68

Боби

преди 5 години

До Анонимен 86ЕХХХ ЕКСПЕРТИИОще в далечните 90 години Алмаз Антей продава на САЩ(директно) един комплекс С-300 - вярно не е бил най-модерния тогава но е бил най-малкото последната експортна версия. САЩ естествено разглобяват всичко до винче и какво установяват:Обсег на ракети и радар, време за реакция в автоматичен режим, честотен диапазон и това според тях реализирано върху допотопна електронна базаРуснаците НЕ ИМ ПРОДАВАТ АЛГОРИТЪМА ЗА ОЦЕНКА НА РИСКА и АЛГОРИТЪМА ЗА СМАНА НА ЧЕСТОТИТЕ :-)

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Абе Смърф, и като го разглобят, нали нищо няма да разберат с тези закърнели главички! Няма да могат да го сглобят.Как мислиш, като видиш процесорите, дали ще разбереш какво правят те. То другото е работа за шлосери и монтажисти. Ако видиш метала на горивните камери и соплата, дали ще можеш да направиш същия? Безплатен съвет: не пиши повече такива инфантилни съчинения, не показвай на другите колко си загубен. То е неприлично, все едно да си показваш хемороидите.

66

Анонимен

преди 5 години

Ами след като баба Меркел сасипа договорите с Саудитите ....Впрочем Китай що не е сложен пройзвежда и продава повече пушкала от русия

65

Анонимен

преди 5 години

До (*_*)Иденце, Русия лидира по всички видове оръжия. Напоследък наваксаха и в области, в които трdдиционно изоставаха - пистолети и снайперски винтовки. Върхови постижения са пистолетите Strike One, СПС, ПК-15. Карабинитe на Лобаев поставиха световен рекорд по бенч рест на разстояние, "Точность" на базата на ОРСИС Т-5000 също достигна класата на Barrett. Отлично се представи и "карабината на Путин" - СВЧ-308.Само най-загубеното иденце не разбра, че нямаше инцидент с Армата през 2015 на Червен

64

Анонимен

преди 5 години

До Бай ПеткоАбе Пинко, я се сети какво ще стане с тези С-400!?Американците ще ги разглобят парче по парче още на втория ден като стъпят в Турция.Ха ха!

63

Да бе, да

преди 5 години

Я кажете нещо ново.

62

(*_*)

преди 5 години

Само дето русия произвежда проектираният от Хуго Шмайзер Калашник.И тук таме някоя ракета или танк който запецва по паради (прехвалената им армата не запали на червния площад).русия тотално изостава в авиацията, дронове , самолетоносачи , подводници , космически оръжия, несмъртоносни оръжия и всичко останало ,което изисква инженерни познания отвъд логаритмичната линийка.

61

КРИМ Е РУСКИ !!!

преди 5 години

До Крим не е руски "всички терористи са с руско оръжие"грешиш, *** - с българското от арсенала

60

Бай Петко

преди 5 години

Чудо нечувано две натовски държави едната Гърция купи преди години С-300 другата Турция сега купува С-400 Турците предпочитат рускотопво пред свръх технологичните F-35

59

Боби

преди 5 години

До 82Експерте нови Абрамси не се произвеждат - ФАКТедин Абрамс 2000 година производство наистина е 4 милиона$ но за да го модернизираш до М1А2 SEP3 ти трябваят още 6 милиона$Има още по-нова версия на която е монтирана израелската антиракетна система ТРОФИ колко струва подобна модификация така и не успях да открия, но тя включва СЕП3 пакета в себе си със сигурност - тоест цената е още по-висока.

58

Бай Петко

преди 5 години

Нови руски оръжия са манна небесна за европейските и американски производители на памперси и транквиланти!

57

До Боби

преди 5 години

Цената на един Abrams е около 4 милиона долара.Стига си лъгал ,нещaстен каскет.Не спря да пишеш глупост след глупост тука ,платена пoдлого.Взимай си матръошките и изчезвай към Чукотка ,нефелно ***.Е*ти смешния капацитет.

56

Боби

преди 5 години

До 76 До Станчо"САЩ правят най-модерните неща и най-доброто оръжие и то в големи количества.Руските технологии обикновенно винаги са много назад и в малки количества ,защото пари няма"ЛЕЛЕ ТОЗИ СЕ ИЗВЪДИ ЕКСПЕРТСССР/РФ/Китай техника се прави от най-евтините и достъпни технологии удовлетворяващи изискванията към оръжиетоСАЩ/ЕС/пр техника се влагат най-новите и трудни за копиране технологии за да не се копира и САЩ да контролираЦениМодернизация Т-72Б3 500000$нов Т-90М 3 мил$Абрамс 10мил$

55

Боби

преди 5 години

До патриотГлупчо, а сасвеси разум както казваше баба миОт Арсенал рвгулярно си Купуваме за армията Калашници 5.56 НАТО калъбър - по-надеждни са от западните образци, много много по-евтини и като им сложиш оптика достатъчно точни. Ако оптиката е Българска бонус за нашия ВПК.как смяташ Карл Густав или РПГ-7 ще поръча армията? Ами 3-4 РПГ-7 пълен комплект струва ориентировъчно колкото един Карл Густав.

54

Боби

преди 5 години

До Крим не е руски"всички терористи са с руско оръжие.. да им приседнат на Москва доларите"ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. терористите са със СССР оръжие защото е надеждно, евтино и достъпно(ФАКТ ИДИЛ плени 150 Иракски Абрамса напълно изправни даже не бяха изкарани от гаражите защо не ги ползва срещу Сирия примерно? Защото Абрамс е ЛОГИСТИЧЕН КОШМАР за това ползват Т-54/55/62/72)2. Тези оръжия са купени от цял свят от тези които поддържат терористите(Включително са купувани от България)

53

патриот

преди 5 години

важното е че България повее няма да купува руско оръжие.

52

Крим не е руски

преди 5 години

всички терористи са с руско оръжие.. да им приседнат на Москва доларите.

51

До Станчо

преди 5 години

Еми изостанали диваци са.Останало им е обаче ноу-хау от времето на СССР и в момента все още правят някои неща.Не виждаш ли горе в статистиката ,колко е колосална разликата ? САЩ правят най-модерните неща и най-доброто оръжие и то в големи количества.Руските технологии обикновенно винаги са много назад и в малки количества ,защото пари няма.Това е и причината всеки да иска американскко оръжие ,а руското в повечето случаи даже е некачествено и има примери бол в които държавите връщат закупеното.

50

До коко патладжана

преди 5 години

До Коко Коко полу-лилав човек комментира за руснаците -космонавти. Това е много смешно.Смяташ ли на себе си за бял човек нали?

49

Мемет мaнгala

преди 5 години

До *** бълхаринаНяма,чоджум.Новината е за качествено и високотехнологично оръжие.А нашето става единствено да пуцаме по кюрди и кози в Анадола,ама и те вече не се плашат от него!