде с тъй наречените "виетнамки" и за товаса виновни руснаците,те ги правят внасят в България за да ни се унищожи гората и това го правят умишлено.

12

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ, ЩЕ ГИ ПУСНАТ.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Научи се първо да мислиш, а после и да пишеш.Дотогава не замърсявай сайтовете, където с абсурдни тиренца между думите в изречението пишат само узбекистанци.

10

от кухнята

преди 5 години

Всъщност подвижните екипи проверяват не нарушителите , а ...... самите горски служители!С презумпцията , че ако маркираните за сеч 1000 дървета случайно са се оказали 1001- налице са условия за ОГРОМНО престъпление и горските биват спуквани от глоби и наказания.Нещо като "търсене на врага с партиен билет" с цел горските да са заплашени от уволнение, за да не гледат какви ги вършат началниците им т.е. - дървената мафия !

9

Ivan

преди 5 години

Bulgarina si zaslujava neradostnata si sudba

8

Анонимен

преди 5 години

Молят хората да сигнализират на 112.Да да ама не. В Мафията е пълно с полицай. Те сигнализират веднага на дървените мафиоти.

7

Анонимен

преди 5 години

Спуквам се от смях от тия *** статии. 130 каруци. ?????Незнам кое ми е по смешно цифрата 130 или каруци. В България Ако хванат 13 000 на месец Е НИЩО. Хванали са най много 10%КАРУЦИ??????? Лично съм гледал как пред къщата ми минават от сутрин до вечер огромни КАМИОНИ препълнени с дебели и здрави трупи. Лично съм броил 15-16 КАМИОНА НА ДЕН. Браво ли да кажа сега на Боко и спящата полиция?

6

Анонимен

преди 5 години

А тировете ,кога?

5

Наблюдател

преди 5 години

А, 1300 каруци успяха да избягат за месец и малко.

4

Анонимен

преди 5 години

От Западния парк в центъра на София ромите всеки ден изнасят каруци с дърва и това се знае от всички.Но те вали са привилигирован електорат . за тях всичко е разрешено.

3

Анонимен

преди 5 години

Кви шведи бе дървената мафия законно изсича горите сега е на мода не кражбата с каруци а с тирове по 60 кубика парчето незнайно накъде пътуващ

2

ikar

преди 5 години

Сега всички нарушители да се изпратят да залесят безплатно по 10 дръвчета за всяко едно отсечено дърво. Не само да секат и да ползват и продават.

1

вижда се

преди 5 години

България стана държава окупирана от шведите благодарение на вещата политика на боквистите ,защото те са най-важният електорат !!