7

Име

преди 5 години

историята е претъпкана с реални примери за това, че когато хората започнат да си играят или да се мислят на/за самите богове, то започват да стават мега катастрофи с неочакван край..

6

Име

преди 5 години

не оспорвам климатичните промени на Земята. но ако някой от тези учени хване калема и дръпне чертата на сметката колко со2 са произвели всички активисти на тези многобройни и още по-безплодни срещи, както и други, странични човешки отпадъци, то ще бъде твърде забавно. още ми е интересно колко от тези активисти са спрели да ползват самолети, автомобили и са минали на велосипеди. а къде отива тоталното замърсяване на водните басейни с (микро) пластмаса? събират си се за да се надговарят. и какво?

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонименто и кола "на въздух" сигулно отдавна имаНе знам за кола на въздух , но на влак на плюнка съм сигурен като гледам коментарите в сайта, само плюнки , лиги и тук там нечленоразделна реч.

4

Чудя се

преди 5 години

Този учен от къде е намерил яйцеклетка? Не стана ясно болният от СПИН има ли си жена. Ако няма за какво му са деца? Той ще умре и с децата какво ще стане, ако оцелеят? Иначе да знаете това ще стане новата мо*да на мъжете дето са обратни и се женят помежду си. А за ученият мисля, че е отвлечен от американците. Търсете го в някоя тайна база докато създава мутанти -убийци.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2Смятай с колко милиарда назад ще е фармацевтичната мафия, която всяка година пуска разни щамове на грипния вирус. И това само от грипа, да не говорим за рака...то и кола "на въздух" сигулно отдавна има, ама кво ше прави безиновата мафия...

2

Анонимен

преди 5 години

Местонахождението на китайския учен е неизвестно от няколко дни-е то беше ясно ... въпрос на време беше ...е сега вече ше има ще има възможност "там" където е, да прави всякакви опити и да се развихри, без никой да му пречи ... пп. "търкащият златни ябълки" до стотака избута със 7 сменени сърца, ама "частица" от него може и да е "в буркан"... и да чака "безсмъртието" ...

1

Анонимен

преди 5 години

"Баща им е болен от ХИВ, а експериментът на китаеца направил децата рецистентни към опасния вирус. Световната научна общност реагира остро на действията на Джинкуей."Смятай с колко милиарда назад ще е фармацевтичната мафия, която всяка година пуска разни щамове на грипния вирус. И това само от грипа, да не говорим за рака.