17

СМело КЛАфин

преди 5 години

*** окупирали власта в София след 9 11.1989 година продължават да ограбват зверски народа и д а харчат десетки милиарди годишно за ненужни вредни и корупционни обекти.КАлфин да докладва имена адреси на терористите заграбили власта в София на 9 и 10 НОЕМВРИ 1989 ..Същите чрез доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл БСПДПС ГЕРБ И СДС ликвидират БЪлгарите в БЪлгария

16

Анонимен

преди 5 години

Калфин- гробокопача на българския пенсионер.

15

ххх

преди 5 години

Този е един от съсипителите на държавата!

14

Анонимен

преди 5 години

Калфин-дрън,дрън,дрън...тралала!Един от най безличните бюрократи-службогонци,некадърник лаладжия!

13

opetkov

преди 5 години

До Анонимен 4 Да не забравим и гениалното "откритие на Калфин като кандидат-президент, че патриотизма на всеки българин трябва да минава през любовта му към Русия. Само това е достатъчно да бъде захвърлен на бунището на политиката. Може да си умен, но когато си се продал на една античовешка идеология и си станал слуга на чужда държава, мястото ти е на ***.

12

Анонимен

преди 5 години

Единственият високообразован, компетентен и мислещ политик! Но такива хора са опасни за герб. Те знаят, могат и имат собствено мнение. Стоеше нелепо сред герберските калинки.

11

Анонимен

преди 5 години

4engeto ot bkp kalfin da si satvara ustata nai golemia masni nekadarnik vanschen minister sasipa mn istinski diplomati ostavi donodnizi 4engeta i sebe si sapadi dega s 20,000 eur v bruksel se 4epati toja masnik bkp gerb

10

До Робчо Робчев

преди 5 години

Благодарение на този индивид пенсията ми се увеличи с около 130 лв.Увеличението на възраста за пенсиониране е световна тенденция,а финансовите параметри на пенсията са пропорционални на направените вноски и постъпленията в НОИ,като цяло!Лично за мен това е единствения министър,който е свършил нещо полезно!

9

Робчо Робев

преди 5 години

Благодарвние на този индивид пенсията ми се отдалечи на още две години и половина и ще.е с двойно по - малко финансово измерение. Социалните министри са антинародни марионетки, цвлящи затриването на българската нация!

8

пенсионер

преди 5 години

този за премиер ли го подготвяте.неговия учител казваше;не купувайте братя за бога;.той следва тезата че не с пари,а в името на партията се живее.то б.б няма кадри ами да си го вземе и него.

7

потърпевш

преди 5 години

ееей тоя не беше ли министър при най-успешните,който направи "тотална"реформа в неговия сектор И след 4-5 години ПАК -отново заговори за нови закони??????е..б...а..аа..т..иии И д.ъъъъ...ррр..жжж....ааа...вввв...ааа.тт..а...И управлението в 21 век.

6

Анонимен

преди 5 години

дам, комунист за революция мечтае

5

Анонимен

преди 5 години

Българйя, се- подигра, със- мен...И, нека- я - съди, Гърция,...

4

Анонимен

преди 5 години

Каква бе, Калфа? Ами нали беше социален министър, не си спомням да си променил нещо.

3

Анонимен

преди 5 години

Калфин е един от най-образованите ни и интелигентни,подготвени политици,такива хора трябва да ръководят държавата,а не калинки.

2

Рф

преди 5 години

Абсолютен сме6ник

1

Анонимен

преди 5 години

Създай я бе Калъфин, защо не я създадеш нали е демокрация отиди в някое село намери още 100-нa човека с твоите възгледи и живейте както искате кой ви спира направете си там едно ТКЗС и колхоз и вперед. Искаш на рапачката ли няма лапаница за тее хората 45 год бачакаха за без пари въвъ вашите модерни колхози, сега ти бачкай!