24

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Купувайте братя и сестри неостанаха апартаменти и къщи .Нищо че , и вие неостанахте . Те ще са единственното ви наследство ,не че ще има на цого да го оставите

23

Анонимен

преди 5 години

През 96-та питах защо чижденци не си продават доларите и марките, а ги стискат на 4-5% лифва в техните държави? Тук в левове лихвата беше десетки проценти в "Югоагент", "Адомис Мега", "ПЧБ" и т.н. А пък що реклами, статии, шоута и рекламни бордове имаше с тях... Но, само българи се връзваха. Чужденците - не. Година по късно и видях защо... Питам сега, като сме част от европейския пазар, защо чужди граждани и фондове не инвестират в имоти в София, като е толкова добре? Догодина ще знаем защо...

22

Кракра Имотников

преди 5 години

Независимо от световните и регионални тенденции,пазарът на "имоти" в Перник ще търпи растеж през..."да ни е честита здравата и мирна 2019 година".Кои са факторите:Невероятния микроклимат,обусловен от минни газове,докарващи живущите там до изблици на гениалност(напр. шофиране), и т.н;Качеството на строителството е уникално и може да се придобие дори и само за инвестиция,показващо инте/ексте риора на австралопитеците;Близостта до Столицата-огромен+;Скоро и метро;А по-късно и Психодиспансер!

21

Скептик

преди 5 години

През 2019 имотният балон ще се спука. Лихвите скачат. Идат протести. Държавата трябва да се свива. Трудно ще съберат данъци че идат и изборите. Идва и тотална смсна на чиновническото

20

дедо Ташунко

преди 5 години

Номер 10 е казал всичко. Аз само ще добавя, че след 5-6 години, по-голямата част от имотите в България ще представляват "мъртъв капитал". Хора, замислете се над тези мои думи.

19

Анонимен

преди 5 години

В Пазарджик колко тъжна картинка описват и същото време оптизъм за ръст, а последната Снежана, не виждала обективни фактори за спад ... верно трябва да си шаpaн, за да им се вържеш..

18

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че е втора статия за днес свързана с имотния пазар. Бързо, че ще свършат... шарanitе дето купуват на тези цени. Между 20 и 40 прцента ще има корекция на цените посока надолу, според конкретния имот. 110 хил евро старо строителство 90 -100 кварата, просто е НЕНОРМАЛНО за София, огледайте се кои и колко са дето могат си го позволят.

17

Питам

преди 5 години

Защо смятат да вдигнат и лихвата при ипотечните кредити?? Сега нима е ниска?? Тези, които смятат, че парите от наема на стая или апартамент, е добра инвестиция да помислят:Дали ще има студенти след няколко години? Младите хора емигрират, защото наемът гълта голяма част от заплатата им. Според мен България потъва, просто още в София не се чувства.

16

Ценко Чоков

преди 5 години

Който иска да не се мине, трябва да избягва пазаруване в България, включително и на имоти!

15

Работник

преди 5 години

Брокерчетата могат да си пишат каквото си искат, в Германия за 100-120 к евро можеш да вземеш жилище и да вземаш за него наем поне 500-600 евро колко в БГ плащат такива наеми

14

Анонимен

преди 5 години

При това намаляващо и застаряващо население с нисък стандарт и все по-високи данъци за недвижими имоти, какво увеличение на цените и продажбите очакват?!

13

Брокерите са

преди 5 години

Брокерите са като гладни кокошки дето просо сънуват. Никой не продава, никой не купува. В провинцията хората не продават апартаменти, защото вървят около 60-70 хил. ЛЕВА и на никой не му е нужно жилище, защото всеки има поне едно наследствено. В София дали е ново или старо, е много скъпо. Новото е една голяма стая без врата към другата?Непрактично е за семейство дори с малко дете. Как бебето ще реве в едната стая , в другата ще готвя например или спя. Старото за ремонт е колкото нов апартамент.

12

ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ

преди 5 години

ДОКАТО ГАВАЗИНА НА БАЙ ТОШО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ИНВЕСТИРА И ЕДНА СТОТИНКА.

11

мадафака

преди 5 години

До РаботникКефят ме работническите ти мечти

10

Анонимен

преди 5 години

Очаквам всичко в България да се срине след 5-6 години.Разбира се тогава ще се твърди, че е станало изведнъж, но е ясно, че това е вследствие политиката от 74 г. насам.Само да ви кажа какво бъдеще ни чака в скоро време:1. Няма да има медицински кадри.2. Няма да има учители.4. Няма да работници в каквато и да е област.6. Тези, които сега работят на минимална заплата и са от старото поколение, което търпи всичко ще пенсионират, а младите няма да искат да работят за без пари и ще емигрират.

9

Работник

преди 5 години

Всеки ден има статия за имотния пазар, тотално ме отказаха, щом така интензивно пишат значи идва корекция и то с 40%-50%

8

До 6

преди 5 години

Ти май скоро не си стъпвал в Младост.Къде точно можеш да паркираш? В младост 2 или 3?А от къде точно влизаш/излизаш в/от младост? По Йерусалим или по Малинов? Или ти работиш нощни смени и нямаш проблеми със задръстванията? В Младост е кoчина,точно както на повечето места в София.А тези цени за Младостка панелка от 78-*** да си ги заврът...

7

Хохо

преди 5 години

В края на 2008-*** със замъглено съзнание (от многото реклами включително по тв) реших да инвестирам малка сума пари във високорисков взаимен фонд.Човека на място ми каза очаква се лека корекция на цената скоро,но бързо ще се възстанови и после всички знаем какво се случи.В крайна сметка загубих към 70% от сумата.И сега е така - малко ще поевтинеят,но не много,купувайте докато има :)

6

Мен

преди 5 години

До АнонименМного просто в младост има паркове, градинки, големи магазини и добри училища, даже все още може и да се паркира почти нормално. В центъра има само добри училища, до които се стига лесно с метрото от младост. Сградите в младост като цяло са по-нови и в по-добро състояние. Няма ги и комунистическите бабички съседи да ти мрънкат постоянно.

5

Селтак от Банкя

преди 5 години

Тези стаии са едини и същи всичките! Нормалните хора си имат достатъчно жилища и вече инвестират в други активи! Пазара на имоти е за бедни и отчаяни, но либерално ентусиазирани човешки ресурси!