30

Анонимен

преди 5 години

Абе прокуратурата е на мафията, изпълнява поръчки, как си представяш в България 2018-та, няколко прокурорчета със заплати 3-4 хиляди лева ще хванат да затворят някой с над един милиард. Никак не ми се връзва.

29

nekoj

преди 5 години

До Анонимен 21 - "Няма банка която да пази клиентите си." - Да бе, ако съм си сложил нещо с 6-7 нули в банката им и прочета че по искане на някаква дребна рибка от източна европа са предали 'другарче' - дали ще си оставя парите при тях? Не са глупави те Швейцарците - пазят си интереса, не като нас.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22 Частично си прав - швейцарците се включиха в системата за споделяне на ДАНЪЧНА информация със някои страни които също ще споделят такава с тях за техни граждани. Има разлика нали? Дори не вярвам България да е сред тези страни (според швейцарците - малко страни можело дори технически да го направят). А и в случая не става въпрос за данъци - нали така? Ако си внеса милион при тях (чист разбира се!) данъци не дължа - и няма да кажат на никой за милиона ми - дори на 'акула'...

27

Анонимен

преди 5 години

И да имат не 600млн.,а 600 млрд. ,швейцарците няма да кажат!Ще се оправдаят с банковата си тайна ,и ще искат доказателства от съда ,че парите са откраднати!После ,няма да признаят ,зависимия бг съд,а като разберат ,че парите са отклонени от предприятия на Баневи,ще отхвърлят ,всякакво твърдение за кражба!Баневи не са глупави знаят къде да си държат парите!

26

страшен въпрос

преди 5 години

Довечера питайте МАГ СВЕТЛИНА .....

25

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 12 Как можа да изсмучеш такива глупости от пръстите си ?Ба си крете..на.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21 - не знам за какво говориш - закона им от 1934 казва че е криминално престъпление да дадеш информация на трето лице без съгласието на титуляра. Баневи - както изглежда не са дали съгласие. Така че мислиш ли че някой Швейцарски чиновник е готов да извърши 'криминално престъпление' защото някаква си цаца го била попитала нещо?

23

Влади

преди 5 години

Айде, почнаха се поръчковите статии в защита на бедните и честни Баневи! Дъртата скрипя се прави на градинка въпреки, че и тя е омазана. Пък Баневицата, дето казват , изобщо не се е грижила за децата си, сега се сети , ги има.А колко ли деца, заради тези престъпници са израснали в глад и недоимък, защото родителите им са останали без заплати и работа?

22

Анонимен

преди 5 години

След 89 всички държавни предприятия повечето от които много добре работещи бяха съсипани и разграбени.Аз питам,защо само Баневи?Знаят се имената на всички престъпници от периода на масовото разграбване.Повечето от тях станаха уважавани бизнесмени.Знакови са БГА Балкан и Кремиковци както и всички останали заводи и предприятия.Защо Гешев и Ушев си затварят очите и действат избирателно? най-голямата лъжа е,че имало 1 млд в швейцарски банки.Те хората имат закон да не казват на такива като вас бе геш

21

Анонимен

преди 5 години

Бъркате - банкова тайна в Швейцария вече няма и е задължена да обменя информация с данъчните власти в ЕС.

20

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно че Швейцария е най сигурната буркан- банка! За 20 - сетина години има запорирани сметки за Господ знае колко милиарда, на Господ знае колко престъпници. Това е хитър начин да се изземат парите от простите хорица и да влязат в безддъните еврейски джобове. А престъпници са всички със сметки над милион. В много случаи и с много под милион. Няма банка която да пази клиентите си. Идва момент когато им удря балтията.

19

минувач

преди 5 години

То ако Швейцария разказваше за сметките на клиентите си - нямаше да е Швейцария! Дори някоя секретарка да вземе да отговори на писмото на туземната 'прокуратура' - отговора ще е - гледайте си работата!

18

БСП са гад.ини

преди 5 години

Демон е, лельо Мария, демон, от червените. Те всички са демони.

17

Анонимен

преди 5 години

Баневи са приватизирали държавни предприятия на безценица, унищожавайки ги са забогатели. Добре, а този който им ги даде на безценица, няма ли да носи отговорност, вече би трябвало и по давност да са се погасили тези престъпления, но има една поговорка, че не е луд, който яде баницата, а който я дава. Та тези дето са дали, най-вече държавните ръководители, няма ли да носят отговорност?

16

Бай Хей

преди 5 години

До 12, 13 и други подобни. А ти как разбра колко има Боко, да не си му личния счетоводител? Ама пиши и за гръцкия остров, за палата в Испания, за парцела на Марс и каквото ти скимне. Никой няма да ти търси сметка. Ето и аз сега казвам, че ти си ***.дал, ама дали е вярно?

15

Винету

преди 5 години

До 5 анонимник. А-а-а, не са 12 милиарди Борисовите, аз мисля че са 18. Нищо, че не мога да го докажа, важното е да се хвърлят големи цифри.

14

Тъпанар

преди 5 години

"...Не е възможно за тези години тя да остане толкова, а би следвало да нарасне поне с още 200 млн. евро"Възможно е бате! Олигарсите и управляващите в България, направихте лихвите по срочните депозити на хората 0,01%...

13

Анонимен

преди 5 години

Добрият стопанин е събрал 1 милиард в швейцарска банка. Ще се вземат за построяването на аутобана или аеца. А този стопанин ще си има още фалирали предприятия с неплатени сметки, данъци, екологични глоби, заплати. Този път ще е като ромите, на които прехвърлят фалиралите предприятия след източване.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако шлосера Банев има 1 милиард лева, представате си колко има човека който управлява държавата като личен бизнес вече 10 години!

11

Анонимен

преди 5 години

А милиардите на ББ? Офшорните сметки? Има ли още наивници които да вярват че някой може да се задържи на върха в политиката толкова години без да е прилапал поне 1 милиард?Те само имотите му в чужбина струват 100 милиона.