32

БАН Се продава

преди 5 години

НАпомняме че Всичко ЗАПИСАНО С ЗАБРАНЯВА СЕ в ЗАКОНА за движение по пътищата от 1968 година е ЗАПИСАНО С Убити ,РАНЕНИ И ОСАКАТЕНИ вкл ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА Отлвичащи внимаето на водача лепенки на прендо стъкло..ТЕРОРИСТИТЕ От КАТ Принуждават милиони да лепят нагло вредни холограмни оръжия на предни стъкла..

31

БАН Се продава

преди 5 години

ДА направят тестове за вменяемост на МВР КАТ И Депутатите.ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА Движението с включени фарове през деня освен в случаите на намалена видимост.КАТ принуждават милиони водачи да НАРУШАВАТ ЗАКОНА вкл с включени фарове против мъгла денем и нощем..Известни експерти предупредиха че всички имат проблеми с ослепяване ,заслепяване и трайно увреждане на зрението от високо вредни халогенни ксенонови лазерни и лед фарове вкл денем и нощем,Тестове го доказват за минути.

30

Радостин

преди 5 години

Любопитен съм как неграмотен човек може да прочете и научи ПЗДП.да вземе изпит по теория и управление на МПС.да положи успешен психотест и да го пуснат да убива невинни хора?Последния случай е от Карнобат-загинаха две жени.Интересно ми е не защото не зная как се случва.а защо го допускаме2

29

Анонимен

преди 5 години

А на учените от БАН.....кой ще направи психотест?????

28

Шофьор

преди 5 години

Ако искат да ме видят дали съм наред да ме пратят на лекар а не да ме карат да решавам разни *** листовки за време. Аз не съм ученичка да им решавам тестове през 3 години. Какво ще ми помогне тая глупост като шофьор? Къде в европа го има това "психо"? Ама тука произведоха сумати психолози и сега трябва да имат работа ама на наш гръб.

27

Партиен член

преди 5 години

Господата от БАН да направят изследване в колко държави шофьорите трябва да имат психотест през 3 години. Причината за ПТП са основно липсата на контрол и корупцията. Напускайки България всички стават примерни защото, ще бъдат санкционирани веднага и няма шанс да минат с почерпка. На 5 г. Професинална компетентност, на 3г.психотест.на 6 месеца преглед на автобуси. Само и само друг да е виновен.

26

123

преди 5 години

Алоу, синодалните старци, пробвайте този тест първо върху себе си, после върху "народните", за да се убедите дали действа.

25

Анонимен

преди 5 години

До БалканджиНе е сефте. Още от 1947 г., когато БАН стана щатна хранилка, там постоянно биват настанявани хора, които са близо до властта или са нечии роднини - спокойствие, от дъжд на вятър посещаване на сградата на института, в който са те назначили и всеки месец заплатка.

24

Анонимен

преди 5 години

Значи в БАН са назначени за да взимат пари, а не за да вършат работа.Затова "слушкат и папкат". "Доказват" това, което им е наредено от силните на деня.

23

Анонимен

преди 5 години

15,Значи тази същата проф. Антоанета Христова разбира и от Истанбулска конвенция, и от шофиране?Браво бе! В БАН били пенкилер до пенкилер!Или истината е малко по-друга - паднат ли от някъде пари по проект, докопва ги онзи, който е с най-здрави лакти, сиреч шефът? Щото той от всичко разбира. Е, браво.

22

Балканджи

преди 5 години

От института за изследване на човека трябва да броят населението на България, но това е забранено по политически причини. Първо за да не секне избирателната далавера и второ за да не се паникьос населението от демографската катастрофа. Затова се занимават с измислени далавери като психотест овцете, а между другото прибират по няколко стотин хиляди с любезното посредничество на г-ца Калина Кръстева, бивш политик от Атака, наскоро титулована за учен от БАН.

21

АлиБаба

преди 5 години

На този тест трябва да бъдат задължени да се подложат Политици създателите на теста и създателите на закона за теста те имат наи голяма нужда от проверка реакциите при шофиране 90% са рутинни трябва да се наблегне на методиката на обучение да се консултира при създаването с опитни хора какъв тест ги гони тия *** те махнаха полигона основен инстромент там се учиш да тръгваш и спираш да не си кръстосваш ръцетена волана и т .н ми те половината инструктори са бес опит

20

До 16

преди 5 години

Истина ли е това, което пишеш?От нашия залък са откъснати 378 000 лева, за да ми кажат тези двете, че когато е гневен, човек е склонен да търси у другите вината за онова, което го е разгневило и че лице, склонно да търси силни усещания, поема по-големи рискове? Ами че това и бабите пред блока го знаят, но карат с по 200 лв пенсии!Браво бе, учени каки! Ама вие открихте Америка! И получихте като бонус 378 000 лв!!!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17БАН според теб е "неизползван умствен капацитет" и са нужни допълнителни поръчки (тоест, допълнителни пари), за да бъдат "раздвижени" въпросните умове?!Извинявай, ама за какво получават заплати хората в БАН, след като искат да им се дават и допълнителни пари, за да благоволят да започнат да мислят?Излиза, че всички ние - данъкоплатците, им плащаме само защото са намерили връзки да се уредят в БАН? А за да свършат някаква работа, трябва да им плащаме допълнително? Как не!

18

Анонимен

преди 5 години

Тази година академичната мисъл в БАН , ще захапе топлофикация и ще разбере как се отчита без уреди топлина мощност..

17

fake news

преди 5 години

вадил съм книжки от доста държави. никога психиатър не ме е търсил. всички тези държави имат доста по добра култура и сигурност на пътятова означава че - или психотеста е ненужна недоносена останка от комунизма- или всички в българия са луди и просто трябва да дават книжки щото няма избор. не могат да откажат на цел народ+ за първото, - за второто. гласувайте

16

Анонимен

преди 5 години

БАН е с неизползван умствен капацитет. И всяка допълнителна поръчка раздвижва секции, лаборатории, колективи.

15

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен Ун Същата. И с онази другата "специалистка" Калинка гушнаха 378 хиляди за тези т.нар. психотестове.

14

Анонимен

преди 5 години

50лв и взимаш

13

Анонимен

преди 5 години

В началото на мандата си през 2009 г. Дянков нарече служителите на БАН "феодални старци, които си стоят там и събират заплати".