21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Описани са страданията на майката, а бащата като чели не съществува. като че ли не е страдал по децата си и по разбитото си семейство....'"СЪГЛАСЕН СЪМ С ЦЕЛИЯ ТВОЯ КОМЕНТАР!Ако МАЙКАТА е причина за семейни свади и неприятности, АКО майката НЕ желае децата да бъдат при бащата,тогава в този случай ТЯ е ВИНОВНА за смъртта на тези невинни деца!И Дарина, за съжаление от ГЛУПОСТ искаше да раздели детето си (Никол) от бащата, и вижте какво стана - тя почина, както и Никол. Жалко..

20

Анонимен

преди 5 години

Продължение:Да почиват в мир тази жена ио децата й. Горките деца, без да са виновни в този случай, те получават жестока и безчовечна смърт от един психясал у.р..о.д!

19

Анонимен

преди 5 години

Само като гледам изражението на тази жена - майка ( на снимката) и на децата й, изтръпвам от ужас... Много зловеща снимка...Иначе по случая- колко жестоко и безчовечно е да се посегне на живота на майка и деца.Тази новина ме довежда до мисълта,че повечето от западняците НЕ са хора, а ***...Зѝападноевропейски и американски Ур.од.и, които си въобразяват , че цял свят трябва да им се кланя и да ги почита като господарите на света.

18

тоя, оня, нашия

преди 5 години

тоя го пуснали в къщата и убил три деца....украинецът Шчекалтило уби >50, а българинът Борятило е на път да избие алес цузамен

17

Анонимен

преди 5 години

Лошо преведена, и по-точно лошо посъкратена чуждестранна статия. Единствената причина да казват единствено за майката е, че тя е тази, която разказва историята си, съответно как се чувства след информацията, че убиецът на децата й ще бъде освободен от затвора и борбата, която води с правосъдната им система за да му попречи. Къде намесихте феминизъм?

16

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се предприемат конкретни правни мерки срещу феминизма, иначе ще се наложи да защитаваме децата си с улично насилие от тип куклукс клан срещу феминизма. НУЖНА Е АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА НА ФЕМИНИЗМА ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ МЕДИИТЕ И ОБРАЗОВАНИЕТО! НУЖНА Е И АНТИФЕМИНИСТКА ЛУСТРАЦИЯ В ТЕЗИ ОБЛАСТИ!

15

Анонимен

преди 5 години

Статията е тенденциозна и едностранчива. Или е писана целенасочено срещу мъжете, или е писана от неук автор. Описани са страданията на майката, а бащата като чели не съществува. като че ли не е страдал по децата си и по разбитото си семейство... Мисля, трябва ни много сериозен закон срещу феминизма. Ама мноого мноого сериозен. Със смъртни присъди за феминизъм в държавната администрация и образованието. Иначе ни чакат големи трагедии. По - голяма от тази, описана в статията.

14

Американ

преди 5 години

Тоя я го пуснат, а не. Ама е лежал 45 години. В Блrpcтaн за подобно убийство дават 20 и ефективно лежат по 10, ако и толкова. Понеже сте много човечни, та да не съсипвате целия живот на изpoдa.

13

,

преди 5 години

Този е за ликвидиране, ама либерастите са превзели Европа.

12

Гoшу

преди 5 години

До Комунист-ЛенинецА знаеш ли, че съвсем скоро двама наематели в комунистиоческа-путлерасkaта Путиленд едно момиченце на 12 години с 20 годишния си любовник (не е девствена), убили хазяина си, по скоро момиченцето го убило, любовника и помагал. След това го разчленили и и малката му изяла сърцето и мозъка, като сама казала, че мозъка е по-вкусен, а сърцето било жилаво. Това в 2018 година. Ама там нали не е демокрация, позволено е :))) Потърси, има писано за това в нета

11

Анонимен

преди 5 години

Либерастите са виновни.Не можело да има смъртна присъда?!Престъпникът бил жертва убиецът имал тежко детство пуснете го той страда има нужда да се лекува,да се грижи за децата си.Защо не ги застрелват в главата а после да мислят за тежкото им детство или разклатеното им здраве?Най-добре да ги ползват за органи-бъбреци,черен дроб,сърце,кожа ,кръв?Най-справедливо и прагматично е след като е отнел живот да бъде използван като резервна част за спасяването на такъв.Поне нещо хубаво да направи.

10

Анонимен

преди 5 години

Е и от българите имало и по лоши.....

9

Анонимен

преди 5 години

Този човек не е добре с главата.В поместения материал не се казва какво е било заключението на медицинската експертиза, каквато не може да не е имало в случай като този. Дали е бил лекуван?Нормален човек няма да направи такова нещо. Не бива да го пускат. Не се знае какво може да извърши пак.

8

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринДобре ли сте?

7

Бай Иван

преди 5 години

По-лошото е ,че с идването на демокрацията и отмяната на смъртната присъда ,стотици подобни *** тук получиха защита и права за сметка на нас нормалните ,демокрацията защитава правата само на *** и насилниците ;) !!!

6

Русия

преди 5 години

Там е ежедневие.

5

Шахин Уджуз Оруспу

преди 5 години

А бе заради Истанбулската конвенция ли пускате непрекъснато статии за домашно насилие и убийства, включително и от чужбина?

4

НЕбългарин

преди 5 години

Ако името на изверга беше Осман или нещо подобно със сигурност някой от *** щеше да се появи с:А коя е религията за един пИрятел питам?А сега чете и лекичко се изнася в друга новина!

3

хм....

преди 5 години

Ми то....И нашите "рейнджъри' дето бяха по Кербала, Камбоджа, Босна, .... Колко от тях са с психически отклонения...Знаете ли? И колко от тях влязоха в криминалните новини!!! Случаите са много.Пресен е случая със сопотския рейнджър от преди няколко дни... И колко оше...

2

Анонимен

преди 5 години

Като се замислиш 45 години са цяла една епоха!Като излезе навън ще се чувства все едно са го телепортирали в бъдещето!Може да го пуснат, излежал е достатъчно дълго наказание, в България много убийци биват пускани след десетина години, което си е безумие