65

ЗАЩО

преди 5 години

До къде ни докарахте бе да ни е страх от 18 годишни роми Малко ли беше убииството на журналистката от Русе от същия ром Прадядо ми се е борил с Левски за тая свобода ДА НИ Е СТРАХ ОТ РОМИ

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонименимат. ама не може да го ползваш

63

Гошо

преди 5 години

Доживотен затвор за психото само да не вземат да го пуснат след 2-3 години както става обикновено в България.

62

Анонимен

преди 5 години

Какъв-ти и да е - да живее ГЕРП!

61

Булка

преди 5 години

на тоя ще му дойде мензиса в пандиза

60

До анонимен 67

преди 5 години

В Бяля черква ромите са бели, румънски *** избягали от Унгария през втората световна война от гоненията на Хитлер.

59

Блокираха "АФЕР

преди 5 години

Блокираха сайта 'Афера' неотразимите гербери и данс-аджиите им. Хунта! Оставка!

58

Анонимен

преди 5 години

В друг сайт му има снимката. Как да разбера дали е ром? Прилича на българин

57

Гашо

преди 5 години

Аз не вярвам. Бялата златка и шкембе войвода дойдоха на власт с обещание да борят битовата престъпност и да дигат тройно пенсиите. А те си изпълняват обещаното, сигурно полвината дърти в Бяла черква за патриотите са гласували. Това е фалшива новина значи

56

Анонимен

преди 5 години

Живеем в такъв страх от тяхната престъпност, както са живяли предците ни през турското робство..Ами ставайте хайдути, основаване тайни революционни комитети, ходете по кръчмите в Браила и Букурещ, нарочете си новият Левски....и те така.

55

Мен

преди 5 години

Не мога да повярвам, че при толкова отвратителни провинения на този скот, полицията е била толкова бездействаща, докато разбира се на края не се е случило непоправимото. Живеем в такъв страх от тяхната престъпност, както са живяли предците ни през турското робство.

54

Анонимен

преди 5 години

В пълна сила важи :" Системата ни убива"

53

Анонимен

преди 5 години

Имаме възрожденска стара вила близо до Котел. В селото има ***. Дядо ми е заможен човек (на 88 години) помага им цял живот, въпреки че му забранявах. Как се отплатиха? Откраднаха му много пари- майсторите там само в брой работят ремонт на къщата правеше... Дядо ми има оръжие- простреля едната отрепкa в крака на местопрестъплението. Дела сума години за прекрачване на неизбежната самоотбрана. От тогава насам козируват. Не смеят да гъкнат, защото ги заплаши, че ще умрат. Така се действа.

52

Анонимен

преди 5 години

Уво Бойкораст мръсен

51

Жо

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ е така. Полицията върви СЛЕД събитията. Прокуратурата върви СЛЕД събитията. Правителството решава проблемите СЛЕД събитията.А ние протестираме СЛЕД като се случи непоправимото.

50

Байо ви

преди 5 години

Хора, събудете се, това може да е вашата майка, баба, ... кротко притихнали в малките селца/ градчета, свити в студа щото пенсиите им не стигат за нищо, и не се оплакват да не ви тежат, докато бачкате в чужбина/големия град, и оп некъв швед ги насилил, обрал, убил. НЕ, ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА!!!!

49

СВЯТ

преди 5 години

АЗ ТРЪГВАМ ДА МЕРЯ ШУМА ВЪВ МОРЕТО /////ДАЛАВЕРАТА ВЪВ СЕЛАТА СВЪРШИ

48

Анонимен

преди 5 години

Нека оня дето ни се води вътрешен министър да излезе и да каже защо подопечните му получиха увеличение *** заплати а в същото време не вършат работата,за която им се плаща.Само дебелеят и простеят и мързелеят!!!!Непотребни мързели

47

Анонимен

преди 5 години

Защо лъжете че не е ром? Пиян при това- така се оправдавал в съда.

46

Анонимен

преди 5 години

Защо Българите нямат право да притежават огнестрелно оръжие?! Парламента ВЕДНАГА да промени това!!!