79

Никола Райнов

преди 5 години

Путин е виновен! Хибридно!

78

Дядо Радой

преди 5 години

Така светеха някога очите на Сашо Нереза, Бакъря,Катъря,Стефан Крълежа, ДрагалЪвскив Айдук докато кормеха държавицата ни !

77

до 49 от Шумен

преди 5 години

До е? 49 "съм висок 195 см. 125 кг. и съм със сини очи"Сигурно баща е казак-руснак,не турски аскер

76

до49 от Шумен

преди 5 години

"съм висок 195 см. 125 кг. и съм със сини очи"Сигурно баща е казак-руснак , не турски аскер. Честито!

75

Антрополог

преди 5 години

До е? 49 "съм висок 195 см. 125 кг. и съм със сини очи" Баща казак-руснак нали?

74

Къде са

преди 5 години

ПАТРЕОТИТЕ в софийската управа, Контрера къде си ???

73

Влади

преди 5 години

Нещо подобно имаше и в Добрич - като застанеш срещу паметника на генерал Иван Колев прозвучаваше Шуми Марица. Много внушително!Обаче и това вече го няма...Затова паметниците трябва да са от вечни материали, а не с фарове, цветомузики и пр. съвременни измишльотини. Пирамидите и Сфинкс как съществуват от векове?!

72

Анонимен

преди 5 години

до 56. Май ти си недоучилият или си чел грешна информация. Руси със сини очи са били славяните и тракииците местното племе живяло по тези земи преди да дойде хан Крум, а пра Българите са били мур.гави с черни коси средни на ръст и мускулести. Чети правилната информация а не измислената от соц историците. На соц историците ако им вярваш винаги ще си подведен и излъган.

71

тъпи управници

преди 5 години

О *** бюрократи Паметника е уникален точно със светещите очи а вие искате да му отнемето блясъка и славата на тази уникалност

70

Анонимен

преди 5 години

"българина е първичен в своите мисли". КОЙ е първичен в своите мисли? БългаринЪТ! Това дори и аз го знам, без да имам кой знае какви претенции. Не е проблем да сгрешиш. Проблема е ако не искаш да се поучиш от грешаката си.

69

Анонимен

преди 5 години

До е?Препоръчвам ти да прочетеш какво означава "подлог в изречението" и да видиш как се ползва и как се изписва.

68

Анонимен

преди 5 години

Бсп ще загуби изборите както винаги

67

Анонимен

преди 5 години

До е?Получавам ерекция като слушам женички влезли в месечния да ми пищят истерично, като теб точно. Кеф ми е да ги наказвам такива мyхли...

66

Анонимен

преди 5 години

кой да са русите Викинги някакви .Византиците описват славяните като светло кестеняви средни на ръст глупави и съваршено не годни ни за война ни за сложна работа

65

Анонимен

преди 5 години

До е?Нали знаеш, че когато кълнeш незаслужено, се връща?

64

е?

преди 5 години

Вие всичките, трима човека неграмотни, сте ***. Форумни плъхове. Четете малко, учете се, не само да седите и да се правите на много знаещи тук и във всеки един форум. Да. Вие сте ***. Но какво да очакваш от поколение на което учителите са си взели изпитите със слушалки на ушите и грешно подсказване. Вие всички сте кръгли, завършени ***. Съжалявам вас и мизерния живот който водите. Немам к'во повече да кажа. Дори няма да ви кажа "Със здраве". Да но *** и не създавате поколение.

63

Анонимен

преди 5 години

Kvo da ucim nali ucihme s taya falshiva istoriya na bilgariya vsicko e bilo vizduh

62

Анонимен

преди 5 години

"Бългрина а не бъларинът. Научи времената и числата в които се използват. ***. Че и тръгнал да ми коментира. Срам си ти, поредния лаладжия. И не е пореднияТ а поредния. Учи бе ***."---Ти си абсолютно посмешище. Жалко за "страстта" с която си се разпалил. Вероятно си се напил и затова. Или просто си ***. Иначе няма обяснение, защо един неграмотен човек и то неграмотен спрямо собствения си език, показва такова раздразнение и такава агресия.

61

е?

преди 5 години

До Анонимен 57Ограмоти се. Бългрина а не бъларинът. Научи времената и числата в които се използват. ***. Че и тръгнал да ми коментира. Срам си ти, поредния лаладжия. И не е пореднияТ а поредния. Учи бе ***.

60

Анонимен

преди 5 години

До Техн информацияПроблема не е в диодите!Просто искат тая простотия със светещите очи да престане!