31

СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ

преди 5 години

ТЪРГОВЦИТЕ В СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ НЕ ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ

30

Анонимен

преди 5 години

Като за начало да пооправят пътя Север-Юг че е най-натоварен от към тежкотоварни МПС и най-много сакатлъци стават

29

1212

преди 5 години

Защо не изплатихте малко външен дълг с тези кинти?

28

Шопо

преди 5 години

Здрава мафия ! Оня ден строителната мафия изкара багерите и ГЕРБ им клекна ! А колко са 10 % от милиард и половина ???!!!

27

стана им тясно

преди 5 години

Шъ краде ама ще отиде при Бенчо и Баневи

26

Пътят...

преди 5 години

...до Велико Търново е доста лош! Минава предоставя трудни участъци. Ако успеят да направят магистрала поне до Велико Търново през следващите пет години, дори и да ги откраднат тези пари, все има полза. Съмнява ме обаче, че само ще отбият номера и откраднат парите!

25

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да спрат да наричат Варна морска столица каква морска столица като половин век не са прокарали една магистрала до нея

24

Анонимен

преди 5 години

Голямо крадене ще пада

23

до някъде от

преди 5 години

Трябва да са били 30. Тарифата е установена в Империята на Злото от 2000 години.

22

Anonimen

преди 5 години

Северна България има вопиюща нужда от свестен път Варна и Русе. Изтрепахме се по тия лоши пътища. Но освен по инфраструктура трябва да се работи по сигурност - и при 3 магистрали никой няма да дойде, ако знае, че всеки може да ти влезе в къщата безнаказано като в Бяла черква

21

разплата

преди 5 години

Следващата стъпка е да се изловят всички АБПФК и техните отрочета мамини и да се пратят да се трудят на полза народу.А през почивките да им пращат Нинова да им плещи на главите докато напълно загубят разум.

20

някъде от България

преди 5 години

Сърцето на Нинова се къса на парцали защото Северна България няма да бъде заложник на нечистивите и помисли.Да му мисли пРезидента дето така безгрижно продаде положението си в правителството на ГЕРБ за няколко смачкани рублички.

19

Fool

преди 5 години

Понеже виждам, че има хора които се чудят, защо са протестирали строителите да кажа. Протеста беше против опозицията, защото каза, че строителството не е качествено и се краде от европейските пари. И ето, днес пожаникарчето им даде от държавните. Идилията е пълна, бизнес и държава сраснали в едно!

18

Tangra

преди 5 години

Бонусите се раздават.лапачката идва. Строителите ще преперат парите и ще отидат при който трябва.И не знам за какво точно протестират.

17

Анонимен

преди 5 години

Отсечката, която ще се строи, е от Боаза до Велико Търново.Това не са ли някакви смешни километри? Направо жалки?

16

Анонимен

преди 5 години

АМ "Хемус" уж приоритетна за държавата, а след 10 г управление на тези, пак е наникъде. с тези темпове може след 50 г да я завършат... евентуално. Представям си ако не им беше приоритетна... сигурно и 500 нямаше да стигнат да има един нормален път на север.

15

Анонимен

преди 5 години

От година говорят как заплатите на учителите щели да растат. Ама уж увеличението можеше да е от септември, после го отложиха за януари, а се говори, че най-рано март-април може да се дочака. Явно се разчита да дойдат нови кадри само на обещания - мутренският принцип, ама младите хора днес не се лъжат само от приказки. Някои идват, виждат какво е и бързо се махат - за 600 лв да се търпи произвол не си е работа. Дори и работата да ти е призвание бързо разбираш, че си изтривалка на куп чиновници.

14

Анонимен

преди 5 години

Вчера "протестираха" строителните фирми"!Днес ББ развърза чувсла и им подхвърли едно тлъсто парче!Театъра за раята продължава.

13

Анонимен

преди 5 години

Прасчо хареса това

12

Анонимен

преди 5 години

Щом ги е отпуснала значи не е излишък. Като се има предвид заема от 25 милиарда, кое точно е излишък? Излишък ще има когато се изплатят всички заеми.