204

Много зъл

преди 5 години

Когато една манджа се пресоли, не става за ядене и я изхвърлят. В този случай някой *** решил да досоли и...сложил картечния пистолет "Скорпион"! И оссрал цялото мероприятие! Защото това води директно към специалните части. Само те имат това оръжие и то - отдавна. Произвежда се в Ухерски брод, Чехия (после го правят и в Крагуевац, Сърбия), но не и в Казанлък. Нещо не се връзва!Г-н Премиерът не различава заглушител от ПЛАМЕГАСИТЕЛ. Разликата е от небето до земята. Да си гледа маркучите и кофпо

203

Анонимен

преди 5 години

С един бегъл поглед се вижда, че постовете са на двама души, много стараещи се, но толкова тъъъъпи, че не могат да се маскират.Така или иначе, много присъства темата за преврат, превенция, арести, проверки, убийства. Кому служи това е ясно.Но трябва да е ясно, че "а ла гер, ком ла гер!". Такива трябва да бъдат наказани по военновременните закони! Нищо не очаквам от тези на снимките! Други трябва да го свършат!

202

сминдух енд чесън

преди 5 години

Няма ли нещо произведено в САЩ,че тия руски пушкала ако почнат да запичат ,революцията може и да не се случи

201

Анонимен

преди 5 години

Ако в Казанлък се правеха луканки щяха да се изнасят луканки.А пък то автомати. Това произвеждат това се краде.А причината не е тероризъм а ниските заплати.Хората гледат да си докарат някой друг лев.

200

Анонимен

преди 5 години

Това ще да са играчките за "вежливите хора" рано напролет.Нинова нали каза че след нова година ще има събития.

199

ясно

преди 5 години

БСП подготвя революция.Президента е техен. Всичко се съгласова с Москва.Човек за свръзка Решетников. От задунайка е Нинова.

198

Анонимен

преди 5 години

Нещо смърди на постановка тва.Незнам защо някак си мисля че не е толкоз лесно да извади работник от завода 1 тон патрони и 100 автомата и тва не един път.Има нещо гнило но ние като обикновени хорица можем само да подозираме.Руснаците по едно време показваха пленени складове за оръжие на ИД на всички сандъци пишеше произведено в България.Бяха стотици тонове оръжия,патрони,гранати и снаряди за миномети.Някой нещо да е чул от официалните власти по тоя повод?Нещо май не са толкова невинни нещата?

197

Стамат

преди 5 години

Хората нямат право да имат оръжие, а властта може да има оръжие колкото си поиска. Е те тва е демокрация!

196

Анонимен

преди 5 години

Имам съсед който с това се занимава откакто избухна войната за Крим. Вече е толкова напред, че срещу него да тичаш не можеш да го настигнеш. И никой не го закача. Явно плаща на правилните.

195

Анонимен

преди 5 години

До Кумчо Вълчо 202У сауната!:)))) На заплатка и на преяжданка!

194

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно някой да готви преврат срещу ББ.Народа му писна и ще избие на някъде народния гняв!

193

Кумчо Вълчо

преди 5 години

А къде са били досега гдобп - лапнишарани.

192

Не вярвам

преди 5 години

Не вярвам да е истина.Ако имаше толкова оръжие някъде,за което властта уж не знае,за толкова време,все щеше да имаше наказан поне един български политик.По-скоро е поредната Ченгеджийска провокация срещу народа.

191

Rekvizit Decoration

преди 5 години

Provetriavali sa garderobnata na armeiskia teater...za fina revizia....

190

akud

преди 5 години

бсп се подготвя за революция също като през 44

189

Анонимен

преди 5 години

Па това си е нормално въоръжение за един нормален средно статистичен патриотичен американец. Голема работа са хванали, нема що. Всеки българин би трябвало да е добре въоръжен. Сега се доказа че престъпниците винаги ще имат оръжие, а глупците спазващи закона ще чакат държавата да ги викне в казармата и цинично да им бутне калашник в ръцете и да им бие шута да *** по полетата в случай на война!

188

ОСТАП

преди 5 години

БРАВО! ТАКА ТРЯБВА. КРАДЕНЕ МУ Е МАЙКАТА. ДНЕСКА АВТОМАТИ, УТРЕ ТАНКОВЕ. ТЕ КРАДЪТ НАРОДА, ТОЙ ТЯХ КРАДЕ.БРАВО!

187

бай Иван

преди 5 години

Какво ли не правят другарите за укрепване на интернационализма. " Да живеят всички БКП-та,по всички земни кълбета."

186

Анонимен

преди 5 години

Мандраджиите да си засилят охраната!

185

iceblast88

преди 5 години

Стига с тези Руски, Американски и ИДИЛСКИ следи! Няма такива глупости! Просто Бай Тиква се притесни, че трябва да сдава властта. Затова част от стоката си, я отклони, сега ще я покажат по телевизията, него от Европа ще го потупат по тиквичката. Стоката ще отиде в склад на митницата или на полицията, склада ще се самозапали както преди 2 седмици изгоря склад за контрабандна стока. На хартия стоката ще е изгоряла, реално ще си продължи по предназначение към клиента. Всички ще са доволни.