13

После

преди 5 години

Ми нз. Англичаните да кажат. Кралицата ко да каже? Нищо. Тя не я интересува какво става в правителството на Англия. Аз ко да кажа аз не съм англичанин. Тази държава не е моя родина. Аз съм извънземен аутсайдер за Англия. Ко се прай. После ко ще стане? Еми дано Англия не си срине икономиката. Видяхме как се беше сринал паунда. Може би това ще стане ако стане брегзит? Нз. Оф абе направо излизайте от ЕС. Ко толкова го мислите.

12

Чичо Митко

преди 5 години

До Анонимен 13Не крякай от Зиганистан че иде *** партия да ти сеца акъла. Не се тревожи за Англия, Германия и Франция. Те и още 10 милиона чужденци да приемат пак ще са по добре от кустилчаните българи!

11

Анонимен

преди 5 години

Англия , Франция и Германия трябва да си основат нов съюз "Северна Африка"

10

Анонимен

преди 5 години

Още една мацка от Микроновите елисейски оргии е пътник

9

Анонимен

преди 5 години

Щяло било да се наложи да се отложи Брексита. Тея точно за какви се мислят, така и неможах да разбера. Обирайте си партакешите март месец и марш. Пък хартиите като искате не ги подписвайте, още по-добре. Бакиите на вмиросаният ви остров не ни интересуват.

8

татул

преди 5 години

Че са политици-да.Неочаквах, че щеизвадят този слънчасал номер от боди-ла на таралежа.Разбира се ,че не е удобна за следобедния чай на Бети-2.Но какво общо има тинята ,с полет-Врекзит?

7

Много шум...

преди 5 години

....... За нищо...!

6

Анонимен

преди 5 години

Въпреки, че "сега е напълно неподходящо време за оспорване на нейното лидерство" и Тереза има планирана за днес визита в Ирландия, вота за недоверие е назначен за днес. Имам въпрос, на който нямам отговор, а само предположения и версии. Кой е този всесилен, по-голям и по-главен от лидера на наглосаксия, който има влиянието и властта да назначи вот за недоверие лично срещу Тереза в това напълно неподходящо време? Лиза Бета ли?

5

...

преди 5 години

Бе то е ясно! Британците искат да не плащат на евро съюза нищо, но да използват пазарите му! Искат да има визи за всички влизащи на острова, но техните граждани да нямат визи за цяла европа! Искат да могат да си правят каквото на тях им е изгодно, но сметката да плаща някой друг! Това беше така докато бяхте империя драги ми смехурковци! Сега вън на улицата и да ви е честит новия Brexit!

4

Аз

преди 5 години

Да пада!

3

Хипстър Многознайков

преди 5 години

Циркът вече е пълен във Великобританистан.От Чърчил и Тачър минаха на Тони Блеър,убиец на хиляди жени и деца в Ирак и Тереза Мей,която ритуално си жертва кариерата,само и само да подмени най-големия демократичен вот в модерната европейска история.Безпрецедентен политически колапс и ще става по-зле отвъд Ламанша.Ако исторически не ни бяха правили винаги мръсно,можех и да им съчувствам.

2

Анонимен

преди 5 години

Да им приберат кинтите на англичаните и да си плащат за участието в Общия пазар пък ако искат да излизат от ЕС. Не може да ползват безплатно, без мита и такси Общия пазар и да правят кинти на наш гръб и да не си плащат за субсидиите за Източна Европа.

1

Анонимен

преди 5 години

Ще излязат през март 2019 г. но без да плащат на ЕС. Ще сложат мита и визи за всички пришълци от ЕС и Шенген.