11

Анонимен

преди 5 години

До ХаяскоВ МВР има пенсионери под 50 гоини!!!!!!!!!!

10

Спасение дебне

преди 5 години

Ааааа, ще останат, ако ли не ще излязат с хранилките за да си съберат. Ще наглобят бедният изстрадал народ и бонуси ще има за всички от сърце.

9

Горанов и кръстника

преди 5 години

Ние данъци плащаме а те си раздават бонуси. От какво да останат пари, ако останат ги върнете на данъкоплатците. Не ви даваме пари за да си раздавате бонуси.

8

МФ

преди 5 години

Стига сте се занимавали с бонусите в МВР, по-добрежразучете бонусите в м-во на финансите. Бонусите там са фантастика. Средно се пада по 880лв, но някой взиматжпо 400, дриги по 1400. Днес излезе и числения състав на МФ, ат е 12215. Но има ръст на заетите в самото м-во.и там няма съкращения. А там е стрешен бардак. Още от времето на"Мони, цункай Джиджи"

7

Анонимен

преди 5 години

Как нема за полицията да нема. Ще има и то от сърце. Справиха се с протестите, предупредени, глобени и пр всичко вече тиха , никой не вдига глава. Отделно глобички по план - коленче, светлинки, акцизни стоки , не моеш да си занесен на децата по 2-3 л. домашна ракийка на Коледа , спират и полиц. проверка и глоба и разкарвания. Как за такава полициа нема да има бонуси. Ще има и от сърце.

6

Ушко

преди 5 години

Че останат ,че останат...

5

крАСАВци

преди 5 години

МВР и съдебната система са така пропити с корупция ,че не капе ,а цвърчи.Пък за обикновения редови ушак няма парче от баницата и оревява орталъка ,но и нищо не върши за повече.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази банда шкембеливи рушветчийстващи копанари на държавна хранилка, се занимава с всевъзможни престъпления, рушвети, ***, дрога, оръжия, каналджийство, примерите са безброй и се крепи на десетте процента честни и доблестни полицаи, които изнемогват сред тази седемдесет хилядна орда потомствени крадци и накрая бонуси. Та то няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай.

3

Хаяско

преди 5 години

Ами не се пенсионират на 30 години, Ами някъде към 54-55?!? И ако погледнеш бонусите, които са си раздали разни министерства, агенции и прочее държавни структури, в които над 80% се "трудят" столичани, ще ти светне, ама надали, анонимко калпав...

2

Анонимен

преди 5 години

Бонус за какво? Че са замязали на *** ли? Угоени шопари, негодни за нищо!Безполезни толупи, по цял ден слухтят във Фейсбук, Вайбър и Месинджър, слухтят, *** и чакат превилегии, 20 заплати и пенсия на 30 години, срамота!!!

1

Ъъ

преди 5 години

Ужас!Не стават за нищо