89

ПРАВИЛНО

преди 5 години

ТЕЗИ СА КРИМИНАЛЕТА-БЕЗ ЗАПОВЕД ОТ ПОРЧЕТО СА НАПРАВИЛИ ОПИТ ДА ПРЕМИНАТ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ,ПРИ ТОВА С ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИЕ---ДРУГ Е ВЪПРОСА АКО ИМАХА ЗАПОВЕД ОТ ПОРЧЕТО ДА НАПАДНАТ РУСИЯ---НО ДАЛИ ПОРЧЕТО ЩЕ ПОСМЕЕ ДА ИЗДАДЕ ТАКАВА ЗАПОВЕД..ТАКА ЧЕ ПОДЛЕЖАТ НА СЪД И ИЗПРАЩАНЕ В СИБИР ..ЛЕЛЕ КАКВО ГИ ЧАКА ТАМ,ОНЕЗИ ЗАГОРЕЛИ КРИМИНАЛЕТА ГИ ЧАКАТ....

88

Лавров е мъжага

преди 5 години

са са не са са, са не са!!!!

87

Осторожно

преди 5 години

Да се внимава както преди много години подадоха диверсанти се стремят да скарат Москва с най родните им републики вкл съ столици Киев МИнск и др..Ползват спец наркотици и обемно пси препрограмиране.Ако не са се били и няма ранени важи заповедта на генерал Макарич от особености на Руския национален лов и риболов зиматаДА се согреят и накормят..

86

Анонимен

преди 5 години

Не са военнопленници, а заложници. Защото са отвлечени от пирати.

85

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че не са военнопленници. Иначе криминалните затвори щяха да са пълни с военнопленници. Нарушили са закони и сега ги съдят по тях. Закони за навлизане на държавна територия в мирно време.

84

Бай Петко

преди 5 години

Слава на АмерикаСлава на Кончита ВрустКойто не скача е хетеро

83

Анонимен

преди 5 години

Проблем аз нямам, проблем на *** е, че трябва да си изсмучат от пръстите някакво обвинение.

82

Сата НАТО

преди 5 години

За мене най-радосното е, че не съм русняче и путинче, а соросче е далече по-достойно занимание. Ако толкова ви топли злобноте душици, смятайте ме за соросче, балсам ви майкята...

81

нов виц

преди 5 години

До Анонимен 91 "в демократична европейска България." ХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХХААААААААААААААААААА...................

80

ognyanz

преди 5 години

До Сата НАТОL Ако ти не си разбрал защо са задържани, си е твой проблем.

79

Сата НАТО

преди 5 години

Така и не се разбира защо са задържани и в какво ги обвиняват. Официално руска граница и международно призната руска акватория НЯМА. Официално има договор, според който украинските кораби преминават през протока по собствено усмитрение. Корабита са задържани без никакъв повод и в международни води, ясно се вижда, че таранът е направен, след като украинският катер е спрял.

78

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са най-долни престъпници съдят военнопленици а после опищяват целия свят че им слагат санкции и ги гонят от всякакви международни организации. Жалко че за държавите престъпници като Русия няма затвори. Ако имаше Русия от 1000 години щеше да търка наровете.

77

Анонимен

преди 5 години

До 90То па ти си един богат руски функционер :) Отивай в степите да живееш ..Не само да мъжкареешш в демократична европейска България. Аман от плужации в нашата държава.

76

хохолите капут!

преди 5 години

До русия е кочинати си евтин украйнски пропагандатор, нали....

75

хахахааахаааа....

преди 5 години

До Анонимен 85от къде знаеш?

74

Скептик

преди 5 години

Не

73

Анонимен

преди 5 години

До УХААААААРусия е безгранична. Поне така мисли Путин, пък и всеки друг руски гаешник (катаджия).

72

хохолите капут!

преди 5 години

До привет из Германиине се притеснявайте моля.....

71

Анонимен

преди 5 години

Има документирано минута по минута, как протича конфликта и записи на разговорите между украинци и руснаци. Ясно е, че руснаците до последния момент не знаят какво да правят точно. Мисля, че крайното решение е взето на локално ниво от някой руски мичман.

70

Анонимен

преди 5 години

НАТО да разположи веднага ракети на украинската граница. Няма какво да се преговаря повече с умопомрапении диктатори. 70 години вече толеранса не им помага. Само тояга ги оправя.