33

fred 13

преди 5 години

А жълтите жилетки дали са съгласни ...!!!!Българино крайно време е да се пробудиш стига са ни работили ?

32

Анонимен

преди 5 години

Иван Иванов защитава монополистите. Докато е на този пост, няма да се спре да издевателства над народа. Крайно време е да го изметем от КЕВР.

31

Социопат

преди 5 години

Съгласем съм на 3 лв ,но да е питейна.Тая дето сега тече не само, че не се пие ами и разваля уредите.

30

франсе

преди 5 години

Да сложим жълтите жилетки

29

Българин 1

преди 5 години

Е уж небивал икономически ръст пък инфлация !!!

28

Живота

преди 5 години

Съсипахте го от скъпотия Бургас, още ще се обезлюдява!

27

Анонимен

преди 5 години

Нещо да вдигнете пенсиите,заплатите във връзка с инфлацията?

26

Анонимен

преди 5 години

Над 3 лева във Варна?Защо?Защото е герберастка фирма?

25

Анонимен

преди 5 години

"Предвижда се в София кубикът да се вдигне с 23 ст. и да стане 2,585 лв."Значи около 10%. Ся ми дигнете и заплатата с 10% и съм съгласен(не съм държавен служител, сори).

24

Анонимен

преди 5 години

А тока кога?

23

Анонимен

преди 5 години

Не ке да има живот в Тикволандия.

22

Наводнение

преди 5 години

Ама коя вода поскъпва, студената, топлата, минералната или огнената?

21

ogin

преди 5 години

водата трябва да е безплатна за всичкиАз вода не плащам

20

Борисчо

преди 5 години

Не се награбихте. Нова година - ново увеличение. Ей така неусетно по 4 пъти в годината с по 1-2% и за 10 години са станали двойни сметките ни. Но сега ще излезе Тиквуний и ще каже: ДА АМА ЕТО АЗ УВЕЛИЧИХ С 10% ЗАПЛАТИТЕ! Ама на кой? Защото моята не е увеличавана 10 години, на жена ми също. Ще се насочваме към Терминал 2. Пролудихте народа си - ще видим след 20г от кой ще крадете

19

Анонимен

преди 5 години

до 15. Ами убивам си времето кефя се на тези които скачаха рипаха и виреха двата пръста. Точно по това време се изнесох от китната мутренска кочи.нка. Оставих ги да се на рипат а децата на комунистите докато едни скачаха окрадоха все що има. Не си мисли че се кефя отвътре ми ври и кипи защото и аз имам роднини в БГ които тънат в мизерия. Бях дете когато направиха мирният преврат 89 година. Нищо не разбирах защо след като живееха добре искаха промяна. Ами ето я промяната. Да им е честита

18

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им вземат концесията на тия.Купуват вода за 5 стотинки продават я за 280 стотинки това са почти 500% печалба и твърдят че са на загуба!?Очевидно лъжат.Вижте колко хиляди кубика е потреблението месечно в София ,умножете го по 2,60лв и после по 5 стотинки.Е тая разлика им е печалбата.Същевременно 80%от тръбите са от комунистическо време.В кой квартал са сменяли тръбите.Ама не една тръба на най-широката улица и то не цялата.На всички улици,до всички блокове.Май никъде.

17

Борисчо

преди 5 години

А кога годишната или месечната инфлация ще почне да оказва влияние и на доходите ми, освен за поскъпването на водата и тока?

16

Анонимен

преди 5 години

Продължение от коментар 11. Понеже при бай Тошо нямахте банани и тоалетна хартия а ползвахте за такава работническо дело и тръгнахте да ставате капиталисти. Е как е харесвали ви капитализма. Харесва ли ви да ви вдигат цените през 6 месеца. Харесват ли ви гнилите банани и тоалетната хартия. Харесват ли ви смешните заплати капиталистически. И да не ви харесват капиталистите няма да сдадът власта с тях са жандармеристите и полицаите. Ще ви смажат и сте до там. Както казва ЛЕВСКИ НАРОДЕЕЕЕЕЕ

15

Оруел

преди 5 години

Видими резултати!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Мога ли да попитам ти за какво си ми цъфнал тук ти? Да ми се хвалиш, да злорадстваш или какво? такива като тебе направо не мога да ги понасям. Отивай в Австрия при любимата си жена и продължавай да си живееш живота. В същото време вземи се ритни отзад.