16

Анонимен

преди 5 години

Предъвкването на едни и същи теми периодически не е творчество. По - скоро е като да образоваш новите поколения, незапознати с концепциите.

15

Мухаха

преди 5 години

Пак някои полетяха в облаци от мечти. Роботи щели да правят туй...., роботи щели да правят онуй ... . А някой вече се видяха горди собственици на робот който бачка като луд по 24 часа за тях а те само си лежат на диванчето пред телевизора и харчат заработеното. Да, ще има роботи... Да, те ще работят НО САМО ЗА ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА СИ ГИ КУПИ . И не, няма да ги раздават като добавка към социалните помощи . А тия дето нямат 2 лева в джоба ще продължат да нямат и да мизерстват .

14

Анонимен

преди 5 години

Тва е единствената надежда за спасение на човечеството.Другият вариант го пише в съседната колонка.17 кафяв убива и изнасилва бабичка за да и открадне 2 лева и 1 компот.Тия хора не са се променили последните 100 000 години.Защо си мислите че в следващите 30-40 ще се променят?Правилно програмираните роботи биха поели контролът над едно болно общество като европейското престъпниците ще бъдат наказвани без жестокост просто с машинна прецизност.Най-вероятно ще бъдат ползвани за органи и приспивани.

13

Анонимен

преди 5 години

Цената на един робот е много по висока от един роб роден в б...я.су 2 ракии ще работи само че ще мрънка

12

V

преди 5 години

Роботите струват пари имат и скъпа поддръжка ,а робите са безплатни .Това в бг никога няма да стане ;)А и повечето роботи са много не съвършенни .Някъде може и да се ползват ,ама по добре е автомат с човешки интелект ;)Ако нещата се правиха правилно нямаше да има нужда от много производство.Те се правят така че да се скапват за да може постоянно да се купува

11

Пловдивчанин

преди 5 години

Автоматизация и роботизация е правилният отговор на спада и застаряването на населението в развитите страни. А не внос на гладни и безполезни африканци и араби.

10

Сандо

преди 5 години

естествената простотия повече ме кефи от изкуственият интелект

9

Анонимен

преди 5 години

Спомняте ли си филмите с Арни "Терминатор" ?Ако владеете английски гледайте клиповете на компанията Бостън Дайнамикс в Тубата.И мога да ви кажа, че роботите първо ще се ползват масово за военни цели. А сцените от терминатора тепърва предстоят.

8

Анонимен

преди 5 години

Спокойно................няма как да ни превземат!!

7

Анонимен

преди 5 години

Който не си пие лекарствата, бой до спукване и после пиеш, няма кой да те чака,таймера е нагласен

6

Анонимен

преди 5 години

"...наближаващ робопреврат, в който машините напълно ще ни подчинят..."------------Кой ще се занимава да ни подчиня, че сетне и да се грижи за нас? От доминантен и лаком, неразумен и прахоснически вид, изпълнен най-вече с арогатност към всичко наоколо, набързо се превръщаме в част от пейзажа и история, и ... толкоз.

5

:)

преди 5 години

Учените от института по роботика към БАН да работят усилено за създаване на роботи депутати-мисля че по-малко средства ще поглъщат а са и безпристрасни и не алчни.А и няма да са нужни 240 бройки.

4

КОНСА

преди 5 години

кви роботи като им дръпнем шалтера

3

Анонимен

преди 5 години

Не ке да сме дълголетници.

2

Членска карта №7

преди 5 години

До 1Ти теле освен на картинка не си виждал... Нито пък ТКЗС! Щото ако имаше ТКЗС, щеше са ядеш нормална храна, вместо гадостите с които те зобят и ти подхранват русофобиите!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се пазим от рускирот-роботи като гледащия като тиле пред ТКЗС Радев.