23

До 16

преди 5 години

Щом имаш информация, сподели.

22

Emigrant

преди 5 години

Ето тези прояви ме изкараха от България. Да има много свестни и съвестни полицаи, но когато видиш в София патрулка без сирена да прави ляв завой от най-дясна лента, и то на ГМ Димитров, на 1 пресечка от КАТ и ти става кофти на душата.

21

Анонимен

преди 5 години

И кой каза, че полицейски автомобил не може да се движи в някаква измислена бус лента? Меките китки от спаси ме от селото ми ли?

20

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 19О ДА ПОЛИЦАИТЕ СА МНОГО ОТМЪСТИТЕЛНИ!!!МОМЧЕТО ДЕТО ЗАСНЕ СПЯЩИТЕ ПОЛИЦАИ ПОСЛЕ ГО СПУКАХА ОТ ПРОВЕРКИ ДЕБНЕХА ГО ПРЕД ВРАТАТА НА ВХОДА МУ!

19

Анонимен

преди 5 години

До стаматСамо внимавай да не те разберат кой си, че ще те спукат от проверки. Пък и е практика да ти подхвърлят нещо, ако всичко ти е наред(пък ти после се жалвай и изяснявай, че това пакетче с бял прах сефте го виждаш...).

18

стамат

преди 5 години

Започнах да събирам от видеорегистратора в колата клипчета с нарушения на полицаи, 3 дена подред пред мен правеха нарушения, като събера 10 ще направя компилация и ще ги изпратя на някоя телевизия :)

17

Da

преди 5 години

Bravo na policaite. Davat polojitelen primer kak se pravi. Za kavo sa tezi markirovki i znaci ne miga da razbera. Dano da mahnat tqh i svetofarite. Pozdravleniq tova e na puk i na GERB i BSP. Dano i nqkoi drug peshohodec da blasnat te sa mnogo dosadni, kak ne gi e sram da se dvijat bez koli i daje ne zamarsqvat vazduha

16

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕКАЛЯВАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ !!!ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ НА ПОЛИЦАЙТЕ ОТ ТАКАВА ГЛУПОСТ!!!

15

Petrov

преди 5 години

Там не е бус лента поне от 3г. За съжаление от цялата пътна мрежа е единственото място къде набързо и без мисъл намазаха правилния тип боя. Сивото заличаване се изтри отдавна, както и прекъснатата бяла линия ... Само жълтото не мърда. Сега на това място има жълта линия с прекъсната бяла върху нея. При отсъствието на знаци важи маркировката, само дето такава маркировка в правилника никъде не съществува ...

14

Анонимен

преди 5 години

Ако беше "на зор", нямаше да седи в бус лентата бусът, а щеше да опита да "разцепи" дясната и средната ленти.

13

Логично е

преди 5 години

По местоположението на другите коли на снимката и светещите им стопове на 100% може да се съди дали полицейският бус е с включена специална сигнализация. Заключението е, че в момента на заснемане полицейският бус не се намира в специален режим на движение.

12

Гост

преди 5 години

До КЛНа бул."Малинов" около два - три месеца след като направиха "бус" лента видяха, че това е пълна глупост и я закриха с бяла маркираовка, но тя се изтри. По този булевард може да съществува такава лента само от и до бензиностация "Ш%Л" към и от Околовръстното.

11

ал куропаткин

преди 5 години

това е бакшиш лента.........лента за бързи бакшиши

10

Анонимен

преди 5 години

Точно тази БУС лента на Малинов е напълно не адекватна.Булевард с 2 ленти го пребоядисаха на 3, на кръстовищата само средна продължава напред...

9

Гост

преди 5 години

До ЖоОпределено от снимката не личи дали е със звуков сигнал, а не се вижда и лампата, така че нарушение няма.

8

ал куропаткин

преди 5 години

глупости.........гонят си бакшиша

7

Анонимен

преди 5 години

Читателя следващия път да вземе да снима и многото черни лимузини и джипове, управлявани или в които се возят "бизнесмени", които ежедневно нарушават правилата и законите.

6

Анонимен

преди 5 години

а какъв автомобил трябва да се движи в бус лентата , смятам че това е точно бус и нарушение няма ,дори и да е без специален режим, не че не си позволяват различни своеволия но точно тук според мен вие сте на грешната позиция

5

Жо

преди 5 години

МПС със специален режим на движение подават едновременно светлинен и звуков сигнал (чл.91 ал 1и 2 от ЗДвП)Специалният режим на движение се ползва само при необходимост.Чл. 92 ал. 3- Водачът на МПС със специален лрежим на движение може да не се съобразява с организацията на движението.ЗНАЧИ, ако не е включил буркана и сирената, полицейския бус е в нарушение.

4

Анонимен

преди 5 години

Точно тези могат да си карат където си поискат стига да им се налага---ще кажете да си пуснат светлините и звука ---да ама те могат да се движат нарочно тихо --това никога няма да го разберете и да ви отговорят все тая... като искате привилегии марш в полицията ! Демокрация е една фраза в 90% без съдържание---или съдържание което всеки го тълкува как си иска..Занаете ли кога народа със снимки ще управлява полицията аааааа ????