19

Жоро

преди 5 години

До ДДТВ такъв случай и шофирането на автомобил с неисправна спирачна система, окачване и гуми, е предумишлено самоубийство, но пак можеш да утрепаш и някой друг.

18

Анонимен

преди 5 години

Редуцирането на наказанията за престъпления под въздействието на алкохол включващи ПТП и убийство трябва да са махнат.Признал си бил вината.Е какво от това?

17

ха,

преди 5 години

До АнонименВярно, че нито един пияница не сяда зад волана на МПС с мисълта, че ще убие човек, но това не значи, че няма умисъл. Всеки знае, че преценката на водача след употреба на алкохол е нереална. Ерго: водача знае, че не трябва да пие защото може да предизвика ПТП и смърт, ....но въпреки това пие. Е, това не е ли умишлено??? Присъдата е малка,Тпредвид смърния случай. трябва промяна на НПК със степенуване на присъдите: умишлена смърт и жестоко изнасилване-до живот, смърт при ПТП-20 г....

16

Доктора

преди 5 години

Слет като няма умисъл и има алкохол ще променят члена бе колега това означава ли че всеки пиян които убива деца ще лежи като за обир на мазе срамота е . Българското правораздаване пълен абсурд за распространение на наркотици условни присъди масово какви са тия споразумения при налични достатъчно доказателства или прокуратурата е некомпетентна или съдъ се е превърнал в благотворително дружество

15

eve1

преди 5 години

Правосъдието в България а и в ЕС,като цяло е рай за престъпници и убийци и ад за нормалните хора.Сигурен съм,че този като излезе от затвора след 2-3 години ако изобщо лежи и толкова пак ще пие и ще кара.

14

Анонимен

преди 5 години

За да е предумишлено едно убийство, трябва да има умисъл, тоест то трябва да е планувано или замислено по един или друг начин. Никой пил не сяда да кара с мисълта или заплануване да убие някой на пътя. Затова е непредумишлено убийство.

13

Unknown

преди 5 години

На такива трябва да им дават доживотна присъда или смъртна, така ще е сигурно че повече няма да извършат такова престъпление.Това наказание се отнася и за убийците на които също им дават някакви смешни присъди.

12

ДДТ

преди 5 години

Каране на кола след пиене на алкохол е ПРЕДУМИШЛЕНО убийство. Докато не променят закона в този смисъл убийците на пътя ще получават толкова,колкото и някой,който е откраднал стар телевизор.

11

ПЕНКО

преди 5 години

АКО СЪМ В РОДНИНСКА ВРЪЗКА С УБИТОТО ДЕТЕ ,ЩЕ ЛИКВИДИРАМ -МАЙКАТА ИЛИ БАЩАТА НА ПИАНДУРАТА /ЗАВИСИ ОТ ПРЕЦЕНКАТА МИ -КОЙ Е ПО ВИНОВЕН / , А СЛЕД ЗАТВОРА МУ И НЕГО !!! ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕМ ЛИКВИДАЦИЯ И НА СЪДЛЬОВЦИТЕ И СЪДЛЯРКИТЕ ПОДКРЕПЯЩИ КРЕТЕНСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА !!!!!!!!!!

10

kaтя

преди 5 години

Ами 2 години за КАТЯ ЛЕРЦА.........................................

9

Кандидат баща

преди 5 години

Точно си мислех да създам нов роб на мафиотската държава!

8

Анонимен

преди 5 години

Толкова струва живота на детето.Като излезе от затвора ще е научил,че безнаказано може да повтори инцидента. ПАЗИ БОЖЕ. А на детето-мир на праха му!

7

Анонимен

преди 5 години

Еми нЕма такава държава, колкото и травиално да звучи ... Няма безгрешни хора, в това ежедневие на всеки може да се случи, НО тук има едно НО - алкохол, наркотици - тогава няма прошка! Няма такива - той се признал за виновен и приел фактите?!? Мафия скапана...Съсипвате обикновените хора...Всеки месец на някой от вас 40 да му изнасят...Скапаняци!

6

Срамно е !

преди 5 години

На някой за кражба им дават по толкова..............аз разбирам да е сталан инцидент и, някой да е загин....,а той пиян на кирка се качва да кара и убива........СРАМ ! Трабват промени в тоя НК.

5

House M.D.

преди 5 години

Защо прокуратурата не е поискала доживотна без право на замяна?

4

Анонимен

преди 5 години

Е много са ми дали..явно в някое общижитие ще живурка. Явно родителите са някои нещастници да стоят мирно на тая присъда

3

Ристу

преди 5 години

Хехе, някой ако си мисли, че този ще лежи 4 години и 10 месеца, значи не е живял в България през последните години. Казвам ви, ще лежи 3 години, една от които под домашен арест и ще го пуснат за добро поведение.

2

Ямбол

преди 5 години

Мин 10 години затвор. какво е това 4 години. Не ви е срам! Убил 16 годишно момче.... Този съдия е за бесило! ***! Ако това дете беше мое.. този нямаше да види Съд или Затвор.. На бесилото! Гад.

1

..

преди 5 години

Пиян? Зад волана? МАЛКО МУ Е!Да го съдят като за предумишлено убийство и да лежи 20 календара.Всеки може да сбърка, но да си пиян или друсан зад волана не е грешка.