21

да бе

преди 5 години

До АмериканАко Путин го назначи.

20

Американ

преди 5 години

Педократите си фантазират, а него не го е страх понеже няма от какво и за какво. А и има още 6 години президентство.

19

Обяснитор

преди 5 години

И с какво ще докажат тайфата на Мюлър и тези прокурори, че тези плащания не са за това да не нарани Мелания и за да си запази спокойствието на семейството от журналистите.Какво са казали прокурорите не е присъда. Присъдите се дават от съда, Златко. Нали? Изтипосал си в статията си, само това което претендират прокурорите. Но съда ще се изкажат и адвокатите на Тръмп. Ха на бас, че и тази порно партенка ще оттече в канала, по реда си.

18

Анонимен

преди 5 години

Тръмпчо иска да язди целиясвят , а той да командори .Тоя филм го свалиха от екраните .

17

Анонимен

преди 5 години

" US президентът смята, че американците ще застанат зад него "Американци ? От кои държави на двете америки ?

16

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е престъпник и ще свършизле . Ще го наблюдаваме и вправилния момент с пръст ще го бутнем в пропастта .

15

Реалист

преди 5 години

Защо пишете глупости колко била дръпнала икономиката при оранЖутана? За 2 години направи по-голям дълг отколкото Обонго за 4, а Обонго наследи икономиката в най-голямста криза.Вижте с колко ще се е увеличил дефицита на кравария в края на юандара му - и на мен да ми дадат 5-6 триолиончета в зелено, и аз ще дръпна.Безмислено наду балона, но какво може да се оачаква от бизнесмен който е фалирал многократно.Да му мислят децата на Кравария как ще ги плащат...

14

51157

преди 5 години

И от какво да се притеснява? Зад него са армията и републиканците - всеки с 2 поне автоматични пушки и безброй пистолети.Всички бели хора трябва до последно да защитават спасителя на нашата раса!

13

к.п.н

преди 5 години

Този Тромпет не е ли чул, че Ванга каза:ще оглушее, ще го хване джарката, ще получи пубертетско акне, ще има сополи и най-важното няма повече да може да изпълнява задълженията си на президент, защото ще се разкрие далаверата с Дойче Банк и руските олигарси!

12

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно всички - дори и демократи - признават че икономиката на САщ ВЪРВИ НАПРЕД.Всъщност грешката на Тръмп, е че вместо да дава светлия пример с икономиката, той се захвана да праща армията по границата....Можеше да има повече гласове.

11

Анонимен

преди 5 години

САЩ много дръпна напред в икономиката при Тръмп....сега са разкрити такива огромни добиви на шистов газ.....а Обама си играеше на еко-самарянин.

10

Анонимен

преди 5 години

Как ще го плаши като Конгреса е негов и може да наложи вето?

9

Burzum

преди 5 години

Тоя щом може да фалират казино,вярвам ,че може да се справи и със САЩ....да му дадем шанс....

8

Гoшу

преди 5 години

Този колко е *** брат, даже нашата нещастна и проста тиква не може да го бие :)))

7

Анонимен

преди 5 години

Сега тези дето е трябвало да мълчат трябва да плащат неустойки с лихвите.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо двама президенти като Никсън и Тръмп нямащи нищо общо събират така негативи и омраза от т нар естъблешмънт в САЩ . Защото и двамата така различни се бореха и борят за Америка.

5

Анонимен

преди 5 години

Авторе, българският език майчин ли ти е? От заглавието не си личи.

4

Анонимен

преди 5 години

Изпитвам съжаление към този човек.Що се отнася до плащанията,аз не бих платил на тези ***.Голяма работа,че се е ***,сякъш другите не го правят.

3

пецата

преди 5 години

тръмпето има всичко и е доказан предприемач, а да стане президент му е било детска мечта която сега изпълни, не го интересува дали сега ще сдаде власта или по късно, за него всичко е игра , но той представлява другия американски клан който е против сорос и демократите , затова и често виждаме такива новини защото фонда сорос си плаща на всички медии за пропаганда

2

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е дебелоко изпечен мошенник и финансова акула.