14

Анонимен

преди 5 години

Тея па 200 лв. взимат и не щат да дадат 40лв. за противогрипна ваксина циции

13

анонимен

преди 5 години

ЕХА. АМА ТОВА ВЯРНО ЛИ Е. ГЛУПОСТИ. ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРОДАВАТ ВАКСИНИТЕ И ДА СЕ ГЕНЕРИРАТ ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ. ТА И НАЙ ПРОСТИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ТАЗИ ВАКСИНА НЕ Е УНИВЕРСАЛНА А ЩАМОВЕТЕ НА ГРИП СА МНОГО И РАЗЛИЧНИ ИЛИ ИСКАТЕ 40 ЛЕВА КОИТО ПОЛУЧИХА ЗА КОЛЕДА ДА ИМ ГИ ВЗЕМЕТЕ ВЕДНАГА НЕНАСИТНИЦИ. НЕ СЕ НАЯДОХТЕ НЕ СЕ НАКРАДОХТЕ.

12

Анонимен

преди 5 години

Хора, които са се ваксинирали веднъж, после не повтарят - защо?"Загрижените" власти и фармацевтичното лоби дават ли смислен отговор на толкова простичък въпрос?

11

Айде пак платено

преди 5 години

Пишете ми за някакви ваксини, но за какво точно? Грипът идва в милиони, ако не и милиарди или дори квантилиони, ако щете, разновидности и всичко зависи от имунната система на човека. А в тези имунизацйки, които се чудите защо баби и дядовци с по 200 лв пенсия не могат да си позволят, така или иначе няма нищо освен щам на някакъв грип, който си го изкарваш, но по презумцията, че активира имунната ти система за цяла зима напред. Е да ама не всички вируси са еднакви, така че ползата е реално нулева

10

Това е бизнес...

преди 5 години

ПРАКТИЧЕСКИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАБКСИНИРАШ, СРЕЩУ ВСИЧКИ РАЗНОВИДНОСТИ НА ГРИПНИЯ ВИРУС, КОИТО СА НАД 100!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Бабата и дядото се ваксинираха и на следващия ден се разболяха. Не е като да нямат бързо действие.

8

Анонимен

преди 5 години

И слава Богу!Родителите ми са на 74 години. Не се занимават с глупости. Нямат хронични заболявания и са преценели, че им идва излишно да си товарят организма. Добре са, благодаря. Колкото по-рядка е намесата в организма на човека с външни "стимули", толкова по-добре той се справя сам.

7

Шопо

преди 5 години

Ракийка,сланинка,туршийка и здрава храна ,момчета ! Не пълнете гушите на БЯЛАТА МАФИЯ !!!

6

Анонимен

преди 5 години

"Най-висок дял починали възрастни хора у нас вследствие на дихателни заболявания са били именно хората на възраст 65 плюс - 244 души на 100 хиляди души население.""Възрастните хора над 65-годишна възраст, които са починали от заболявания на дихателната система са били малко над 400 души на 100 хиляди души население в ЕС, отчита Евростат."Това какво показва - не се ваксинирайте

5

Евростата

преди 5 години

има ли данни колко хора са спасени от противогрипните ваксини? Няма и защо така? Нали са толкоз ефективни? А не се знаят "милионите" граждани на ЕС спасени от "вероломният" грипен вирус.

4

Da

преди 5 години

To pochti ne se vnasqt vaksini sreshtu grip. V apteki te pochti nqma ili izobshto nqma.

3

дядо Пенс

преди 5 години

Да,бе ! Да ни уморите с турските ваксини ! Може да сме бедни,ама не сме улави...

2

Ахааа

преди 5 години

Нищожен процент от българи над 65 години ще се и пенсионира.

1

Анонимен

преди 5 години

Когато видя тиквата да си слага ваксина от московите, дето кияците спряха филма за това какви отрови са, тогава някой нормален може би ще се ваксинира.