28

Анонимен

преди 5 години

До Цецо Мен"Тази снимка, която сте сложили се съмнявам да е от Северна Европа. Спрете да подвеждате хората."---Те не подвеждат хората, самите автори са си подв(р)едени от малки. Щом сложиха и Австрия, и цяла Германия, и цяла Франция (с Марсиия) в СЕВЕРНА ЕВРОПА... :)

27

икономист

преди 5 години

Трябва да се опитаме да възродим полупостинните райони, там където все още е възможно, за да произвеждаме повече селскостопанска продукция. Вече има вертикално земеделие, което не е подвластно на промените в климата, това е бъдещето на земеделието! Вместо да "завъждаме" пластмаса в океаните, може да отглеждаме бързорастящи ядливи водорасли. Скоро ще може да принтираме месо, и веднъж завинаги да изоставим това примитивно и крайно неефективно животновъдство.

26

Анонимен

преди 5 години

Абе аз да ви кажа значи мене Монако повече ме кефи от Швеция, монакците са по яки пичове от шведите, требе да направиме не като Швежия, а като монакците да излезем от от ЕС и от НАТО и всички да сме милионери и да караме лаборджинита и ферарита.

25

Анонимен

преди 5 години

Абе защо и в България не направим същото като Швеция?Да сме в ЕС,но да не сме в еврозоната и НАТО?

24

nekoj

преди 5 години

Да им изпратим онзи 'анализатор' - Харизанката, дето бе шеф на "Напоителни системи" - ще им помогне много...

23

postradal pasi

преди 5 години

До Тръбаhttps://en.wikipedia.org/wiki/Yiddish

22

Я

преди 5 години

Извънредни помощи бяха отпуснати в Германия (340 милиона евро), Швеция (115 милиона евро) и Австрия (60 милиона евро), като в по-голямата част от засегнатите страни бяха предоставени и европейски средства...Тия пак са оправиха,а на нас ни съсипаха цялата аграрна икономика...,но всичко е точно!

21

Анонимен

преди 5 години

до 10Нищо не знаеш.Швеция е в ЕС, но не е в еврозоната. и не е в НАТО.Абе елементарни познания за Света нямате, абсолютно безполезни сте, а се чудите що никой не ще да ви даде повече от 500лв заплата.Ми щото не струвате и толкова.

20

Цецо Мен

преди 5 години

Тази снимка, която сте сложили се съмнявам да е от Северна Европа. Спрете да подвеждате хората.

19

Православен

преди 5 години

Господ наказва джендърите за санкциите срещу Русия :(

18

Тръба

преди 5 години

Перфектно! Като фалирате вие, ще развиваме бизнес ние. Всичко се връща. Каквото сееш, това жънеш.

17

Анонимен

преди 5 години

В бедния северозапада и без природни бедствия сме зле. Коли със стикери много няма, холограма нема. Повечето са каруци. Но и за тях няма много какво да пренасят. София е далеч и мръсния въздух не стига до сверозапада. Въобще тук е див рай.

16

Анонимен

преди 5 години

При толкова природни бедствия, безконтролен наплив на бежанци, както и " сезони берачи" на боровинки от България. На тия страни не им пада икономиката под българската. !

15

О.Р.

преди 5 години

Лаком *** .....

14

JJIvanov

преди 5 години

Тежки увреждания в Европа се нанасят с дигитално терористична техника внедрена след обсебване с наркотици на Еврокомисарка от Брюксел.В много региони има остър Електромагнитен смог/EMS .Увредените огромни обеми от фарове,скенери холограми и дигитално терористична техника вкл камери с холограмни оръжия се пълнят с остро токсични газове.Пораженията с е виждат от самолети и от космоса ..

13

Увреждат с холограми

преди 5 години

Тестове на регион KENT UK показаха че биосферната охрана е до 7 000 000 по слабо увредена отколкото тази в София.В България автомобилите освен с включени фарове денем и нощем увреждат тежко нелечимо с милиони нагло престъпни холограмни оръжия налепени на предни стъкла./продавани от орг престъпници на власт с помоща на полицейски рекет.Едвам успяхме да забраним на МВР да лепи холограми на предни стъкла заради ДМК контрол над полицаите.

12

I Ivanov

преди 5 години

Тестове от днес 1.01 2019 подават следното отместване на Климатичната охрана 22 .Септември замерено в Европа от BG до Uk/Great Britain отместването бе 19 с тенденция към 29..Има усукване на биосферното поле тежко увреждано от дигитално терористична техника с вградени холограмни оръжия и от стотици милиони автомобили облъчващи Атмосферния океан с включени проникващи скенери денем и нощем.В България милиони автомобили с включени фарове денем вкл против мъглаи налепени милиони холограми

11

Анонимен

преди 5 години

Добре направиха гербаджиите,че купиха Ф16,а не Грипен.

10

Анонимен

преди 5 години

Затова трябва да си стоим в ЕС,ако в единия край има суша,в другия няма,а доколкото знам Швеция не е в ЕС.

9

Iordan Ivanov Gelog

преди 5 години

Последните 25 години контролирани от жестоки врагове наркомани внедряват нагло все о тежко вредни акти климатични и анти земни оръжия.Много тежки увреждания вкл убииства на ЛЕДНИЦИТЕ се правят с обсебени през нарочно внедрена техника вкл холограмна USA satellites.Климата се уврежда чрез холограмни скенери лепени на предни стъкла на автомобилис бели висоko вредни скенери на автомобили ..xenon halogen laser i led..Тежки вреди нанасят с фотоволтаични панели Дигитално терористична техника има