28

Анонимен

преди 5 години

22 - за да се почне чистка в съда, трябва да се почне чистка в Парламента и Президентството.... когато трябваше да гласувате за реформаторите - спахте. само 6 процента... А после Христо Иванов нямаше на кого да разчита. сега как да се измете бо---ците в съда.

27

Анонимен

преди 5 години

Петьо Блъсков ако обича нека публикува ЦЕЛИТЕ СРС -та, а не извадки. Нека публикува разговорите между Дюлгеров и Ваклин, да видим какво са говорили за Иванчева и как ще я "сготви" спепрокуратурата ако се опъва

26

Терор

преди 5 години

До Анонимен: Петьо Блъсков от Труд веднага се просна на килимчето пред Специализираната прокуратура: бяха публикувани сума ти записи, направени чрез СРС. От тях се вижда, че от кметството в "Младост" поставят условие градинки и благоустройство на квартала срещу ЖК. Строителната мафия обаче се оплаква на управляващите и от Специализираната прокуратура спретват на кметицата компромат, прераснал в арест и репресия - да се знае кога негербери са се опълчили на властта.

25

Продължение

преди 5 години

До БГ съд?! Да допълня: Едва след няколко дни вече редовният протокол се предава на Апелативния съд и състав от него решава двете да бъдат задържани под стража! Но те въобще не са напускали ареста... И един въпрос: кой командва специализираните съдилища? Ако е Специализираната прокуратура, то да се формира институция "Специализирана прокуратура и спецсъдилища" с ръководител Иван Гешев. Може и по-кратък вариант на действие на това звено: Арестантите веднага отиват в Белене и сетне се осъждат.

24

БГ съд?!

преди 5 години

От комисията на ВКС много вежливо се изразиха за действията на Апелативния съд и СпП: това не са неправилни, а НЕЗАКОННИ умишлено извършени действия. Съдия от първоинстанционния съд взема решение двете обвиняеми ВЕДНАГА да бъдат пуснати от ареста и да преминат под домашен арест. Протоколът още не е подписан от секретарката на съда, но прокурорът скача да протестира решението, А АПЕЛАТИВНИЯТ СЪД НЕЗАКОННО ЗАДЪРЖА И. и П.! Това е изплюване в лицето на Темида и то от нейни служители!

23

Анонимен

преди 5 години

Затова са погнали Панов - за да не се меси в дерибействанията.Плаша се в тази държава на беззаконие. Поне децата си искав да спася.

22

Анонимен

преди 5 години

Цацаров, къде са основните обвинения?

21

Pilot

преди 5 години

Като гледам трябва да се започне чистката първо в съда !!! Дали има някой да им вярва , но народа ни е *** и си трае, важно е да има ракийка и туршия !!!

20

съдия

преди 5 години

и като ги изпращате в домашен арест да не забравите да им дадете и по 50 хилки

19

Анонимен

преди 5 години

Прокурорите не са виновни те толкова си могат! Всичко което е кадърно се гони моментално и се оставят само неграмотни, вижте Гешев и тоя на КОМПИР две думи на кръст не могат да кажат и ако кажат са само глупости, които после се чудят как да замазват.Обявиха Пеевски за най честният българин, а сега и Горанов ще изкарат чист като сълза. Срам.

18

месара

преди 5 години

А стига бе!? Целият процес смърди на гербери, та се не трае, нашите нарушения открили

17

Спас

преди 5 години

Тези две госпожи под домашен арест, а господина препикал знамето пред съда колко години затвор, че забравих? Може би бяха и с приблизителни дати двете събития ( поправете ме, ако бъркам). Той излежава ефективно присъдата си, а те у тях си.. брависимо

16

Анонимен

преди 5 години

Как се унищожава една жена противопоставила се на мафията

15

Анонимен

преди 5 години

Май герберастките крадци и некадърници отново станаха эа смях.

14

Анонимен

преди 5 години

Скалъпено дело с подхвърлен подкуп.

13

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е съдиите да плащат за своите грешки!Тия нарочно се гаврят с хората, слугуват на ГЕРБ, и кошмара продължава

12

Анонимен

преди 5 години

Ужаст прав е президента че няма държава

11

Юрист

преди 5 години

Това "дело" е абсолютен срам за България!

10

Анонимен

преди 5 години

Докато ни занимавате с Иванчева в младост се готвят да строят нови 60 блока между Младост1А и Метро, където трябваше да има парк. Но за това ни вопъл ни стон.

9

Анонимен

преди 5 години

Егатии съда егатии мозъчето измислило този арест егатии държавата