16

АВС

преди 5 години

До Анонимен 10 Колко много добре са платени шофьори те ви в БГ.??- Затова ли се перат в кофата и простират на чистачките на камиона! 5-6евро е пералня и сушилня, 3 евро е душа,1.60евро е една франзела в повечето случай.Едно обедно меню е 10-13евро."Бизнеса"НЕ прибират шофьори те по 3-4 месеца "озверели". И един *** като тебе ми говори за социален живот, култура,етика, достойнство и морал?Ако си ме шеф на мене-преди да ти избивам зъбите, камиона ти е у канавката! Гадовее мръснии

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Иде ерата на пълните *** с лук, та дерзай за артишка! Ще се съобразява Европа с тъпун и бабун от БКП произход! Или плащаш или сам си караш барутника!

14

Анонимен

преди 5 години

Така, така, нека българския работодател по презумция шмекер се бръкне така както го правят в цивилизованите държави! Цялото ЕС гласувало за а някакви плюнки като БГ работодателите ще държат сметка на Европа! Айде марш!

13

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли стана ясно че на Европа български транспортни фирми не и трябват. Трябват и германски и френски фирми със български шофьори. Идеята е данъците от този сектор да текат към определени правителства

12

аз

преди 5 години

До АнонименСтига с тези лъжи за СССР! СССР не е командвал?! Питай чехите, словаците, унгарците, германците! Питай поляците!

11

аз

преди 5 години

До АнонименКато ви чета коментарите - всички подкрепяте безогледната експлоатация на българските шофьори и мизерните им условия на труд! Появява се един европейски политик, който казва, че е редно всички работници да имат еднакви условия на труд - и вие скачате срещу него! Вие не защитавате българските шофьори! Вие защитавате техните експлоататори! Между другото - част от транспортните олигарси НЕ СА българи!

10

Анонимен

преди 5 години

До АВСДругарю, както винаги си много ***, но това разбира се не те спира да лееш "мозък". Нашите международни шофьори са много добре заплатени, а тази евродиректива има за цел единствено да ги остави без работа, като направи българските превозвачи неконкурентни. Но нищо ти изпадай в екстаз, как ще се наказват работодатели, толкова са ти възможностите, за жалост простотията не прощава на никой.

9

АВС

преди 5 години

Само корумпирана политика и национални предатели не са съгласни с пакета Макрон.120000 сънародници са обречени на ниско заплащане, мизерия и психически тормоз от страна на работодателя (БИЗНЕСА)

8

XXL

преди 5 години

Браво на Макарона!100г. Господ здраве да му дава! Като взема те навото на Европейските Цени- Плащайте си на Работниците

7

Анонимен

преди 5 години

А бе къде е Батко бе? Нали преди няколко месеца се хвалеше,че е преборил Макрон ?

6

Анонимен

преди 5 години

За шофьорите новите предложения са добри, но не и за собствениците на фирмите в България - дебеловрати мафиоти-демократи.

5

Анонимен

преди 5 години

Европейският съветски съюз командва. Това не е Съветския съюз, който само хвалеше и даваше евтини ресурси и горива. Европейският съветски съюз всекидневно ни обижда, критикува, взема ни всичко ценно, руши бизнеса ни. Само така богатите в Европейският съветски съюз могат да продължат да бъдат богати, за сметка отново на бедните страни.

4

Анонимен

преди 5 години

Къв пакет има Макрон бе, не е повече от един микрон...

3

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам! Батко Боко Тиквоко казА, че е решил тоя проблем! Посрещнахме го с хлЕб и сол на аерогарата тогава!

2

Генчо Ватманчето

преди 5 години

Някои пък ще скочат към Пакета на Макрон........!

1

Даа,

преди 5 години

ЕС, ама Германия и Франция доказаха за N-ти път, че те доминират, а по-периферните държави са втора цедка!