83

Анонимен

преди 5 години

"Воля" "избухнали"!?Божее!Какви тъпотии само! Простакът е кремък- корав и могъщ,"Простакът е демон без лик, весдесъщ.Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае предели стига простакът до своята цел,Защото простаци край него вървяти дават му знаци и правят му пътНадкласов, безкласов, без род и съюз,но винаги касов, но винаги в плюс.Без ден да протакаш, дори да кървивойна на простака до смърт обявиЗа срам на Европа, на вси

82

Иван

преди 5 години

Аз предлагам марешки за надзирател в затвора, понеже е обвиняем и тъй и тъй ще влиза там, да свърши някаква работа там.

81

Сахара

преди 5 години

Как се слиза от кон на магаре?Воля само срами името си.Как президентът ще се кандидатира за кмет?Смешно и срамно.Марешки ако има желание да става кмет да предприеме нужните действия.Да те сочи кой и какво да прави.

80

Баамаа

преди 5 години

Иванее стой си във ваше село и не се обаждай ...относно Радев той е президент ако е искал и кмет щял е да стане!

79

Мдаа

преди 5 години

След Фандъчка само Цецка е способна за кметица .

78

Иван

преди 5 години

Който и да е само тази *** и крадлива даскалица НЕ!!!

77

антикомунист

преди 5 години

в наше село абсурд да го изберат

76

Kyp1954

преди 5 години

Ние в София не подлежи на манипулации. Ние гласуваме за Данчето Фандъкова. Знаем ги колко пари струват споменатите. За тях ще си гласуват малцинствата, включително, БСП. Нямат шанс, малко са!

75

Анонимен

преди 5 години

За кмет трябва човек с всестранни познания. Както и да е много отговорен. И физически, културно и да се чувства европеец. С опит от Европа на развитите държави. Не да се учи в движение и да му се радват от Москава.А това , че М. Манолова не се справи с крадливата топлофикация като кмет по няма да се оправи.

74

Анонимен

преди 5 години

Че фармамафията няма ли кадри, че ще подкрепя хората на БСП.Я вижте Марешки - кмет, че дрънка, само дето няма кой да го подкрепи. Ромите от Максуда са далече.

73

най-подходяща

преди 5 години

ЦЕЦКА, ВАШАТА МАЙКА!От майка на нацията ще я обявим за майка на София.

72

Анонимен

преди 5 години

ФОРМУЛАТА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ВЕЛИКИТЕ ЕКСПЕРТИ НА ГЕРБ.

71

зелени чорапи

преди 5 години

Кмет на неговото село може

70

Анонимен

преди 5 години

М. Манолова много говори и резултат от работа няма. Така стана с сградната инсталация.Топлофикация обира парите на хората по някаква си прогнозна формула.на Айнщаин за вселената. Без да има уредиР

69

Мнение

преди 5 години

До Барселона 69 Надявам се Манолова да има чувство за самооценка , а не като Цачева. Не и трябва тази авантюра. Да си гледа здравето.

68

Така е

преди 5 години

Президента не е за подигравка.Виж Елена Йончева може.

67

Барселона

преди 5 години

От всички спрягани имена единствено сериозен кандидат е Мая Манолова но едва ли ще се реши на този ход,просто защото в момента тя си е на мястото.Другите спрягани нямат никакъв шанс...Такъв омбудсман досега нямахме и лично мое мнение е тя да си остане такава.

66

Анонимен

преди 5 години

Какво слагате минос на 66. По представителна е Д. Радева. За кмет.

65

леля Пена

преди 5 години

ИЗОБЩО НЕ НИ ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТ.ТОВА Е САМО ЕДНА КУХА ИНСТИТУЦИЯ,КАКТО МНОГО ГРУГИ,КОИТО САМО ПОТРЕБЯВАТ И МНОГО ИНСТИТУТИ,КОИТО ТРОШАТ ГРЕШНИ ПАРИ.НАПР. "ЗА НОВ ИКОНОМИЧЕСКИ НАПРЕДЪК","ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА" И Т.Н. И Т. Н.САМО ХАРЧЕНЕ И РЪСЕНЕ НА ГЛУПОСТИ.

64

Анонимен

преди 5 години

Радева е по представител на за кмет. М.Манолова се изложи с топлофикация и и нямаме доверие за кмет.