10

М. Мартинов

преди 5 години

Не се заблуждавайте със собствените си тълкувания. Истината е, че македонците са предпочитан народ от западна Европа и САЩ и то не от вчера. Винаги са се ползвали с тяхното уважение. Погледнете западните географски карти на Европа. В много от тях София даже не е отбелязана, а едно никакво Скопие винаги е на лице. Македанците имат и изключително силно лоби в американските правителствени среди, докато българите въобще не се въприемат като сплотено национално общество там.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не мисля че Северна или каквато и да е била географски определена Македония е решение на гръцкия (и български) проблем. Трябва ясно да има разлика между античната Македония и сегашната. Примерно Новомакедония или Славяномакедония. Или официално да признаят че не са преки наследници на македонците. Аналогично у нас. Българите са дошли и основали държавата. Ние сме българи, а тях наричаме прабългари, тъй като сме смес с други племена.

8

А бе

преди 5 години

Гърците не могат да си позволят да спират влизането в НАТО,защото това е категорично желание на САЩ!Могат само да си изпросят някой бонус.Обаче с ЕС-джендърите нямат проблем и винаги могат да препънат макетата,а американците не се интересуват от тая тема.От друга страна,членството в ЕС е жизнено важно за македонците(не шиптъри)-за да има къде да бягат.Че Македония има някакво бъдеще никой не вярва...С каквото и да е име и членство.

7

Ха-ха

преди 5 години

"македонците трябва да се знае,че са като усойниците,само че още по-подли!"Бих казал и по-***!Номерата им минават само пред нашите национални предатели,а в Гърция-не!Ако Зайо си беше мълчал,нямаше да има проблеми.Впрочем въпросният договор хич не е лош за Гърция,до към 90% от исканията и бяха приети.Освен това сигурно им бяха обещани и финансови бонуси.Македонски искания за каквото и да е нямат шанс да се осъществят в Гърция,така че проблемът е другаде-вътрешни боричкания.

6

Анонимен

преди 5 години

Работата нещо се закучи. "Заешки" издънки, гръцки извъртания...Щом толкова ЯКО пишат за КРЕХКОТО мнозинство в гръция парламент...нещата, май, вървят към "Ойде коньо у реката"... Северна Македония, Гръцки мераци...

5

Victimized

преди 5 години

До 1Не е точно така, просто усеща, че решението за това Македония да е в ЕС, не зависи нито от гърците нито от нас. Тази територийка ще бъде в НАТО и респективно в ЕС, и господарите на света ще го направят по един или друг начин, затова и е толкова смел.

4

За

преди 5 години

македонците трябва да се знае, че са като усойниците, само че още по-подли!

3

Анонимен

преди 5 години

Bravo na makedoncite,revnostno zashtitavat svoite sugrajdani ot pogurchvaneto im ot gruckite vlasti,ne sa kato nashite pishman politici koito daje ne spomenavat che v GURCIA,SURBIA jiveyat nashi sunarodnici

2

Анонимен

преди 5 години

"Ципрас - Заев за страната, рухва безчестната коалиция, с която правителството се опитвало да проникне в демократичната опозиция.' Тук вече накрая Зелка използва заучени фрази и май вече Ципрас стана диктатор щом виждаме израза "демократичната опозиция"

1

Анонимен

преди 5 години

Заев започва да се " ..... на метеното", както гласи един български израз... С двуличието си спрямо България и Гърция той постига това, че и от Гърция и от България вече се искат допълнителни анекси към съответните двустранни договори. А партньор с такова поведение не заслужава да влиза в ЕС, защото тогава коварството му ще стане неприкрито!