94

Щерю

преди 5 години

Бийтълсите навремето имаха една песничка за жълтата подводница...

93

Анонимен

преди 5 години

В света има много невидими сили, които определят живота ни...................Макарона, Меркел и другите големи политици са само върха на айсберга, от тях почти нищо не зависи, защото самите са са зависими от банкери, лобита, масонски ложи и т.н.С Макарона, или с друг президент на Франция................бъдещето на Франция и на Европа се определя на други места................от много по-влиятелни, по-богати и по-потайни хора!Но това е друга дълга тема!!!

92

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за франсетата???Те много ли мислят за българите???

91

Анонимен

преди 5 години

"важно да се намерят начини, по които тези спонтанни нови антиполитически движения да бъдат убедени да участват в по-официални институции, да се включват в по-официални дебати, да участват в сделките и компромисите, които изисква една съвременна демокрация." Аха, да ги опитомят, да ги купят, а не да променят все по-неконтролируемото и безчовечно управление?! Французите знаят как се правят революции и смъртта не ги плаши. Да му мисли Макрон и задкулисието му!

90

Анонимен

преди 5 години

Един картоф два картофа..бг игрален филм.що не бачкате бе михлюзи докато ви ашладисват дебело гъзите булки

89

вАрти

преди 5 години

Протести против високите цени в френските ресторанти - това било! Аз като бачках там в нашето градче имаше супермаркет в който беше по-евтина и в пъти по-качествена храната от милата Родина.

88

Анонимен

преди 5 години

Проблема на Макрон е че незнае какъв е ляв ? десен ?център? Ами се варти като пумпал и изпуска реалните проблеми .Франция е държава с огромни социални разходи запълвани с ужасно големи данъци

87

Анонимен

преди 5 години

Шашмата на,Макарона се усети и в,България,Питайте Б.Б

86

нема значение

преди 5 години

Макарона е виновен,за неразборията у Франсия,Макарата,или Мака-рона

85

Анонимен

преди 5 години

до Емидапич, за какво ти е x2 пъти по-висока заплата, ако един ресторант ти е х5 :D

84

До 102

преди 5 години

"Равенство" е издигнато в принцип от буржоазията във Франция и после САЩ,т.е. не е комунистическа измислица,многознайко. И е мечта на всички религии,защото е най-рстественото за човека,умнико.

83

До 101

преди 5 години

Равенството е лъжа. Винаги ще има бедни и богати, умни и глупави, работливи и мързеливи. Комунизмът никога не е работил и няма да работи, защото не отговаря на човешката природа. Колко хора трябва да измрат, за да ви се набие този факт в глyпавите тикви?

82

Анонимен

преди 5 години

30г демокрация стига вече. Видяхме какво представлява. Време е за смяна на системата. Внимавайте какво искате и избирате. Трябва всичко да е равно. Хората трябва да са балансирани. Сега само битка има срещу богати и бедни. Имащи , нямащи. Нямащите са най опасни но те не са луди аз ги разбирам как се чувстват. Разбирам и болката как завиждат и се нервят на имащите се. Те имат чувството че изпускат много от живота и са готови на всичко да го получат.

81

ДЯДОТО

преди 5 години

..Ето така се прави... С безредици със счупени витрини и фасади на държавни институции със счупени глави на депутати с обърнати луксозни коли на схемаджии.... Само така се вкарва в правия път самозабравил се в лакомията си и безхаберието си ПОЛИТИК!!! Да им дадем една прекрасна Коледа,.... такава, каквато те от години дават на нашите деца и семейство!!!!

80

Румен

преди 5 години

В края на 18-ти век монархията бе свалена от "Санкюлотите"( без килоти или без бельо). С бунтове и насилие,основно в Париж. Сега "жълтите жилетки" (със сигурност са с бельо)се опитват да направят нещо подобно.

79

Уточнение

преди 5 години

До Shark1.Единствените, които имат интерес от разпад на ЕС са САЩ. Русия иска тихи и мирно да търгува с ЕС , но "демократизаторите" зад океана ровят и пречат на газовите й проекти по всякакъв възможен начин.2. Да припомним, че Макрон дойде на власт с 10% невалидни бюлетини, т.е над 4 милиона ! Но с желанието си за създаване на обща европейска армия, без НАТО /т.е САЩ/ май стана неудобен. Затова много вероятно е да има гореща връзка протести- ЦРУ.

78

Анонимен

преди 5 години

MARKS V USA GO UCHAT CELI INSTITUTI I GOLQM USPEX IMAT TEZI KORPORACII KOITO SA NA OSNOVA NA MARKSIZMA GOVEDA GLEDAITE V TUBATA IMA GI

77

Такива са нещата

преди 5 години

Някой задавал ли си е въпросът че политиците са подкупени от олигарсите. Когато комунизма беше правителството има право да решава. Само то. А сега в демокрацията народа решава. Ок виждам Ко решава. Само за едните да имат а другите да умрат. Едните се сгушили с политиците. Те ги прикриват. Те ги защитават. А те все си крадат. Работодатели крадат и политиците ги прикриват. Политиците са средство за богаташите да бъдат защитени техните ***. Те си правят закони в тяхна полза.

76

Анонимен

преди 5 години

DA JIVEI KOMUNIZMA REVOLIUCION

75

Анонимен

преди 5 години

Маркс ще се окаже прав! Капитализмът си отива...със социални конфликти, които ще стават все по-многобройни!