122

Анонимен

преди 5 години

Идва края на либерална Европа. Европа която накара милони хора да работят и да плащат безимни данъци за да може мързеливите, псевдо инвалидите , псевдо имигрантите и псевдо малцинствата да живеят на техен гръб. И за какво? Ценности които никой не споделя и никой не се сеща някога да е гласувал за тях! Ще се радвам когато това изкуствено изчадие изчезне от политическата сцена!

121

La France

преди 5 години

Vive la France! Най-великата страна!

120

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

119

До 121

преди 5 години

Има такова проучване. 18%одобрение за Макрон.

118

Щерю

преди 5 години

Подигравки с бедните - хвърлят им по някоя и друга троха от време на време... Богатите са недосегаеми. Те са добре.

117

Анонимен

преди 5 години

Европа си отива, няма повече пари. Руснаците умират от глад, защото повече няма кой да им пълни джобовете. Китай фалира, защото няма повече кой да им купува *** и си взема обратно Сибир, защото там има вода. Америка се затваря в себе си, инфлира дълговете и си сменя валутата. Добър ден, след 40г. отлагане, поредната научно-техническа революция дойде. Арабия, Африка и Русия се преместват в Европа, но там няма кой да ги храни. Накрая всички навличат жълти жилетки. Революции на отчаянието.

116

Анонимен

преди 5 години

До поздравяващия от Париж:Не знам колко уважава себе си френският народ, но със сигурност не достатъчно. И баба разбира кой е организирал тези протести и защо. Ама на французите не им пука, че са ги организирали противници на тяхната държава. Няма уважаващ себе си народ, който да протестира по заповед отвън. Както правят българите. И украинците. И французите явно. Както и африканските държави смятани за тарамбуки. Та, поздрави от интернет ;)-

115

Анонимен

преди 5 години

Много би ми било интересно едно социологическо проучване за рейтинга на *** Макаронеску в момента всред французите и всред европейците.

114

СциганинС

преди 5 години

99Това и имах предвид ,че не се пише релно за нещата от нашите медии,някак си омаловажават нещата в Париж или пишат някак си -все едно почти нищо не става. Те естестенво не могат да не пишат в днешното време -инфо отвсякъде .Въпроса е :Защо не смеят да пишат ? За да не се разрасне и у нас това недоволство и "жълти жилетки" да се появят и в София ли или им е забранено ?

113

Анонимен

преди 5 години

Хубава снимка ... добър трик ... 100% доста хора там ще са доволни от това ;д ...И пак е по-добре от 40 лева коледен подарък от ГЕРБ за пенсионерите ...

112

пецата

преди 5 години

Ако не бяха подписали тази европейска военна коалиция по инициатива на франция , то нямаше да има протести организирани от цру, нато иска да воюва с русия но с ресурсите на европа

111

99

преди 5 години

До СциганинС (118)Как така да не се пише? Виж заглавието. Така поднесената информация трябва да ни наведе на мисълта, че протестите на "жълтите жилетки" са останали в миналото след ловкото решение на Макрон за вдигане на минималната заплата.

110

Анонимен

преди 5 години

Поздрави от Париж! Да се знае, че френският народ уважава себе си и се е превърнал в мултикултурна нация с високи норми на толерантност и доверие. Не всичко в света се изчерпва с американо-руски фобии, има милиони нюанси и култури, не всичко се върти около това как да прецакаш съседа, който ти дере боята на колата с ключ, защото си паркирал на "неговото" място. Да се помни митингът на Орлов мост, който събра милион българи, защото е възможно да има и обединение и мисъл, България над всичко!

109

Анонимен

преди 5 години

Френският президент обяви "социално и икономическо извънредно положение", а Потрошенко по-рано обяви военно положение и се готви да нападне южния фланг на ДНР в района на Мариупол.

108

Анонимен

преди 5 години

Да очистим света от рептилите! ..ще ги познаете по либералните им възгледи!

107

СциганинС

преди 5 години

Париж гори ,Франция също гори ,Макрон въведе извънередно положение...,"жълти жилетки" протестират вече и в Брюксел и в Гремания,Испания ... ,но защо за това не се пише ?Днес ще е интересно отново в Париж -ще видим какво ще става с "предКоледнта революция" в Европа.Дали пък Еропа няма да е същата след "жълтите жилетки" ?А да,руснаците също са намесени в "жълтите жилетки" -те организирали "предКоледната революция" в Европа!

106

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНапротив, опита да стъпче промяната и да запази господството на чичовия му (Ротшилдовия ) капитал!Иначе се правеше на реформатор, бая пиески изигра!

105

Анонимен

преди 5 години

Този като го избираха беше много перспективен, но като видя колко е затънала държавата и е опита да промени нещо и почнаха протестите.

104

антиджендар

преди 5 години

До 139 червени мерациДнес рано си се надрусал бе другарю гендар ! Да беше поизчакал до 10 часа поне. Колкото до развявани Руски знамена с лика на Путин ами те хората уважават силните лидери а не пюмкитекато нашия предишния. Не съм видял някой да развява знаме с лика на плевнелиев.

103

Анонимен

преди 5 години

Какво са 100 евро за Франция ? Едно нищо. Все е дно в България да ти дадат 10 лева повече