9

Анонимен

преди 5 години

ЯЗЪК ЗА РАКИЯТА-ЯЗЪК-ЯЗЪК-ЯЗЪК .......................

8

Анонимен

преди 5 години

Ябълков сок джендер

7

До 1

преди 5 години

И мен ме изпомпиха тия мобилни групи с тая червената, само че не знаех че плешивия се казва Ангел. Червената коса митничарката ми взе 10 евро за 3 картона на Лесово. Поисках й името и ми написаха разписка само, щото видиш ли иначе акта ми бил 2 Бона. Не ми върнаха 10-те евро, от нейните колеги разбрах, че се казва Симона, но вече не работи там. Явно са я изгонили. Другите двама щавят на Капитан Андреево и Калотина. Пуснах сигнал в пощенската кутия на Лесово за оплакване и.....НИЩО!!!

6

qwerty

преди 5 години

Тая ракия се продава в Лондон от време оно.

5

Анонимен

преди 5 години

Разбиха контрабандата. 400 литра ракия. За алкохолиците от Източна Европа това не стига и за няколко месеца лична употреба.

4

Тия

преди 5 години

Тия па кво разбират. Соку е ферментирал и от жегата в камиону е станал на ракия.

3

Lawyer

преди 5 години

В случая е нарушено правото на ракията да се чувства и самоопределя като ябълков сок. Може да е родена като ракия, но впоследствие се е осъзнала като ябълков сок и съответно изпълнява социалната роля на ябълков сок. Твърдението, че това е ракия, всъщност налага стереотипи и погазва изконното право на самоопределяне.

2

Наблюдател

преди 5 години

Иссате Шенген и по суша. Ами ще изядете хляба на митничарите бре, колко гърла хранят те до девето коляно.

1

Запознат

преди 5 години

Същите тези мобилни групи, които спират на пътя след Лесово и Капитан Андреево и дерат по 10 евро за всеки картон над позволеното. Единия от корумпираните е Ангел (нисък с гола глава) , другия е един висок дето движи с гаджето си (също митничарка) с червена коса. Когато поискаш да прочетеш баджа им показват номер, а не име! Докога? На пунктовете не се изнудва така както тия!