103

ТЪРГОВЦИТЕ В СТОКОВ

преди 5 години

ТЪРГОВЦИТЕ В СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ НЕ ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ

102

Електорат

преди 5 години

Офффф! Поредното Бла-Бла-Бла ..Празнословеца радев

101

Ханс

преди 5 години

Папагала Радев се събуди и почна да кряка "модерна, модерна..." Руски памперс!

100

Анонимен

преди 5 години

Боже, това чучeло ни е президент ...

99

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозападаами предишния президент не беше близач на руски ***, а другото и да ти го кажа няма да го разбереш. Оди целувай протрета на клепоухия *** за лека нощ.

98

Анонимен

преди 5 години

Клепоухия *** май взе да се взема на сериозно - щели били да спечелят неговото доверие :)))Алоу другарю май много взе да си вярваш, а? Поп Кирчо пак ше те пляска по клепналите уши!

97

Един от Северозапада

преди 5 години

До Слаб президент Интересно, оня президент, преди Радев, какво свърши, с какво го запомнихме? Я ни припомни?

96

Анонимен

преди 5 години

Номер, 115.Деца, имате- ли...

95

Анонимен

преди 5 години

Господин- президента,.Месй- ли- се, йз- други- неща..

94

Не забравяйте!

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

93

Анонимен

преди 5 години

Господин Фатмаков, много добре знае, това което и аз искам! Но едно е да знаеш и да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш. Конеца с който са му вързани орехчета е много къс!

92

Поддържащ

преди 5 години

До Тинтири Минтирище ми отрежеш перорално част от репродуктивните органи, 0мник. влака с рублите свърши, влака с доларите на госдеп сша, нема свършване. аз ше пием джак и джони в петък, ти ше гърмиш мандри за пити кашкавал на коледа. Хау! Казах!

91

Бай Петко

преди 5 години

До Тинтири Минтиримиличък, плевнята бийн нема да стане, ама ал бънди си е ал бънди. и местото му е в магазина за обувки, а не по телевизията. за деса "пущайте сръбете" радева просто нема смисъл да коментирам

90

Коментатор

преди 5 години

Г-н Президент, приехте доверието на народа за даденост, а това не е така. Вие трябва да печелите и да поддържате нашето доверие. Всеки ден! Гледам на снимката Узунов, с нацистките символи, той как спечели доверието Ви? Съпругата ни назидава, че не сме я избирали, но непрекъснато се тика пред очите ни и Вие я поощрявате. Напоследък и Вие ни говорите доста назидателно...

89

Ани

преди 5 години

Президента израстна в очите ми.Чак не ми се вярва.Туй да не е някой от Ленинските принципи за скритност и прикритост на истинските намерения?

88

Анонимен

преди 5 години

"Категорично заявявам, че работниците могат да разчитат на моята безрезервна подкрепа и заслужават и по-добро заплащане, и по-добри условия на труд, и предвидимост в своята дейност"Абе, тоя да не е решил да дарява 11000 лв заплата на някоя работническа бригада? По добре е преди това да вземе мнението и на Деси за да не се появи със следи от токчета по челото в президентството.

87

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо между Левски и Стамболов - ужас!

86

Тинтири Минтири

преди 5 години

Мали-и-и, тука яко се е затpолило от вечерната тиквена смяна. Видях някой да пише, че бил най-слабия президент, само не видях някой да цвърне 3 сълзи за Бийн... Нещо сте на празнична вълна, май - ще има рязане на дневни хонорари.

85

Анонимен

преди 5 години

Чакай бе другарю Радев, до вчера ти и твоите началници от БСП твърдяхте че асфалта не се яде днеска точно обратното не може модерна държава без инфраструктура. Ами разберете се с Нинова, Йотова и Първанов какво да говорите и излезте с единна версия за асфалта. Иначе оставам с впечатлението, че асфалта ви е повредил и без друго закърнелите от русофилство мозъци.

84

Анонимен

преди 5 години

"Работниците могат да разчитат на моята безрезервна подкрепа". Само трябва да се понапазват от мерцедеса.