44

Митев

преди 5 години

До ех,Митев Всъщност ве съм млад. На 58 г. дъм и мога да виждам и да си правя изводи. За мен Манолова и повече пара в свирката. А, и не съм гласувал нито за ГЕРБ , нито за БСП.

43

sofeto

преди 5 години

Ако Боко тогава не си бе дал благословията и днес тая селячка щеше да си остане пълна и проста дУпетатка от БСПьето!

42

бай Иван

преди 5 години

Мая кречеталото ли кмет?Кметската работа не е пледоария при разтрогване на брак ,при бракоразводно дело между двама души.Отговорността е за милион софиянци и много,много текущи проблеми.

41

Анонимен

преди 5 години

Социологическото проучване показва,че Мая няма да бъде избрана за кмет,хората не я харесват.Разумно решение,че няма да се кандидатира !Ромите казват "Аз ти казвам недей идва,ти пак ела".

40

granik

преди 5 години

Парадоксът е ,че през деня госпожата защитава народа, а вечер си ляга в леглото на бившия министър Ангел Найденов. Защо тя разруши едно семейство и защо не си потърси мъж от народа, а избра министър ? Нали защитава народа от властта и решенията точно на такива като партньора си бай Ангел.

39

Симеонов

преди 5 години

Това лапацало не може да свърши работа и за пет пари.Да бъдеш кмет на голям град е работа трудна и отговорна.И се работи здраво, няма как да се скатаваш като в парламента.Колкото и недоволни да сме от Фандъкова, Тотев или Портних, те са принудени от естеството на работата си да бачкат здраво и ежедневно.А Мая за това не става, дай й на нея приказки, колкото повече и колкото по-празни, толкова по-добре

38

saki

преди 5 години

Тази направи институцията смешна. При предшественика и Гиньо Ганев беше по поносимо. Сега крякаща лелка ,със селски акцент и визия.

37

Maks

преди 5 години

Не можех да я понасям, когато беше в парламента и беше част от БСП. След като се разболя ( онкологично заболяване ) и след като успешно се пребори с него, тя се промени напълно, започна да работи за решаването на проблемите на хората. Тази промяна е ФАКТ и за това пожелавам на всички политици, без изключение да преминат през такъв катарзис за да запознат да работят за КАУЗИ ! За момента тя се справя с това което върши и го върши изключително добре. Не думите са важни, а действията !

36

ех,Митев

преди 5 години

Другите омбудсмани не получаваха ли заплати бе,гербер млад,а вече с промито мозъче.Хората не им запомниха имената даже-толкова се бяха снишили и не свършиха никаква работа.Взехте и колата,спрете и парното във влаковете да и е студено.И пак ще си върши работата защото да си човек не зависи от коя партия си.

35

Митев

преди 5 години

Все ми е тая дали ще се кандидатира. Едва ли ще я изберат, а ще трябва да напусне сладичкото място на "омбудсман". Получава си заплатица ( и то не малка), вее байрака и се прави на велика. Лесно е да даваш акъл. ( За разлика от парите може да го раздаваш без да го имаш!)

34

Кметката

преди 5 години

Мая - кмет на Костинброд. Бюреков - заместник кмет.

33

ПроСоТо

преди 5 години

До тежко е бреметотежко е твоето бреме което влачиш,болник!

32

Бай Иван

преди 5 години

Да бе кмет. По-скоро я гласят за премиер. Само трябва да видим дали ще си прави собствена партия или пак от БСП. Рейтинга който има няма да го оставят така.

31

Луд

преди 5 години

Мая Костинбродската или още сестра Галева, ще стане кмет но на Дупница, тая *** лъжлива.

30

Да не е гладен вълк?

преди 5 години

Що за заглавие, журналисти? ,, Успокойте се, няма, страшно.Добавете и ,, Няма да ви ухапе."Мая Манолова да не е някакъв гладен вълк, че да изяде калинките на ГЕРБ? Какво толкова треперят??Лично за мен е доста интелигентна жена.Преценила е, че някои хора постоянно ще я плюят и затова не иска да става кмет.

29

Анонимен

преди 5 години

Кмет ще е капан за нея щото ще спечели лесно, особено срещу учителката мила, но Общинския съвет ще е по- скоро герберски и ще си скъса нервите от разни схеми и зависимости.

28

тежко е бремето

преди 5 години

Пролетта на 2013 Мая я жертваха от московската централа да стане юда на нашето време.По някаква причина Москва реши че тя трябва да бъде пожертвана.Тя е бита карта не само в очите на българите.

27

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Жалко !

26

Ментора бай Иван

преди 5 години

Разбира се , че Мая Манолова , юрист , омбусман , политик със сърце е много по-подходяща от герберската даскалица , тая свита и кротка душица Фандъкова!Но Бойко Борисов такива ги избира , от герберския дол за дренки - да са по-прости от него самия!

25

Анонимен

преди 5 години

Комунисти ли са, капиталисти ли са, не ги знам, ама са се побъркали на тема избори. Много са изгладнели и вътре в партията им ще се самоизядат. А за самата ОмбудсМая - голям популист е!