11

ПрограмистЪт

преди 5 години

Логично и програмирането е желана професия.В момента има наплив от всякакви други професии главно заради парите.

10

Hm

преди 5 години

До БДЖ ще фалира ли ??Да ще съществува

9

А не е ли??

преди 5 години

Как бе, любимата професия не е ли ,, депутат".

8

БДЖ ще фалира ли ??

преди 5 години

Без да обиждам хората, които са машинисти питам БДЖ ще просъществува ли след 5 години?Локомотивите или се развалят, или запалват. Няма от къде да се купят от новите влакове, които да се управляват автоматично. Линиите на някои места са и окрадени и машинистът като нищо може да блъсне някоя крава или коза на релсите.Возенето във влак, когато бях дете, ми се струваше приятно, а сега рисковано.Може да си наръган с нож заради глупост.Така че бизнесът може да иска всичко, но реалността е друга.

7

Анонимен

преди 5 години

До истина еЗа всяка професия човек трябва да е практикува ако силно я обича-и да ти харесва професията, като никой не ти я оценява в един момент я разлюбваш...

6

Старият машинист

преди 5 години

ЛОКОМОТИВЕН МАШИНИСТ е изключително тежка професия. Неслучайно има жени водачи на камиони, на тролейбуси и трамваи, на трактори, кораби и самолети. Има жени- космонавти. Но жени локомотивни машинисти няма.Имаше няколко, които опитаха, но бързо се отказаха.Някои хора си мислят, че да караш влак е просто нещо. Но не е така. Ако подкарате един товарен влак от Владая до Захарна фабрика, ще разберете защо.

5

АНТИ

преди 5 години

Бойко, защо не си остана пожарникар ?!

4

истина е

преди 5 години

За всяка професия човек трябва да е практикува ако силно я обича , но от гладна точка на призвание ,а не за пари и слава ! Чул някой ,че докторите вземат големи заплати ,и хайде доктор , ама така не става !

3

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее, абе лекаря не ходи при машиниста ама машиниста ходи на лекар бе.Докторите трябва да са уважават, щото туй е най-трудната професия.Нашия доктор още като *** видеше и вика-Нищо ти няма, виж каква стойка имаш като скиор, пък аз му викам-туй ми е от нужника на двора бе докторе, ей тъй запецнах в полуклек и не мога са изправя, снощи *** маза жената с ракия та мухи *** наобикалят, пък той викаше-По-добре да та обикалят винарки, отколкото санитарки.Хубав човек беше бе, лека му пръст

2

До 1

преди 5 години

Как пък все НПО активистите сте най-умните, най-красивите, най-успелите?

1

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно в България най- популярната професия е кретенист и я практикуват 97 процента от населението.