30

колев

преди 5 години

Да съберем някой лев на семейството ,я вижте го само как е брадясал от тревога и мъка жена му , майкаму ,няма пари за самобрасначка камо ли за браснар.Или чака Гешев с браснича.Е Българио какво ли има още какво да гледаме и преживява ме

29

Анонимен

преди 5 години

Толкова много пари за какво са му. Що заводи е нарязъл, що съдби е разбил на стотици хиляди хора /160 предприятия докарани до поляни - милиарди активи ги няма/. А колко е раздал за да му останат толкова. Явно нещо на криво стъпил, та са го пожертвали чак сега и по такъв начин.

28

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО ГЛАДНИ СЕМЕЙСТВА СА ОСТАНА ЛИ ЗАРАДИ ТЯХ, КОЛКО СЪЛЗИ Е ИМАЛО В УЧИТЕ НА ДЕЦАТА ЧЕ НИЩО НЕ МОГАТ МАМА И ТАТИ ДА КУПЯТ , ЕТО ОТ ТИЯ ВЛЕЧУГИ , ЗАТВОР НИЩО ДРУГО *** ТАКАВА

27

Анонимен

преди 5 години

Само Баневи да бяха. Няма да ни стигнат стълбовете по Царградско шосе да обесим на тях всички такива бандити, които приватизираха и съсипаха България.

26

сминдух енд чесън

преди 5 години

И на Банев майка му.

25

Анонимен

преди 5 години

Така се получава ,когато днес си Комсомолски секретар и утре се събуждаш Бизнесмен !Но ,баницата ,винаги някой е дава! :))

24

Анонимен

преди 5 години

След дъжда -качулка !!!До сега ,не се ли знаеше ,какво вършат ??

23

Правилно се пише-

преди 5 години

"привлечена под отговорност",а не за отговорност или както сте го написали поне една запетая преди второто "за" сложете !

22

Анонимен

преди 5 години

Искам един любимец на БКП-БСП да е лекар, инженер, учител, архитект или с висше образование да е получил куфарче с милиони. Няма такъв , но всички са необразовани и много ама много прости. Последен пример Банев бил електроженист , а Арабаджиев шофьор . Някой представели си докъде сме го докарали.

21

Анонимен

преди 5 години

Трябва протест срещу законите и тяхното прилагане! Нека се върне смъртното наказание! Иначе няма оправия...справка: Христо Бисеров

20

мак

преди 5 години

В такива случаи се сещам за Иванчева, за начина на арестуването й, за недоказани все още обвинения, за пранги, за държанието й в ареста с месеци. А тази маминка си купи свободата, други пък са имали възможност да се укрият. Двойни стандарти.

19

бай ганю

преди 5 години

както се пее в една песен-куче влаче рейс диря няма

18

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Боко, остави богатите да си харчат парите във офшорки на запад. Ти като си купуваш замъци в Лос Анджелис чрез офшорен адвокат някой съди ли те?

17

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Учителката се оплака на директора, защото Иванчо написал в тетрадката: "*** на учителката мирише". Директорът решил да се обади на бащата на Иванчо. Набрал номера, а отсреща се чул женски глас: "Министерство на образованието..." Като чул това директора веднага затворил телефона и извикал: "Ама, Стояновааа! Мийте ги тия *утки!!!"

16

Анонимен

преди 5 години

Човекът е добър стопанин и вместо да пропилее парите за заплати на работниците в Полимери, си купил кола за 1,5 милиона лева. Ама парите били на завода, работниците не получавали пари... "Стига с това сиромахомилство", както каза Гербеновска. Партиите трябва да получават субсидии и да тънат в разкош, а "Добрите стопани" трябва да карат хубави коли. "Стига с това сиромахомилство".

15

Ати

преди 5 години

Без скъпите и бляскави тоалети, по нищо не личи, че са милиардери. Дали пък няма да изживеят някакъв катарзис?!

14

Психодиспансер

преди 5 години

Банев е един комсомолец и по професия е стругаро- фрезист ! Станал милиардер по заказу ДС. Не може от такива хора да се иска отношение към работника и служителя. Такива хора са най- големите душмани към тях. Кажете ми името на 1 руски или български милиардер дарили пари за наука, за фондации за борба с рака или неравенството. Тези хора само купуват и разхищават пари за замъци, яхти и сватби. Толкова за работническо- селската власт !

13

Пешко

преди 5 години

Е, все някой другар някога трябва да опере некой пешкир, че на клона много са се сбутали

12

Анонимен

преди 5 години

Баневи пилееха с широка ръка парите на народа. Ако не се лъжа /поправете ме ако греша/ на сватбата им пя Джо Кокър, на когото платили 100 000 долара, а нейната рокля от Париж струвала над 20 000 евро.

11

Анонимен

преди 5 години

Много би ми било интересно да си поговоря лично с хора като този, надълго и нашироко. Да разбера тяхната гледна точка. Прочел съм биографията му и не мога да разбера какво реално се е случвало в главата му, каква му е гледната точка. Защото България е на този хал от такива хора. Макар и не само такива...