115

Анонимен

преди 5 години

Този порно "музикален" клип НЯМА нищо общо със светостта и красотата на Светата Православна Църква, и по -точно в частност - катедралата свети княз Александър Невски. Има си подходящи места за *** и пропадналите, и определено това НЕ са храмовете и църквите, а някои мезрки места - барчета, магистрали , стриптийз барове, публични домове..

114

Анонимен

преди 5 години

Тоя тъ.пакГоти и плеймейтката Осипова са не..ници! Плюя на такъв вид "изкуство"! Жалкото е, че тия ***.аци НЕ са единствените. В Западна ЕВропа , западняците правят прикрито, лицемерно и кощунствено (но не съвсем!) извратено "изкуство", съчетано с низка и безсрамна "деликатност", която осмива и хули Християнската Вяра и Църква , и ,която разбираш много по- късно (пример богохулниците шарли ебдо). Докато тук, такива простаци правят на яве ***.тии като този отвратителен " музикален" клип

113

Анонимен

преди 5 години

"В интерес на истината" ..... ***!

112

Анонимен

преди 5 години

Много амортизирано това моме бре, ако беше министърка щех да река че Бойчето на некой път я е срещнал ...

111

анонимен

преди 5 години

Ти само дето не каза, че бай Тошо още управлява. Ако бай Тошо още управляваше щеше да има поне работа и хляб за всички

110

Анонимен

преди 5 години

Простотията почти е задушила тези двамата. Т. нар Готи бил режисьор???, натъпканата със силикон госпожа се чуди защо не може да се съблича извън храма...още малко ще се чудят защо трябва и в тоалетна да ходят...Може би, ако си се облекчат на улицата също ще бъде "изкуство"! Падение и простотия до шия!

109

Анонимен

преди 5 години

До това води комунистическото оскотяване. Това е така защото и до ден днешен БКП управлява.

108

Питам

преди 5 години

Тия що не се покажат в тоя вид пред някоя джамия в Турция или арабския свят?? Да видим каква ,, благословия" ще си изпросят... Младоженецът после да се моли да не стане евнух.

107

Емо

преди 5 години

Що за новина? Новините целят да осведомят широката общественост относно значими теми, а не да изследват житейските начинания на плебеи, изкопаеми и ***. За това си има жълти медии и ДНЕС.БГ трябва сериозно да се замисли дали иска да бъде жълтина, преди окончателно и необратимо да се превърне в такава.Между другото го казвам без лоши чувства.

106

Мишо

преди 5 години

"Пан Болгар Посрал!"

105

Гост

преди 5 години

Пак добре , че са ,,пред" Ал.Невски , защото можеха да бъдат и в" Ал.Невски !!!!

104

Тинев

преди 5 години

От народ образован, културен, възпитан, с високи морални ценности тъй наречената демокрация ни оскоти до това ниво!И МОЛЯ без наведен палец!П.П.Скачахте и плюехте комунизма. Е сега след 30 г. по-добре ли сте? Освен, че една групичка мошеници забогатя неимоверно, по-образовани ли станахте? Държавата ли е по-добре, здравеопазването ли, армията ли .......?

103

Анонимен

преди 5 години

Малката бу(а с големия диференциал

102

Анонимен

преди 5 години

Кви са тия простоии бе ... неква "красива женица истинска както виждаме " се снима като за някакво порно списание и хоп баси новината ... аре им вдигнем рейтинга ... баси простотията ... поредната ... а на тоя арт пичага ... мисълта му направо тече с животинска скорост ... баси друсалките

101

350 лв мин. заплата

преди 5 години

Бойко, видя ли сега резултата от увеличаване на минималната заплата? Минималната заплата трябва да е 350 лв. Едно 40% ***, мутри, престъпници и всякакви други подобни *** трябва да се научат как се работи и как се спазват законите.Като отидат в западна Европа много бързо се научават да спазват законите.

100

Анонимен

преди 5 години

Изкуство? Това не е изкуство, това е кич.

99

Пфу!

преди 5 години

Боже опази!Тая някой загорял жител на на маалата може и да я вземе за булка.

98

БГарт

преди 5 години

Шантаните на Европа са пълни с хора на изкуството от България.

97

Ко?...Не!

преди 5 години

От кога чалгата е "изкуство"??? Падение!

96

ШибиРиби

преди 5 години

И тоя *aлтак ще увехне скоро след масова употреба и ще кибичи по сергиите да продава музиката на по младите си колежки