44

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не дава 5 лева за Европа ,ние също не даваме 5 стотинки за него . Даже нека някой наеменубиец му види сметката , ще бъде голям кеф .

43

какво е демокрация?

преди 5 години

Обективна статия в днеса - ХАХАХАХАХА!!!!Демократите се издъниха много яко, откакто Тръмп е президент. Излагации на макс!!! Целия свят видя, че ги вълнува всякакви простoтии, но не и икономика и намаляването на безработицата.

42

Факт

преди 5 години

Другарко Анисия,моля огледайте се,падна Ви червения партиен билет.Полека да не го настъпите. Накъде с това червено дупе,другарко Анисия? Добре че бяхте Вие да ни отворите очите колко е жалък американския президент ,докато нашия зелен чорап е къдееееее,къде по-миризлив!

41

Анонимен

преди 5 години

Демократите нямат лидер!Или през 2020 г. ще ги води 80-годишната Нанси Пелопи?!!!Най-добре е да извадят пак някой афроамериканец като Обама и имат минимален шанс да спечелят

40

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще бъде избран втори път. Той мисли за Америка, не за ***.

39

Анонимен

преди 5 години

Краят на Тръмп, краят на Меркел, краят на Мей. Само за ***'и край няма...

38

aaa

преди 5 години

Лелее какви анализи какво чудо, какви титани на мисълта. Утре го свалят, опа не в другиден, опа от две години го свалят. Ама той такъв , ама онакъв. И кво друго викате че нещо втръсна

37

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Все за този масов убиец-психопат!

36

Американ

преди 5 години

Тръмп определено се оказва един от най-значимите президенти.Колкото и да е неприятен като личност, той променя световния ред за доброто на Америка и за който има акъл да се приспособи. Отломките на старото пискат и обвиняват, ама всуе..

35

Американ

преди 5 години

До Анонимен 47:фалшивки ръсиш! Статистиката показва, че цените не растат, работните места растан здраво, наемите не ги прави Тръмп, а пазара - като има пари в хората и растат. Що се отняся за Европа Тръмп не дава 5 пари за нея, а това че се клати щото той спира подаянията си е неин лесборастки проблем.Евала на него!

34

до 43

преди 5 години

ЦРУ е държава в държавата и не се ръководи от Американския президент. Общо ако си президент и искаш да командваш ЦРУ трябва да имаш много свои хора вътре, а Тръмп се опитва да разбие статуквото и соpocoидната мaфия, той не е част от него че изведнъж да почне да командва навсякъде.

33

42

преди 5 години

Демократите няма и да помиришат власт в следващите 10 г.

32

Анонимен

преди 5 години

Ами Ок, щом толкова искате сменяме го Тръмп, слагаме Хилъри която пали поредната държава в близкия изток, нови милионни мигрантски потоци (включително и към България), феминизацията в световен мащаб продължава в пълна сила(може да те осъдят за изнасилвaне щото си загледал някоя), безкрайни права за poми, джeндъpи, и всякaква , нормалния човек кучета го яли

31

Анонимен

преди 5 години

Тръмп уж обещаваше работни места, уж обещаваше процъфтяваща икономика, обикновените реднеци затова му гласуваха. А накрая какво стана? Получи се, че точно за най-бедните и онеправдани хора (които му бяха електорат), не направи нищо. Хората станаха по-зависими от банките, благодарение на Тръмп. Безработицата се увеличи в САЩ, благодарение на Тръмп. Благодарение на заплахите му към нелегалните, все повече opди започнаха да се пробват да "хванат последния влак". В световен мащаб пък - тотал щета!

30

Анонимен

преди 5 години

Ахахаха... Опитал се бил да промени. То и Пенчо хамалина от Шекeр махaла да сложиш, ще се опита да промени. Всеки обаче променя според възможностите си, според собствения си капацитет. На Дончо му е куxа кpатуната. Той е всепризнат глyпак. Ако не знаеш как е направил парите си (за да не продължаваш да си мислиш, че ги е направил понеже е много умен), ще ти кажа, че ги е направил благодарение на финансиране от руснаци в САЩ и Канада. А такива по-късно много ги изловиха като агенти. Задължен им е.

29

Анонимен

преди 5 години

Яка държава беше САЩ ама и тя замря, последна от всички бели държави, до последно се държа мъжки, ама просто това е съдбата на белия човек, злoбния евpeйcки план (феминизация, глобализация, джeндъpcтво) мачка бялата раса която вече е почти малцинство, след 5 години кметовете на всички европейски столици ще са братя на Садик Кан или там къвто беше тоя чaлмap на Лондон

28

до 36

преди 5 години

Той Тръмп им беше единствената надежда. Ти знаеш ли на какво прилича САЩ? В Калифорния за последните 4 години новородените бели бебета са 15% !Мексиканците са по-зле и от нашите poми. Опита се нещо да промени Тръмп ама му сложиха прът в колелото разните т. нар. демократи и всякакви други джeндъpи, глoбализатори, евpeи, банкери, кopпоpaции и т.н. това е истинската мафия която води целия свят към гибел!

27

Анонимен

преди 5 години

Троловете колкото и да се пените, трябва да си знаете, че има една приказка "Баба Меца един път се клeца!". Веднъж вече мина номера да се постави марионетка за президент на САЩ и разни силни световни лидери да му се смеят и да използват комплексите му за постигане на техни цели. Колкото и да мразите САЩ, не забравяйте, че все пак е сред най-силните държави в света (щом ви е толкова неприятно да признаете, че е дори най-силната държава в света). Един път се изложиха с Тръмп, а дали пак ще стане?

26

Анонимен

преди 5 години

идва края не само на Козяк но и на ФАЩ

25

До 26

преди 5 години

Само да ти кажа че без гражданство не можеш да гласуваш защото преди да гласуваш трябва да се регистрираш да гласуваш и там ти трябват документи като социален номер и други Когато получих Американско гражданство през 2007ма в деня на клетвата в финалния документ има отметка която се попълва за гласуване ако не я направиш тогава после лично трябва да се регистрираш сам в общината ако в период от 6 години не гласуваш нито веднъж губиш право и се налага нова регистрация това важи и за Американците