232

Степан

преди 5 години

До Тц! Коментираш като руски колхозник-по точно-избираш от статията отделни пасажи за да изопачиш истината.Що не напишеш нещо за последното изречение,че руските колхозници отказват коментар по темата.Както обикновено-само отричат.И за зелените човечета и за руски военни в Украйна,за сваления пътнически самолет,за убитите жени и деца в Сирия(само ако започна да изреждам ЛЪЖИТЕ им няма да ми стигне цял ден).

231

Тц!

преди 5 години

Москва не вярва на сълзи!"Американците не посочват какъв е обсегът на новата руска ракета, но изглеждат напълно убедени, че тя нарушава Договора за забрана на ракетите със среден обсег на действие."Айдее .. даже нама благозвучното 'highly llikely'краварските изяви добиха груб селски характер!

230

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 234Вероятно това е крилата ракета с дължина 6-7 м и диаметър - около 1/2 м, съвместима с торпедните апарати и бойна глава около 400 кг. Някакъв от видовете "Калибр", известни с ужасяващата си точност. Янките са изостанали технологично по този вид оръжие, защото са набичили "Томахок"повече от акъла си.Затова е този писък и даже изпращат смешни ултиматуми. На руснака - с ултиматум?Ако се бяха разплакали, можеха да трогнат загадъчните, нежни руски души, а те - ултиматум! Insane people!

229

Скептик

преди 5 години

Знаем само, че години след разпадането на СИВ, НАТО продължава да обкръжава Русия. За съжаление България е деен участник в това жалко мероприятие. Казвам жалко защото Русия мотамо изпълняваше години наред всичко, което и кажеха. Руснаците сигурно могат да се защитят, но въпросът е защо Българските политици трябва да са мерзавци. Години наред лъжеха, че ще ставаме неутрална и просперираща държава като Швейцария. "Швейцария на Балканите". Какво излезе - едно нищо. Печки на твърдо гориво.

228

Рушнаците лъжат

преди 5 години

До САЩ Излъгаха Лъжат руснаците те са тези които се месят навсякъде и окупират територии

227

САЩ излъгаха

преди 5 години

Гор ачов, че НАТО няма да се разширява на исток, после разположиха ПРО в Европа, да не очаквате, че Русия ще стои и ще гледа!?

226

Това не е вярно

преди 5 години

Договоеът ВИНАГИ е спазван и от СССР/Русия и от САЩ. Първият пробив дойде когато Путин заяви, че договорът не отговаря на руските интереси 2007, после САЩ разположиха универсални противовъздушни установки, универсални защото Русия смята ,че могат да се ползват и за изстрелване на томахоук . Сега дойде и и това установка и ракета нарушаваща договорът от 87. Тук трябва да се намесим всички ние които живеем в Европа и тази ескалация да престане.

225

И двете страни

преди 5 години

Никога на практика не са спазвали този договор

224

Анонимен

преди 5 години

Много лоши тия руснаци..............не искат да слушат натовците............леле...........какво правим сега???

223

Анонимен

преди 5 години

Така или иначе нещата се влошават все повече и като че ли този период на възход на България ще приключи в следващото десетилетие.

222

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука бобчо тъй или иначе се прихваща или при истрелеане или във финална фаза когато няма нито мощт нито място за маневри а и гориво .А и зиг зага сваля обсега и точноста .Айде сега бягай да си пиеш хапченцата че доктора ще мине за визитация та ти

221

Анонимен

преди 5 години

Търсят си боя най общо казано

220

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера каква им е целта на руснаците. Да сплашат останалите европейски държави и те да им играят по свирката. Или така да си влошът отношенията че да падне нова желязна завеса в Европа и да придърпат към себе си част от държавите, като нас примерно.

219

Боби

преди 5 години

До мазепа1. Искандер са КВАЗИ-БАЛИСТИЧНИ ракети в идеал ракетата лети по траектория която се изобрзява с българската буква Л или П2. След като изгори първта степен казахме вече че се движи по триизмерен Зиг Заг3. Пращаш прехващач в район който ти си мислиш че е там но като всяка секунда тректорията се променя района всяка секунда е различен4. Да Ич излъчването подпомага прицелването на САЩ дрон но това е в последните 80-50км5. дрона едвам уцелва чисто балистични ракети а тези които активно

218

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не трябва да влизат врежим на обяснения на тъпоумнитепиндоси . Русия е не само европа нои азия . Ако нещо не е разрешенопо договор за европа то за азия еразрешено . Ако пиндосите сбъркаттона просто да прогонят посланика им .

217

мазепа

преди 5 години

До БобиБоби, траекторията на балистичната ракета се знае, защото се следи на всеки 15-20 сек. а зенитните ракети я намират лесно на 30 км височина, където при минус 50 С топлината на ракетата я прави лесна мишена. Крилатата ракета лети ниско и трудно се открива, както и самолета. Искандерите и подобни установки за балистични ракети са удачни за къси разстояния - до 250 км, а за по-далечни цели - самолетите и крилатите ракети.

216

Анонимен

преди 5 години

Единственият договор който руснаците разбират е тояга, дрянова, неокастрена.

215

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че Русия затвори американското и английското консулства в Екатеринбург, а информаторите заминаха да копаят злато на Колима.Сега нямат никаква информация и се мятат в догатки.

214

Боби

преди 5 години

До 232Принципите на действие много много отдавна са на ясно от всеки който се интересува - секретни са ИСТИНСКИТЕ летателни или бойни характеристики(не Обществено достъпните)Тоест ако знаеш(разузнаване) че една противокорабна ракета при тихо море лети на 10м височина а при бурно на 50м и не може да слезне по-ниско знаеш на какаво разсояние максимално/оптимално ще я откриеш с твоите радари а противника ти се "Хвали"(заблуждава теб) с 20м и 70м съответноДанните са измислени и са само за пример

213

Анонимен

преди 5 години

Както посочват американски военни експерти, в случая става дума за малка, мобилна ракета, която по всяка вероятност е много трудно откриваема.------------------------------------Ето това е, Никакви радари и пр. не върщат работа в случая! Идва изведнъж и трясва натовците по тъпите тикви.